Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

burbulioke, kaip skanu wub.gif o suris lengvai prilimpa?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 27, 14:37)
o man pasirosde tokie raudoni kaip pomidorai arba paprika  cool.gif

Ten morkytes apvalios perpjautos pusiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WANDA @ 2007 11 26, 16:05)
farso pyragas

400gr. farso
150gr. grybu
300gr. kopustu
1 poras 2 galvutes svoguno
viska pakept keptuvej,tada prieskoniai,sojos padazas,ir 2 tryniai ,ismaisyti,deti ant sluoksniuotos teslos laksto,susukti,aptepti kiausinio plakiniu,uzbarstyti sezamo,ir kepti 35 min. 180 laipsniu karsty

o kopustu cia nereikia apvirt?uztenka tik pakepint?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 27, 14:19)

as dabar kaip tik ruosiuosi daryti ji tai tik apkepinau,tiks,zalius valgo,cia man apkepintu neikasim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulioke @ 2007 11 27, 15:02)
Krabu lazdeliu pakelis.

Nu kaip skaniai atrodo essen.gif Butinai reiks pabandyt.

O tu cia paprastas krabu lazdeles darei, ar tas, kurios surime? Nors jauciu visokios tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 27, 06:04)

Kaip skaniai atrodo. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz gerus zodziu 4u.gif

Bulviu koshe - paprasta, net pieno nepyliau, sutryniau tam sultiny, kuriam vire..Tai gavosi tokia "sveika", tik sviesto imeciau del skonio smile.gif

Mazi, raudoni - vyshniniai pomidorai (del grozio) smile.gif Dar beriau zirneliu, irgi del spalvos tik

Salotos dvi: morkos su cesnakais ir kopustu salotos (jas dariau pries pora dienu: kopustus, morkas, kmynus uzpyliau karshtu marinatu, kai atveso-i shaldytuva..)
Atsakyti
QUOTE(burbulioke @ 2007 11 27, 15:02)
Krabu lazdeliu pakelis.
Marinatas- 2 apelsinu sultys, cesnako skiltele, truputis aliejaus, truputis vegetos, pipiru ir paprikos milteliu.
Siuo marinatu apipilam krablazdes ir marinuojame per nakti.
Fermentini suri sutarkuoju per morkine tarka, tada volioju krabu lazdele poto i kiausinio plakini i dziuvesius ir dar syki i kiausini ir i dziuvesius. kepu keptuveje ant aliejaus.
user posted image

Mes valgom su majonezu essen.gif pusryciams  thumbup.gif

Kaip įdomu. thumbup.gif Ačiū už šaunų receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 27, 15:16)
burbulioke, kaip skanu wub.gif o suris lengvai prilimpa?

Nelabai ax.gif bet as ji per prievarta aplipinu blush2.gif Tiesiog volioju vis paspaudziu o kaip jau normaliai aplimpa tada rankoj paminkau ir aplimpa neblogai.

paukstyte darau ta didesni saldytu paprastu krabu lazdeliu. mirksiukas.gif

Limcamca Nera uz ka, svarbu tik skanu butu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 27, 15:19)

uztenka smile.gif
QUOTE(mmergyte @ 2007 11 27, 17:01)
as dabar kaip tik ruosiuosi daryti ji tai tik apkepinau,tiks,zalius valgo,cia man apkepintu neikasim cool.gif

ir kajp 4u.gif
Atsakyti
Kepiau vakar vistienos krutineles kasas su pievagrybiu padazu .Daug darbo jas supinti, bet vaizdas geras thumbup.gif O va dabar nusiziurejau kotletukus su kojelemis. mano mama kepa tokius, tai ir man laikas gal jau pabandyti blush2.gif . WANDOS nuotraukytes good.gif O kalusimas man kilo: meyste tai ko gero be skuros reikia malti??

Vista as ir taip troskinu, tik nededu sviesto. Ja dedu ant bulviu, morku, svogunu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 27 lapkričio 2007 - 18:53
QUOTE(WANDA @ 2007 11 27, 18:28)

dar nekepa,mb isvykes trumpam tai kepsim tik veliau,vaika uzmigdysim,kad neziuretu pavydziom akim laugh.gif laugh.gif
Atsakyti