Dar viena VJ nauda
Gal Lietuvos gudruoliai, griuvantys su šakėm po ratais, truputi įgaus proto?
QUOTE(Vilienė @ 2010 12 21, 19:06)
na man tai tik i nauda
QUOTE(gllop @ 2010 12 20, 16:38)
Žiūrėk kad bent jau 24polių ar 36 būtų...
Kolega gal galite pakomentuoti:
I just inquiry to the engineering, the pole of the generator for 2kw is 22, 3kw is 46.
no. of mangnet is 2kw : 11, 3kw: 23
Nei 24 nei 36 Atrodo įtartinai, pagal jus lyg 12kos kartotinis?
Labai ačiū.
Kaži ar užsakinėsiu, lyg gaminsime Lietuvoje. Tiesiog savišvieta, su jūsų pagalba
QUOTE(Vilienė @ 2010 12 22, 10:18)
Kolega gal galite pakomentuoti:
I just inquiry to the engineering, the pole of the generator for 2kw is 22, 3kw is 46.
Labai ačiū.
Kaži ar užsakinėsiu, lyg gaminsime Lietuvoje. Tiesiog savišvieta, su jūsų pagalba
Labai ačiū.
Aš ir LT gaminsiuos, nors bus kam į snukį pasiūlyti jei neveiks O su tais kitaicais tai rašo jie ką nori, o paskui siūsk atgal jei nepatiks ))
Tik dar neradau kas sparnuotes daro...
Su poliais tai ir 60 yra, skaičiuoja jie ten pagal kažkokias formules... Kuo daugiau magnetų ir polių, to mažesnio sukimo greičio reikia kad išgauti energiją. Detaliau jau specų reikėtų klausti, aš toks pat vartotojas kaip ir tamsta
Maglev pritaikytas VJ - trintis beveik nulinė? Kaina kosminė, bet technologijos irgi
QUOTE(Dovilė_Bimbirytė @ 2014 03 25, 09:21)
Laba diena Pastebėjau, kad žmonės gana aktyviai kalba apie pasyvų namą, taigi būtų įdomu pasiteirauti, galbūt kažkas norėtų sudalyvauti seminare apie Pasyvų namą, kuriame būtų galima sužinoti labai daug svarbios informacijos ir net gauti konkrečių patarimų bei pasiūlymų?
Reikėtų platesnės informacijos apie ką seminaras, mokamas/nemokamas, kas sakys pranešimus, kas remia seminarą ir į kokią publiką orientuojasi?