Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

ESLAUDA patiekalai labai skaniai atrodo thumbup.gif net valgyt uzsimaniau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 12 03, 12:09)
Aš čia ne į temą  bigsmile.gif
O tą raganų kepsnį kepti specialiame karščiui atspariame inde, ar galima ir paprastoje skardoje  blush2.gif  Labai norėčiau jį išbandyti, bet bijau, kad skardoje prisvils  blush2.gif  g.gif


As kepiau orkaiteje, sudejau viska tiesiai i skarda ir ipyliau laseli vandens. Niekas neprisvilo, nes nuo farso taukiukai jau ir taip atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 12 03, 10:36)
Eslauda, nu taip skaniai viskas atrodo  bigsmile.gif  bigsmile.gif





QUOTE(SUNO @ 2007 12 03, 15:03)
ESLAUDA patiekalai labai skaniai atrodo thumbup.gif net valgyt uzsimaniau. ax.gif

Aciuks 4u.gif
Atsakyti
Na taip,, tas Raganu kepsnys ir mane suviliojo, atrodo thumbup.gif
Reiks butinai pabandyti!
Atsakyti
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 03, 15:20)
Na taip,, tas Raganu kepsnys ir mane suviliojo, atrodo  thumbup.gif
Reiks butinai pabandyti!

drinks_cheers.gif Si recepta zinau jau pora metu, tai isbandziau ivairiu variantu: su avinzirniais, dziovintais vaisiais, obuoliais, grybais, sezoninemis darzovemis ir t.t... Man patiko, kai farsa uzpyliau bulviu tarkiais-gavosi, kaip didelis Kedainiu blynas.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 12 03, 17:57)
drinks_cheers.gif  Si recepta zinau jau pora metu, tai isbandziau ivairiu variantu: su avinzirniais, dziovintais vaisiais, obuoliais, grybais, sezoninemis darzovemis ir t.t... Man patiko, kai farsa uzpyliau bulviu tarkiais-gavosi, kaip didelis Kedainiu blynas.


tikrai, kokia gera ideja drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
UZKEPTI KOPUSTAI

1 maza kopusto guze,
500g. bulviu,
kmynu, druskos,
4 grilio desreles,
4 skiltukes cesnako,
150g. grietineles,
1 saukstas miltu,
1 saukstas sviesto,
150g. fermentinio surio.
Nuplauta kopusta perpjauti i 4 dalis, atsargiai, kad neissiskirtu lapai, ispjauti serdi. Bulves nuskusti ir 15min. virti kartu su kopustu, pridejus kmynu ir iberus druskos.
user posted image
Po to sultini nupilti. I kepimo forma, patepta riebalais, deti kopustu ketvircius, tarp lapu paslepiant pailgai pjaustytas nuluptas desreles, bulves, cesnako griezinelius.
user posted image
Sviesta istirpinti keptuveje, berti miltus, ismaisyti supilti 50g. sultinio, grietinele, puse tarkuoto surio. Patiekala uzpilti karstu misiniu, apibarstyti likusiu suriu.
user posted image

Kepti orkaiteje 20-30min.
user posted image

Ir skanaus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulioke @ 2007 12 03, 17:13)
Ir skanaus  essen.gif

koks idomus ir nematytas patiekaliukas g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
koks idomus receptukas bigsmile.gif
Atsakyti
nu cia tikrai labai idomu bigsmile.gif o kazin vienas zmogus iveikia toki kepsniuka tongue.gif ?
Atsakyti
burbulioke kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 12 03, 19:41)
nu cia tikrai labai idomu  bigsmile.gif o kazin vienas zmogus iveikia toki kepsniuka  tongue.gif ?



Priklauso nuo to koki kopusta paimsi tongue.gif biggrin.gif
As dariau is visai tokio mazuliuko tai iveikiau ax.gif Mano MB tokiu dalyku nemegsat o man su vaikais labai patinka essen.gif
Atsakyti