ESLAUDA patiekalai labai skaniai atrodo net valgyt uzsimaniau.
QUOTE(joločka @ 2007 12 03, 12:09)
Aš čia ne į temą
O tą raganų kepsnį kepti specialiame karščiui atspariame inde, ar galima ir paprastoje skardoje Labai norėčiau jį išbandyti, bet bijau, kad skardoje prisvils
O tą raganų kepsnį kepti specialiame karščiui atspariame inde, ar galima ir paprastoje skardoje Labai norėčiau jį išbandyti, bet bijau, kad skardoje prisvils
As kepiau orkaiteje, sudejau viska tiesiai i skarda ir ipyliau laseli vandens. Niekas neprisvilo, nes nuo farso taukiukai jau ir taip atsiranda.
QUOTE(mindira @ 2007 12 03, 10:36)
QUOTE(SUNO @ 2007 12 03, 15:03)
ESLAUDA patiekalai labai skaniai atrodo net valgyt uzsimaniau.
Aciuks
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 03, 15:20)
Si recepta zinau jau pora metu, tai isbandziau ivairiu variantu: su avinzirniais, dziovintais vaisiais, obuoliais, grybais, sezoninemis darzovemis ir t.t... Man patiko, kai farsa uzpyliau bulviu tarkiais-gavosi, kaip didelis Kedainiu blynas.
QUOTE(TUSINA @ 2007 12 03, 17:57)
Si recepta zinau jau pora metu, tai isbandziau ivairiu variantu: su avinzirniais, dziovintais vaisiais, obuoliais, grybais, sezoninemis darzovemis ir t.t... Man patiko, kai farsa uzpyliau bulviu tarkiais-gavosi, kaip didelis Kedainiu blynas.
tikrai, kokia gera ideja
UZKEPTI KOPUSTAI
1 maza kopusto guze,
500g. bulviu,
kmynu, druskos,
4 grilio desreles,
4 skiltukes cesnako,
150g. grietineles,
1 saukstas miltu,
1 saukstas sviesto,
150g. fermentinio surio.
Nuplauta kopusta perpjauti i 4 dalis, atsargiai, kad neissiskirtu lapai, ispjauti serdi. Bulves nuskusti ir 15min. virti kartu su kopustu, pridejus kmynu ir iberus druskos.
Po to sultini nupilti. I kepimo forma, patepta riebalais, deti kopustu ketvircius, tarp lapu paslepiant pailgai pjaustytas nuluptas desreles, bulves, cesnako griezinelius.
Sviesta istirpinti keptuveje, berti miltus, ismaisyti supilti 50g. sultinio, grietinele, puse tarkuoto surio. Patiekala uzpilti karstu misiniu, apibarstyti likusiu suriu.
Kepti orkaiteje 20-30min.
Ir skanaus
1 maza kopusto guze,
500g. bulviu,
kmynu, druskos,
4 grilio desreles,
4 skiltukes cesnako,
150g. grietineles,
1 saukstas miltu,
1 saukstas sviesto,
150g. fermentinio surio.
Nuplauta kopusta perpjauti i 4 dalis, atsargiai, kad neissiskirtu lapai, ispjauti serdi. Bulves nuskusti ir 15min. virti kartu su kopustu, pridejus kmynu ir iberus druskos.
Po to sultini nupilti. I kepimo forma, patepta riebalais, deti kopustu ketvircius, tarp lapu paslepiant pailgai pjaustytas nuluptas desreles, bulves, cesnako griezinelius.
Sviesta istirpinti keptuveje, berti miltus, ismaisyti supilti 50g. sultinio, grietinele, puse tarkuoto surio. Patiekala uzpilti karstu misiniu, apibarstyti likusiu suriu.
Kepti orkaiteje 20-30min.
Ir skanaus
QUOTE(burbulioke @ 2007 12 03, 17:13)
Ir skanaus
koks idomus ir nematytas patiekaliukas
koks idomus receptukas
nu cia tikrai labai idomu o kazin vienas zmogus iveikia toki kepsniuka ?
burbulioke kaip faina
QUOTE(mindira @ 2007 12 03, 19:41)
nu cia tikrai labai idomu o kazin vienas zmogus iveikia toki kepsniuka ?
Priklauso nuo to koki kopusta paimsi
As dariau is visai tokio mazuliuko tai iveikiau Mano MB tokiu dalyku nemegsat o man su vaikais labai patinka