Cia tik tiems, kas megsta kepeneles

:
aciu sm kulinarem, prisiskaitinejau receptuku, nes mano senas kepeneliu blyneliu receptas buvo pabodes..
Kepeneles (kokias turit, tokios gerai) imeciau virti i puoda kartu su pora didesniu morku. Idejau truputi druskos, lauro lapa, pipiru. Viriau 15-20 min. Kai truputi atveso viska sutarkavau su burokine tarka. Ispaudziau kelias skilteles cesnako, dar dejau viena kiaushini, shliukshtelejau kefyro, prieskoniu , juodu pipiru ir shaukshta manu. Mase sumaishiau, suformavau ir i keptuve, kepe ant alyvuogiu aliejaus..
Prie ju ishviriau bulvyciu ir apkepiau su svogunu ir cesnaku.
Valgem su marinuotais burokeliais ir agurkais.
Labai shvelnus skonis, shitam recepte super tiko morkos..Kepeneliu neturejau laiko mirkyti, bet skonis ir be to buvo geras, tikriausiai del morku
Skanaus.


