svejki,man dabar 15metu.... mano krikshtamotes dukte pagymde berniuka:) krikshtynos bus rugsejo 8d. viskas uzhsakyta ir kavine ir bazhnycia ir fotoatelje.... krikshtamote turejo buti jos vyro sesuo....bet....ji astisake tdl kd jaj varzhybos svarbesnes nej krikshtynos.... daugiau jie neturi ko pakviesti tjgi kviecia mane...bet man 16 suejs tk lapkricio men. kjp manot kunigelis lejs? labaj noreciau buti to vajkiuko krikshtamote...bet dbr kyla truputi abejoniu kd kunigas nelejs ;( kjp manot sutiks ar ne?
QUOTE(kysa007 @ 2007 08 11, 07:34)
svejki,man dabar 15metu.... mano krikshtamotes dukte pagymde berniuka:) krikshtynos bus rugsejo 8d. viskas uzhsakyta ir kavine ir bazhnycia ir fotoatelje.... krikshtamote turejo buti jos vyro sesuo....bet....ji astisake tdl kd jaj varzhybos svarbesnes nej krikshtynos.... daugiau jie neturi ko pakviesti tjgi kviecia mane...bet man 16 suejs tk lapkricio men. kjp manot kunigelis lejs? labaj noreciau buti to vajkiuko krikshtamote...bet dbr kyla truputi abejoniu kd kunigas nelejs ;( kjp manot sutiks ar ne?
Leis, nepergyvenk. As pirma krisktasuni turejau 12m. tai pavasari kartu i kluba ejom
QUOTE(kysa007 @ 2007 08 11, 08:34)
Mano dukrytės krikšto tėtis 15m.,tai kunigas leido,tik turėjo šiokį tokį pamokslėlį išklausyti,ar tikrai nepilnametis supranta atsakomybę,kad čia ne tik balius ir dovanos.
aciu merginos uzh palaikyma rytoj su vajkiuko mamyte ejsim pas kunigeli... labaj tikiuosi kd lejs artimieji irgi sako kd turetu lejsti labaj myliu ta vajkiuka ir noreciau buti jo krikshtamote * ir dr karta aciu
lejdo buti krikshto mamyte
manęs paprašė giminaitė, kad būčiau krikšto mama jos dukrytės.bet sakoma, kad negalima iki vestuvių krikštyti tos pačios lyties vaiko(pirmo), nes laimę atiduosiu... net nzn ka dbr daryt...sutrikus esu.. ar tikit tokiais dalykais?
as tai siulau maziau tiketi prietarais ir buti gera kriksto mama
Mes siuo metu kaip tik ruosiames krikstynoms Tai mums baznycioje sake, kad kriksto tevais gali buti zmogiukai tik nuo 16 metu ... Gerai, kad musu kriksto teciui jau beveik 17
na pagal viska, tai turetu buti ne maziau kaip 16metu. ir kunigas mum taip sake, kai klause del kriksto tevu amziaus
Taip, krikštatėviais gali būti tiktais vyresni nei 16 m.
Brolis krikstijo suneli musu dar neturedamas 16m, bet leido krikstyt ( kunigas sake kad bent 16 m)
as savo dukra krikstijau budama 17 metu, bet kiek zinau dar priklauso ir nuo kunigo, jei gerai sutari tai kad ir maziau metu, vistiek leidzia...
Papildyta:
oj kriksto dukra...tiesiog ipratus vadinti dukra..
Papildyta:
oj kriksto dukra...tiesiog ipratus vadinti dukra..