Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jūsų požiūris į sapnus?

QUOTE(Riviera Maya @ 2012 10 23, 19:25)
Va cia tai didziausia nesamone  4u.gif  Tik neisizeisk  ax.gif

Nesąmonė - tai ne atsakymas.

Turbūt pati tai supranti smile.gif

P.S. Aš neįžeidi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 23, 20:22)
Nesąmonė - tai ne atsakymas.

Turbūt pati tai supranti  smile.gif

P.S. Aš neįžeidi  smile.gif

Vien tik knygose, ypac romanuose nerasi visu atsakymu 4u.gif Kai isgyveni tokius dalykus ir zinai nuo ko ir kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2012 10 24, 07:58)
Vien tik knygose, ypac romanuose nerasi visu atsakymu  4u.gif

Dėkui, kad priminei man žinomą dalyką smile.gif

Bet aš analogiškų pavyzdžių galvoje turiu visą puokštę. Ir iš knygų, ir ne iš knygų, ir iš realaus gyvenimo.

Ką tai galėtų reikšti? smile.gif
Atsakyti
Gal ,kad buvai kazkada uzmigusi gyvenime g.gif 4u.gif Nes kazkodel to bijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2012 10 26, 06:54)
Gal ,kad buvai kazkada uzmigusi gyvenime  g.gif  4u.gif Nes kazkodel to bijai  ax.gif

Ne, šito niekad nėra buvę, deja... sad.gif ( biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )

Paimkime tarkim tik du pavyzdėlius, vieną knyginį, kitą realų.

Eženas Rugonas, energingas, stiprus, protingas, gabus ir stiprus vyras. Ir nusprendžia jis "užmigti". Neilgai reikėjo laukti, kol atsirado įvairūs menami sveikatos negalavimai. Ir gydytojas jam kaip terapinę priemonę išrašo ilgus pasivaikščiojimus pėstute. Žmogus, įpratęs ir turintis galimybę važinėti karietomis, vaikšto ir klajoja gatvėmis ilgiausiais atstumais. Visos ligos baigėsi, kai vėl "prabudo".

Realus atvejis. Žmogus nusprendžia "užmigti". Teoriškai viską išdėsto protingai ir logiškai - klausantis telieka pritarti. Ir tas "miegas" puikus - daugelis mirtingųjų tik pavydėti galėtų. Bet... po kurio laiko išgirstu.... apie ligas... Sunku buvo suprasti, ar ligos tikros, ar menamos.( smile.gif ) Bet būtent ši priežasis buvo "atsibudimui". Nežinau, kaip dabar sekasi "atsibudus", ar sugebėjo vėl į tą patį "balną" įsėsti, tačiau periodą iki to "prabudimo" mačiau iš arti, t.y. jo vidų ir jį supančią išorę.

Na, išvadas kiekvienas turime teisę daryti savarankiškai... Juk mes laisvi žmonės smile.gif
Atsakyti
Matai Elysa, man tas pavadinimas "uzmigimas" matyt keistokas g.gif Man tai paparasciausias gyvenimo suletinimo periodas, kai zmogui nebe -niolika, kai paparsciausiai suprantama, kad kalnus versti nebera tiek jegu ir nusprendziama suletinti tempa 4u.gif Nezinau kaip del kokiu ligu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2012 10 26, 18:52)
Matai Elysa, man tas pavadinimas "uzmigimas" matyt keistokas  g.gif  Man tai paparasciausias gyvenimo suletinimo periodas, kai zmogui nebe -niolika, kai paparsciausiai suprantama, kad kalnus versti nebera tiek jegu ir nusprendziama suletinti tempa  4u.gif Nezinau kaip del kokiu ligu  g.gif

Nors stipriai į pievas nuklydome, bet man tai netrukdo smile.gif
Tokie dalykai manęs neišmuša iš pagrindinės minties linijos.
Šiuo atveju - nuo sapnų.

Štai pradėjome ne nuo fizinio "užmigimo", o nuo psichologinio "užmigimo". Bet nužygiavome iki fizinio "užmigimo".

Gyvenimo sulėtinimo periodas... -niolika...
Štai šis pavyzdėlis, kurį aš pateikiau kaip iš realaus gyvenimo - šis žmogus yra mano bendraamžio tėvas. Taigi... smile.gif
Šis mano sakinys turėtų neblogų minčių sukelti, argi ne taip? smile.gif

O dėl ligų. Ligas čia ir išskirsčiau į tikras ir menamas.
Būna, kai pasireiškia simptomatika, tačiau nėra jokios organikos, ir būna, kai yra organika, bet nepasireiškia simptomatika. Tai nėra reti atvejai.
Taigi - menama liga šiuo atveju, kai pasireiškia simptomatika, tačiau nėra organikos.

Taip aš suvokiu dvasinių ligų priežastis.
Kitaip jų suvokti aš nesugebu, nepajėgiu...
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 26, 06:58)

Realus atvejis. Žmogus nusprendžia "užmigti". Teoriškai viską išdėsto protingai ir logiškai - klausantis telieka pritarti. Ir tas "miegas" puikus - daugelis mirtingųjų tik pavydėti galėtų. Bet... po kurio laiko išgirstu.... apie ligas... Sunku buvo suprasti, ar ligos tikros, ar menamos.( smile.gif ) Bet būtent ši priežasis buvo "atsibudimui". Nežinau, kaip dabar sekasi "atsibudus", ar sugebėjo vėl į tą patį "balną" įsėsti, tačiau periodą iki to "prabudimo" mačiau iš arti, t.y. jo vidų ir jį supančią išorę.

