ziuriu ta Raganu kepsni aptarinejat, tai imesiu savaji, vasara daryta
man laaabai patiko, o MB nelabai, nemegsta jis tokio maisto kuris atrodo neisvaizdziai
tik as farsa apkepinau, ir pomidorus irgi be odeliu supjaustytus dejau i keptuve kartu su morkom bei svogunais
bulves biski apviriau, sampinjonus tik dejau zalius,ir paprika, viskas buvo sluoksniais, bet gavosi
toks sultiniukas susidare nuo visko, tai taip skaniai issitroskino
o dar norejau paklausti, gal kas kepete is senesnes temos makaronus su farsu idarytus, tokie kur gaunas kaip koldunai?
jau turiu viska nusipirkus, bet galvoju juos paskui uzkepti orkaiteje kaip koldunus
tai ar tinka uzpilti paprastai grietinele ir ant virsaus suri? ar reikia kazka deti i ta grietinele, niekad nesu dariusi padazo su grietinele
kokius jus darot ir kaip?