Ooo jau temelė baigiasi...
naudinga temele, tai reikia nauja sukurti
Aš tai kepsiu įtariu varškės spurgas šiandien...
QUOTE(cacukas @ 2007 12 05, 13:09)
Aš tai kepsiu įtariu varškės spurgas šiandien...
tai prasom nuotrauka... o jei be nuotrauku tai yra temele, ka siandien valgiau ar kazkas panasiai
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 05, 14:57)
tai prasom nuotrauka... o jei be nuotrauku tai yra temele, ka siandien valgiau ar kazkas panasiai
Tai būtinai nufotkinsiu ir įmesiu... Pirmiau pagamint reikia...
O man Raganų kepsnys nepatiko ..... Dariau su tarkuotomis per burokinę tarką bulvėmis, ir man jis buvo per riebus . Nemažą gabalą teko išmesti.
Daugiau niekada negaminsiu
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 05, 10:19)
rauginti kopustai ir varske... kazkaip man cia nelabai derinasi, nu bet jei buvo skanu tai valio
Na man ir kazkaip nesiderina rauginti kopustai su varske.
QUOTE(Treglė @ 2007 12 05, 16:35)
O man Raganų kepsnys nepatiko ..... Dariau su tarkuotomis per burokinę tarką bulvėmis, ir man jis buvo per riebus . Nemažą gabalą teko išmesti.
taigi viska galima pagal save prisitaikyti, pvz mesyte imti kuo liesesne ir deti priedus kokius tik nori ir kokie patinka. Svarbu principas ar ideja pagaminimui, o toliau seimininkes isradingumas
Vakar gaminau Tortilijas Puse kg. jautienos varso pakepinau su konservuotais kukuruzais ir porais. Supyliau visa pakeli Taco prieskoniu, idejau sauksta seimininkes sviestuko. Tortilia blyna patepiau- vienus -tomatu. Kitus -majonezu. Ant blyno dejau farso mase, susukau ir uzsmeigiau mediniu smeigtuku. Susuktus apkepiau 10min. orkaitej ant griliaus funkcijos. Mums patiko
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.