Na, išvadas kiekvienas turime teisę daryti savarankiškai... Juk mes laisvi žmonės  smile.gif

Elysa, tavo artimam zmogui tai buvo uzmigimas ir prabudimas, mano atvejis kitoks, niekada nebuvau " uzmigusi". Patyriau zmoniu zaidimus 4u.gif Ir realybeje ir sapnuose 4u.gif Zaidimus apie kuriuose uzsimena toks Perspejime ir zmoiu grupes(labai nemazos grupes) zaidimus.
Atsakyti
Febrez,
asmeniškai aš nesupratau nieko, ką tu čia parašei.
O juo labiau apie "mano artimą žmogų". Visų žmonių, su kuriais pabendrauju ne vien apie orą, aš nepriskiriu artimų žmonių kategorijai.

Bet gal pakanka ir to, kad bent tu pati supranti, ką parašei... ( smile.gif )
Atsakyti
Elysa, is tavo realaus atvejo aprasymo taip perskaiciau 4u.gif Kuris yra tavo bendraamzio tetis, na jei neartimas, tai kaip gali zinoti apie realu "uzmigima" g.gif
Tik is pasakojimu?
Aplamai forumuose bendraujant nelabai pagaunamas zmogaus aprasymas, kas nori iskaito juose ka nori, pykti ar dar ka nors 4u.gif As tik pastebejau, kad tu mano parasymus irgi savaip supranti arba nesupranti 4u.gif Bet ir nereikia , nes matau, kad musu poziuris i sapnus tikrai skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Febrez @ 2012 10 27, 22:51)
As tik pastebejau, kad tu mano parasymus irgi savaip supranti arba nesupranti  4u.gif  Bet ir nereikia , nes matau, kad musu poziuris i sapnus tikrai skiriasi  4u.gif

O gal tu esi trolis? Ar dušo krepšis? ( biggrin.gif )
Bet tiek to....

Tu nesupranti, aš nesuprantu... Kad bent iki kažkokio supratimo prieitume, parašysiu maksimaliai paprastai, elementoriškai ( smile.gif ). Kad užbaigtume šį nuklydimą į pievas kartą ir visam laikui.

Aš labai mėgstu vienos rūšies saldainius. Bet aš jų neturiu namuose kasdien. Kaip galvoji, kodėl? Gal neįkertu? Bet jie nėra labai jau brangūs. Tačiau neperku kasdien.

O gal todėl, kad, jei aš juos valgyčiau kiekvieną dieną, jie man nebeteiktų tokio malonumo, kokį teikia dabar? Gal todėl, kad aš paprasčiausiai nenoriu prarasti šio malonaus jausmo?

O dabar pacituosiu tavo postą, nuo kurio prasidėjo visas šis nuklydimas į pievas.
Visus kruvius tikrai smarkiai sumazinau, nepersidirbu, turiu sociai laiko atsipalaidavimui ir tikrai atsipalaiduoju, sociai laiko leidziu gryname ore, sveikai maitinuosi lotuliukas.gif
Sapnuose daugiau gaunu informacija ,kuri manes net nedomina 4u.gif Kosmarai kazkokie dirbtini, net nebaisus, daugiau kazkokie eksperimentiniai, nuobodus 4u.gif
Kaip kokioje situacijoje elgciausi, kaip ir ka galvociau g.gif Matau,kad Elysai cia tiek pamastymu sukelia, o man tik sleikstuli sukelia, nes man tai taip atsibode 4u.gif

Ryšio nepagauni?

Štai ir sujungėme išsibarsčiusią grandinę į loginę grandinę.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 10 28, 20:05)
O gal tu esi trolis? Ar dušo krepšis? ( biggrin.gif )
Bet tiek to....

Elysa, bet tik vienetai žmonių geba pasijuokti iš savęs, taip supaprastinant problemą, kitiems juk tai didelis įžeidimas... ilgai mąsčiau apie tai, kieno gi čia problema, finale priėjau išvados, kad visgi ir mano...
P.s Dažnai galvoju,ar išvis verta žmogui sakyti ką manau,jei jis pasiruošęs tik save girdėti. Kam būti priešu nr1? Nieko nenoriu atimti ir primesti, tik laiku identifikuoti,kad nebūtų abipusių nesusipratimų.

O į sapnų temą-sakiau,kad nesapnuoju kompensacinių sapnų. Keletą dienų buvau tiesiog pritvinkusi neišsakytų žodžių, nuo kurių realybėje būčiau nukentėjusi,o nesugebėjau atsikratyti. Sapne buvo situacija ir aibė galimybių iškolioti žmogų, tiksliau pasakyti į akis bjauriausius žodžius,ką apie jį manau,kaip jaučiuosi biggrin.gif liuks, taip ir padariau, atsibudau ramesnė. Sapnai visgi yra gėris.

Dar atsirado naujas simbolis-žalia katė sapne,labai miela,kuri pati atėjo į namus. Pirmą kartą taip smile.gif žalia spalva man ramybės simbolis, o katė, tai raminantis, mielas gyvūnas. Stebėsiu,link kur įvykiai suks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 28 spalio 2012 - 20:41