QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 15, 19:00)
kiek sraigiu gavosi is kokio kiekio mesos?ir koks cia padazas?
negaliu pasakyt, kiek tiksliai mėsos buvo
, apie 1 kg. Padariau 6 sraiges. Vyniojau po du gabaliukus, kaip kepsniukus kad keptum. Vaizdas tai apgaulingas jų
, įsimečiau drąsiai į lėkštę dvi, vyrui tris, bet po pirmos visiškai soti buvau
, juk logiškai mąstant, čia net du įprasti kepsniai, tik akys apgauna
, sotu tikrai, mes mėgejai pavalgyt
, plius dar bulvikės savo daro, net ir vyras sunkiai sukirto viską, tik kad gaila skanėstą palikt buvo atšalt, suplanavęs sportuot buvo, bet po vakarienės persigalvojo
...
Padažas paprastas, bet skanus: majonezas, kečupas, grietinė, rauginti agurkai, žalumynai. Praeitoje temoje viskas aprašyta
Receptą rašau drąsiai į superinių patiekalų kategoriją
, džiaugiuosi, kad Elena pasidalino juo
Papildyta:
QUOTE(Lalaa @ 2007 10 15, 19:45)
Lietuvos saulele, niam niam
reikes ir man kada padaryti
daryk būtinai, labai menkos laiko sąnaudos palyginus su skoniu
... Ilgiausiai užtrunka nulupt bulves
...
pateikus su daržovėm ir t.t., tai čia ir šventiškas patiekalas būtų