QUOTE(Monalyza @ 2007 10 30, 22:45)
Kas cia per kepsniai?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 31, 10:31)
Treglė, prasom visus receptukus i dienos sviesa ir salotu taip pat
Atsiprašau, kad tik dabar receptus rašau, ilgas savaitgalis buvo
:
Troškintos voveraitės
Keptuvėje pakepinti šoninę (galima bet kokią dešrą:šlapianką arba kokią parūkytą), svogūnus ir supilame apvirtus grybus. Šiek tiek pakepus dedame grietinę arba grietinėlę. Prieskoniai pagal kiekvieno skonį. Skanaus
Kepsnys "Pūkelis"
Faršas kaip bet kokiems kotletams, sumaišytas su įvairiais prieskoniais, kiaušiniu. džiuvėsėliais. Padaryti norimos formos kepsnius ar kotletus ir apvolioti mažais gabalėliais pjaustytame batone. Kepa maždaug 25-30 min. Iškepę batono gabaliukai būna traškūs:
Kepsnys " Skanusis"
Faršas kaip bet kokiems kotletams. Imame gabalėlį faršo, padarome delno dydžio paplotėlį, apie 1 cm storio(gali būti dar plonesni), dedame į skardą, viršų galima aptepti majonezu (nebūtinai), ant majonezo dėti žiedais pjaustytą porą, svogūną arba pievagrybius (bandžiau dėti pakeptas daržoves, bet man nepatiko, buvo per riebu
) ir ant viršaus uždėti riekelėmis pjaustytą sūrį:
Kepti 20-25 min. Arba kol gražiai paruduos sūris. Jie nėra stori, pas mane iškepa per 15-20 min. Galutinis variantas:
Salotos "Paprastos"
Pekino kopūstas, pomidorai, žalias agurkas, paprika (nebūtinai). Viską supjaustyti, pabarstyti druska ir pipirais ir sumaišyti su majonezu, su actu ir aliejumi arba su spec.padažu salotoms.
SKANAUS!