Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jūsų požiūris į sapnus?

QUOTE(Elysa @ 2012 10 28, 20:05)
O gal tu esi trolis? Ar dušo krepšis? ( biggrin.gif )
Bet tiek to....

Tu nesupranti, aš nesuprantu... Kad bent iki kažkokio supratimo prieitume, parašysiu maksimaliai paprastai, elementoriškai ( smile.gif ). Kad užbaigtume šį nuklydimą į pievas kartą ir visam laikui.

Aš labai mėgstu vienos rūšies saldainius. Bet aš jų neturiu namuose kasdien. Kaip galvoji, kodėl? Gal neįkertu? Bet jie nėra labai jau brangūs. Tačiau neperku kasdien.

O gal todėl, kad, jei aš juos valgyčiau kiekvieną dieną, jie man nebeteiktų tokio malonumo, kokį teikia dabar? Gal todėl, kad aš paprasčiausiai nenoriu prarasti šio malonaus jausmo?

O dabar pacituosiu tavo postą, nuo kurio prasidėjo visas šis nuklydimas į pievas.

Ryšio nepagauni?

Štai ir sujungėme išsibarsčiusią grandinę į loginę grandinę.

Tarp saldainiu ir atsibodusiu sapnu tikrai rysio neatradau lotuliukas.gif Nes man mano megstamiausi saldainiai niekada neatsibosta 4u.gif
Apie trolius ir dusho krepsius isviso nieko nesu girdejusi lotuliukas.gif
Malonu, kad tu sujungei tau suprantama grandine 4u.gif As tik pastebejau, kad musu poziuris i sapnus skiriasi, nes tau jie kazkas idomaus, naujo, lyg hobis, o man jie labai atsibode net iki pasislykstejimo ( saldainiu kuriu nemegstu nevalgau ir tiek). As sapnais net nesidomiu, bet sapnuoju, deja 4u.gif Pradejau rasyti visai ne nuo tos citatos, o nuo to,kad ateinu i sias temas tikedamasi,kad kada nors kas nors gal pasidalins budu, kaip nesapnuoti ax.gif Tada tu pradejei irodineti,kad as uzmigau gyvenime doh.gif Va taip ir nesusisnekejome nuo pat pradziu, nes musu poziuriai i daug ka paprasciausiai skirtingi 4u.gif As tau nebandau cia nieko irodineti, jei ka 4u.gif
Atsakyti
Fabrez, vis nusprendžiu tylėti,bet nesusilaikau. Niekaip negaliu sutikti, kad sapnai yra tik blogis. Juk nenorėjai nuo vaikystės nesapnuoti, tas nenoras atsirado neseniai,tiesa? Vis noriu pabrėžti, bet tai tik iš pačios patirties, kad sapnų kokybė,kiekybė labai susijusi yra su mūsų kasdiene būsena,tad pakeitus ją, sprendžiasi ir kitos, kad ir įkyrių sapnų problemos. Arba atvirkščiai- sapne tarsi išsikrauni,ką prieš tai rašiau. Žinoma, tai gali šiuo metu atmesti, nepriimti, bet čia niekas ir neperša,tik dalinasi ir tik todėl, kad kitam būtų lengviau susiprasti, bet ne pramušti kokią tai savo tiesą, kuri galbūt rytoj bus visai kita smile.gif Žinoma,gali būti,kad tavo atvejis kažkoks iškirtinis, ko dar neteko patirti....
Atsakyti
Arpos, sapnuoju nuo vaikystes, bet bendrauti su manimi pradejo pries pora metu ir tai vyksta pries mano valia, noriu to atsikratyti ir nezinau kaip g.gif
Arpos, as suprantu, kad tu kazkaip issikrauni sapnuose, o prie manes tiek daug ju prikibusiu, as nuo ju pavargstu ziauriai 4u.gif
Esu stipri ir tai zinau, realybeje galiu 'kalnus nuversti" lotuliukas.gif Sapnuose irgi nieko nebijau, visada zinau,kad tai tik sapnas. Tu norinciu bendrauti vis daugeja doh.gif
o as ta vienintele, kuri nenori bendrauti 4u.gif
Atsakyti
Seip domiuosi daugaiu Dievu,nei sapnais 4u.gif
Sapnuose su manimi bendrauti pradejo nuo tada,kai pradejau skaityti biblija 4u.gif Biblija perskaiciau per pora dienu, bet sapnai tesiasi iki siol 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2012 10 22, 23:39)
Visus kruvius tikrai smarkiai sumazinau, nepersidirbu, turiu sociai laiko atsipalaidavimui ir tikrai atsipalaiduoju, sociai laiko leidziu gryname ore, sveikai maitinuosi  lotuliukas.gif
Sapnuose daugiau gaunu informacija ,kuri manes net nedomina  4u.gif Kosmarai kazkokie dirbtini, net nebaisus, daugiau kazkokie eksperimentiniai, nuobodus  4u.gif
Kaip kokioje situacijoje elgciausi, kaip ir ka galvociau  g.gif  Matau,kad Elysai cia tiek pamastymu sukelia, o man tik sleikstuli sukelia, nes man tai taip atsibode  4u.gif

O vis tik....!
Jaučiu pareigą padėkoti, jog šis postas atsirado šioje temoje.

Ir kad jis čia gan ilgokai dėmesį atitraukė nuo pagrindinės temos, rutuliojosi gan dramatiškai smile.gif

Būtent dėl šio posto aš radau ilgokai ieškotą atsakymą iš sapnų temos.

Ir atsakymą į dar vieną klausimą, bet jau ne iš sapnų temos.

