LABAI SKANUS PATIEKALAS
Grybų gėlelė
100 g kiaulienos,
100 g šampinjonų,
30 g rūkyto kumpio,
20 g sūrio,
30 g majonezo,
Prieskoniai, druska
Kiaulieną išmušame, per vidurį dedame nuplautą ir be odelės grybą (galima panaudoti ir kitus virtus grybus). Mėsą, keturiuose šonuose, perveriame mediniu pagalėlių (dantų krapštuku) per grybą, ant jo veriame kumpį, barstome sūriu ir pilame majonezu. Kepame 15 minučių 220°С temperatūroje
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 03, 01:31)
LABAI SKANUS PATIEKALAS
Grybų gėlelė
100 g kiaulienos,
100 g šampinjonų,
30 g rūkyto kumpio,
20 g sūrio,
30 g majonezo,
Prieskoniai, druska
Kiaulieną išmušame, per vidurį dedame nuplautą ir be odelės grybą (galima panaudoti ir kitus virtus grybus). Mėsą, keturiuose šonuose, perveriame mediniu pagalėlių (dantų krapštuku) per grybą, ant jo veriame kumpį, barstome sūriu ir pilame majonezu. Kepame 15 minučių 220°С temperatūroje
Grybų gėlelė
100 g kiaulienos,
100 g šampinjonų,
30 g rūkyto kumpio,
20 g sūrio,
30 g majonezo,
Prieskoniai, druska
Kiaulieną išmušame, per vidurį dedame nuplautą ir be odelės grybą (galima panaudoti ir kitus virtus grybus). Mėsą, keturiuose šonuose, perveriame mediniu pagalėlių (dantų krapštuku) per grybą, ant jo veriame kumpį, barstome sūriu ir pilame majonezu. Kepame 15 minučių 220°С temperatūroje
ar cia tik as nuotraukos nematau
QUOTE(organizatore @ 2007 11 03, 00:47)
ar cia tik as nuotraukos nematau
NESIGAUNA IDETI
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 03, 00:53)
NESIGAUNA IDETI
nelabai su tais pagaliukais supratau
vakar ir siandien valgem suktinukus
skaniausiai iseina is sprandines, supjaustom gabaliukais, atmusam ir istrinam prieskoniais (cesnakas, druska, pipirai), paskui dedam i vidu pievagrybi, dziovinta slyva ar kas patinka
graziai susukam
paskui kepam
ir galutinis rezultatas skanaus
skaniausiai iseina is sprandines, supjaustom gabaliukais, atmusam ir istrinam prieskoniais (cesnakas, druska, pipirai), paskui dedam i vidu pievagrybi, dziovinta slyva ar kas patinka
graziai susukam
paskui kepam
ir galutinis rezultatas skanaus
o as noreciau pareiksti savo minti apie sonatinos sraiges, jos musu seimai nepatiko , kita syki kai darysiu as mesa palaikysiu majoneo ir cesnko padaze.
Mano nuomone joms kazko truksta
Mano nuomone joms kazko truksta
QUOTE(Lalaa @ 2007 11 03, 17:27)
vakar ir siandien valgem suktinukus
skaniausiai iseina is sprandines, supjaustom gabaliukais, atmusam ir istrinam prieskoniais (cesnakas, druska, pipirai), paskui dedam i vidu pievagrybi, dziovinta slyva ar kas patinka
graziai susukam
paskui kepam
ir galutinis rezultatas skanaus
O KEPI ORKAITEJE ?skaniausiai iseina is sprandines, supjaustom gabaliukais, atmusam ir istrinam prieskoniais (cesnakas, druska, pipirai), paskui dedam i vidu pievagrybi, dziovinta slyva ar kas patinka
graziai susukam
paskui kepam
ir galutinis rezultatas skanaus
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 10 17, 09:12)
dariau, super gavosi , dešrelės manau tinka bet kokios...kad tik ne popierinės....
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 03, 18:28)
o as noreciau pareiksti savo minti apie sonatinos sraiges, jos musu seimai nepatiko , kita syki kai darysiu as mesa palaikysiu majoneo ir cesnko padaze.
Mano nuomone joms kazko truksta
Mano nuomone joms kazko truksta
Tai kad lyg tu sraigiu recepta ne Sonatina idejo, jei gerai pamenu, o kazkuri kita Supermamyte
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 11 03, 18:28)
o as noreciau pareiksti savo minti apie sonatinos sraiges, jos musu seimai nepatiko , kita syki kai darysiu as mesa palaikysiu majoneo ir cesnko padaze.
Mano nuomone joms kazko truksta
Mano nuomone joms kazko truksta
gal prieskonių pamažinai?
QUOTE(mamitele @ 2007 11 03, 19:40)
O KEPI ORKAITEJE ?
dazniausiai kepu keptuveje, o galima ir orkaiteje dar kartais paskui troskinu 10min, kad butu sultingos mums skaniausiai is sprandines