davija, jei kepsi be padažo, jie bus kietoki, bet padažas, pilamas pabaigoje, tuos koldūnus labai suminkština. Tikrai jie nebus kieti.
o kokį padažą pilat?
Aš tai girdėjau, kad sakė kepa keptuvėj, tiesiog truputį aliejaus ir ant mažos ugnies. nesu kepus niekada norėčiau pabandyti
Aš tai girdėjau, kad sakė kepa keptuvėj, tiesiog truputį aliejaus ir ant mažos ugnies. nesu kepus niekada norėčiau pabandyti
Ant koldūnų apkepo pilu baltą bešamelio padažą, dar sūrio užbarstau O keptuvėje MB sūnėnas baisiai skaniai moka padaryti, tikrai nesigauna kieti - kaip ir grange sakė reikia kepti ant mažos ugnies ir nepadauginti aliejaus
QUOTE(sesyte @ 2007 10 20, 21:20)
Ant koldūnų apkepo pilu baltą bešamelio padažą, dar sūrio užbarstau O keptuvėje MB sūnėnas baisiai skaniai moka padaryti, tikrai nesigauna kieti - kaip ir grange sakė reikia kepti ant mažos ugnies ir nepadauginti aliejaus
nu reiks išbandyti.
bet tai jų atšildyti nereikia prieš tai? taip tiesiai iš maišiuko?
QUOTE(Lalaa @ 2007 10 20, 17:50)
siaip neprisiruosiu fotkint,bet vis bandau naujus receptus is SM
QUOTE(grange @ 2007 10 20, 21:25)
nu reiks išbandyti.
bet tai jų atšildyti nereikia prieš tai? taip tiesiai iš maišiuko?
bet tai jų atšildyti nereikia prieš tai? taip tiesiai iš maišiuko?
Taip, tiesiai iš maišiuko dėti ir kepti
QUOTE(sesyte @ 2007 10 21, 20:05)
Taip, tiesiai iš maišiuko dėti ir kepti
tik pasisaugok, kai desi saldytus koldunus, kad aliejumi neapsitaskytum
Biski "patobulinau" makaronus su farsu. Is pradziu isviriau kaip Lalaa rase, o paskui uzkepiau kaip koldunus. Man labiau patiko, nei koldunai. Ir tokia minksti
QUOTE(TUSINA @ 2007 10 22, 20:02)
tik pasisaugok, kai desi saldytus koldunus, kad aliejumi neapsitaskytum
Biski "patobulinau" makaronus su farsu. Is pradziu isviriau kaip Lalaa rase, o paskui uzkepiau kaip koldunus. Man labiau patiko, nei koldunai. Ir tokia minksti
Biski "patobulinau" makaronus su farsu. Is pradziu isviriau kaip Lalaa rase, o paskui uzkepiau kaip koldunus. Man labiau patiko, nei koldunai. Ir tokia minksti
tikrai labai smagu, kad darote
o siandien vyrui dariau tokius pusrycius
desreles Biovelos pieniskos, susukau ir padejau i ikaitinta keptuve, paskui apverciau ir tik tada imusiau kiausini, paskui uzdariau dangciu ir po poros min dar karta apverciau
gavosi MB buvo labai nustebes
QUOTE(Lalaa @ 2007 10 23, 07:34)
tikrai labai smagu, kad darote
o siandien vyrui dariau tokius pusrycius
desreles Biovelos pieniskos, susukau ir padejau i ikaitinta keptuve, paskui apverciau ir tik tada imusiau kiausini, paskui uzdariau dangciu ir po poros min dar karta apverciau
gavosi MB buvo labai nustebes
o siandien vyrui dariau tokius pusrycius
desreles Biovelos pieniskos, susukau ir padejau i ikaitinta keptuve, paskui apverciau ir tik tada imusiau kiausini, paskui uzdariau dangciu ir po poros min dar karta apverciau
gavosi MB buvo labai nustebes
reikes ir mano vyra palepint svaitgali tokiais pusryciais
o kaip isgavai ta sirdeliu forma? iskepus pati ispjaustei?
QUOTE(Lalaa @ 2007 10 23, 07:34)
tikrai labai smagu, kad darote
o siandien vyrui dariau tokius pusrycius
desreles Biovelos pieniskos, susukau ir padejau i ikaitinta keptuve, paskui apverciau ir tik tada imusiau kiausini, paskui uzdariau dangciu ir po poros min dar karta apverciau
gavosi MB buvo labai nustebes
o siandien vyrui dariau tokius pusrycius
desreles Biovelos pieniskos, susukau ir padejau i ikaitinta keptuve, paskui apverciau ir tik tada imusiau kiausini, paskui uzdariau dangciu ir po poros min dar karta apverciau
gavosi MB buvo labai nustebes
Menas
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 10 17, 09:12)
efektinga kiaušinienė
[attachmentid=116285]
1 dešrelė
1 kiaušinis
sviestas kepimui
Imam dešrelę, pjauname ją pusiau, palikdami neperpjautą apie 1 cm galą. Imam perpjautus galus ir sujungiame juos mediniu smeigtuku taip, kad gautųsi širdutė.
Dešrelę dedam į įkaitintą keptuvę su sviestu ir į širdelės vidų įmušam kiaušinį.
Iškepam ir patiekiam su salotomis arba bulvėmis arba kuo nors kitu.
(p.s. visi receptai pasiskolinti)
[attachmentid=116285]
1 dešrelė
1 kiaušinis
sviestas kepimui
Imam dešrelę, pjauname ją pusiau, palikdami neperpjautą apie 1 cm galą. Imam perpjautus galus ir sujungiame juos mediniu smeigtuku taip, kad gautųsi širdutė.
Dešrelę dedam į įkaitintą keptuvę su sviestu ir į širdelės vidų įmušam kiaušinį.
Iškepam ir patiekiam su salotomis arba bulvėmis arba kuo nors kitu.
(p.s. visi receptai pasiskolinti)
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 23, 09:24)
o kaip isgavai ta sirdeliu forma? iskepus pati ispjaustei?