Tačiau, viso mozaikos vaizdo pamatymui būtina buvo ir tų saldainių detalė smile.gif

Nebūtų dramatiško vystymosi, nebūtų ir tie saldainiai atsiradę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 29, 07:21)
O vis tik....!
Jaučiu pareigą padėkoti, jog šis postas atsirado šioje temoje.

Ir kad jis čia gan ilgokai dėmesį atitraukė nuo pagrindinės temos, rutuliojosi gan dramatiškai smile.gif

Būtent dėl šio posto aš radau ilgokai ieškotą atsakymą iš sapnų temos.

Ir atsakymą į dar vieną klausimą, bet jau ne iš sapnų temos.

Tačiau, viso mozaikos vaizdo pamatymui būtina buvo ir tų saldainių detalė  smile.gif

Nebūtų dramatiško vystymosi, nebūtų ir tie saldainiai atsiradę  smile.gif

Labai prasom vadinasi 4u.gif I sveikata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2012 10 28, 22:28)

O į sapnų temą-sakiau,kad nesapnuoju kompensacinių sapnų. Keletą dienų buvau tiesiog pritvinkusi neišsakytų žodžių

Na bet ateities sapnai tai mane tiesiog pribloškia... Nesitikėjau.

Netikėtai prisiminiau dar vieną iš tų "prieš mūsų erą". Absoliutus atitikimas gavosi. Ir tai gan rimtas dalykas, ne kažkas a la susipyksiu su kažkuo, ar susitaikysiu.

Tik tada aš vėl dominantę ne ten įžvelgiau. Nors panašia linkme mąsčiau, bet tos mintys netapo kūnu, mąstymas man davė atsakymą, jog tai neįmanoma. O kai sapnas išsipildė, apie tą sapną jau buvau primiršusi.

Ir jaučiu, kad dar vienuose sapnuose aš dominantę dėjau ne ten. Pavadinau juos net atskira rūšimi. Jau vien tai, kad išskyriau juos į atskirą rūšį, rodo, jog dominantė buvo ne ten. Neišsipildė taip, kur buvo dominantė. Galvoju, kad pabandysiu sudėlioti datas - ir panašu, kad rasiu tai, ką dabar tikiuosi rasti.

Sapnus sapnuojame, jie suteikia informacijos, tik nemokame teisingai jų perskaityti.
Ne visi verti ir perskaitymo. Dar reikia išmokti ir atskirti vertus. Viena pakopa prieš kitą pakopą smile.gif

QUOTE(arpos @ 2012 10 28, 22:28)
Elysa, bet tik vienetai žmonių geba pasijuokti iš savęs, taip supaprastinant problemą, kitiems juk tai didelis įžeidimas... ilgai mąsčiau apie tai, kieno gi čia problema, finale priėjau išvados, kad visgi ir mano...

Problema be jokios abejonės yra įsižeidžiančiojo. Vienareikšmiškai.

Tik nesupratau, prie ko čia tu šioje vietoje. Esi labai įžeidi?

Man net mintis apie priešą Nr.1 nekilo.

Tai pasirodo, vienetais būti ne taip jau retai yra geriau smile.gif
Nors juos ir pešioja šimtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 11 03, 01:29)

Tik nesupratau, prie ko čia tu šioje vietoje. Esi labai įžeidi?

Tikrai, aš čia nei prie ko, tik rūpėjo savo trigrašį įkišti, nes maniau, kad Fabrez įsižeis, bet va, koks gražus finalas...
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2012 11 03, 12:09)
Tikrai, aš čia nei prie ko, tik rūpėjo savo trigrašį įkišti, nes maniau, kad Fabrez įsižeis, bet va, koks gražus finalas...

Jei ji įsižeistų tokioje smulkmenoje, aš be jokios abejonės susidaryčiau apie ją nuomonę, jog jos gyvenimą sudaro vien įsižeidimų virtinė (o įsižeidimai nėra stabili, nesivystanti būsena - ji visada transformuojasi į pyktį, neapykantą ir pan. su visomis tai lydinčiomis pasekmėmis), ir jos gyvenime nebelieka vietos niekam kitam.

Aš nenorėčiau galvoti, kad kitas žmogus yra taip gamtos nuskriaustas.

Juk gyvenimas suteikia ir daug geresnių, įdomesnių galimybių.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 11 03, 03:09)

Ir jaučiu, kad dar vienuose sapnuose aš dominantę dėjau ne ten. Pavadinau juos net atskira rūšimi. Jau vien tai, kad išskyriau juos į atskirą rūšį, rodo, jog dominantė buvo ne ten. Neišsipildė taip, kur buvo dominantė. Galvoju, kad pabandysiu sudėlioti datas - ir panašu, kad rasiu tai, ką dabar tikiuosi rasti.

Ar panika dėl kiaulių gripo Lietuvoje buvo sukelta 2009 metų vėlų rudenį, ar 2010 metų vėlų rudenį?
Konkrečiai Lietuvoje. Nes Pasaulyje ji buvo sukelta tų pačių metų pavasarį, berods, gegužės mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 11 11, 10:06)
Ar panika dėl kiaulių gripo Lietuvoje buvo sukelta 2009 metų vėlų rudenį, ar 2010 metų vėlų rudenį?
Konkrečiai Lietuvoje. Nes Pasaulyje ji buvo sukelta tų pačių metų pavasarį, berods, gegužės mėnesį.

2009 m.
Atsakyti
Jooo...sunkokai man sekasi atstatyti sapnų "iš prieš mūsų erą" laiką...
Reiškia, kažką painioju... sad.gif ( smile.gif )

Bet, manau, atsipainiosiu smile.gif

Galvoju, kad klystu laike, bet ne sapnuose.
Atsakyti