QUOTE(Elysa @ 2012 10 28, 20:05)
O gal tu esi trolis? Ar dušo krepšis? ( )
Bet tiek to....
Tu nesupranti, aš nesuprantu... Kad bent iki kažkokio supratimo prieitume, parašysiu maksimaliai paprastai, elementoriškai ( ). Kad užbaigtume šį nuklydimą į pievas kartą ir visam laikui.
Aš labai mėgstu vienos rūšies saldainius. Bet aš jų neturiu namuose kasdien. Kaip galvoji, kodėl? Gal neįkertu? Bet jie nėra labai jau brangūs. Tačiau neperku kasdien.
O gal todėl, kad, jei aš juos valgyčiau kiekvieną dieną, jie man nebeteiktų tokio malonumo, kokį teikia dabar? Gal todėl, kad aš paprasčiausiai nenoriu prarasti šio malonaus jausmo?
O dabar pacituosiu tavo postą, nuo kurio prasidėjo visas šis nuklydimas į pievas.
Ryšio nepagauni?
Štai ir sujungėme išsibarsčiusią grandinę į loginę grandinę.
Bet tiek to....
Tu nesupranti, aš nesuprantu... Kad bent iki kažkokio supratimo prieitume, parašysiu maksimaliai paprastai, elementoriškai ( ). Kad užbaigtume šį nuklydimą į pievas kartą ir visam laikui.
Aš labai mėgstu vienos rūšies saldainius. Bet aš jų neturiu namuose kasdien. Kaip galvoji, kodėl? Gal neįkertu? Bet jie nėra labai jau brangūs. Tačiau neperku kasdien.
O gal todėl, kad, jei aš juos valgyčiau kiekvieną dieną, jie man nebeteiktų tokio malonumo, kokį teikia dabar? Gal todėl, kad aš paprasčiausiai nenoriu prarasti šio malonaus jausmo?
O dabar pacituosiu tavo postą, nuo kurio prasidėjo visas šis nuklydimas į pievas.
Ryšio nepagauni?
Štai ir sujungėme išsibarsčiusią grandinę į loginę grandinę.
Tarp saldainiu ir atsibodusiu sapnu tikrai rysio neatradau Nes man mano megstamiausi saldainiai niekada neatsibosta
Apie trolius ir dusho krepsius isviso nieko nesu girdejusi
Malonu, kad tu sujungei tau suprantama grandine As tik pastebejau, kad musu poziuris i sapnus skiriasi, nes tau jie kazkas idomaus, naujo, lyg hobis, o man jie labai atsibode net iki pasislykstejimo ( saldainiu kuriu nemegstu nevalgau ir tiek). As sapnais net nesidomiu, bet sapnuoju, deja Pradejau rasyti visai ne nuo tos citatos, o nuo to,kad ateinu i sias temas tikedamasi,kad kada nors kas nors gal pasidalins budu, kaip nesapnuoti Tada tu pradejei irodineti,kad as uzmigau gyvenime Va taip ir nesusisnekejome nuo pat pradziu, nes musu poziuriai i daug ka paprasciausiai skirtingi As tau nebandau cia nieko irodineti, jei ka