QUOTE(1000inis @ 2007 10 15, 15:12)
man rekomendavo siemens, nes tik ji turi tokia sistema, (dabar papasakosiu paprastai) kaip konteineri, kuris susildes vandeni ta siluma panaudoja kitam vandeniui sildyti, nenaudojant papild E, o garai seda ant susilusiu sieneliu ir dziovinimui kazkaip ten vel geriau
Siu dalyku kitos indaploves neturi, taip mane informavo ogminos pard.
bijau kad ogminos parduotuvė sėkmingai "prikabimo makaronų" ant ausų
QUOTE(Grazhke @ 2007 10 15, 15:58)
Į ką galima atkreipti dėmesį, tai galimybė "užstatyti" pusę indaplovės, laiko atidėjimas (kad skalbtusi naktį, nes pigesnė elektra
), dar pas mus į grindis šviečia raudona lemputė, nes kai įmontuota indaplovė gali kartais nesuprasti ar ji dar skalbiasi ar jau nebe
na čia aišku ne esminis privalumas...
pusinės įkrovos programa yra visiškai neesminis dalykas - dauguma modernių indaplovių tokio dalyko neturi, nes viską reguliuoja elektronika, ir ji automatiškai pagal indų kiekį ir užterštumą reguliuoja vandens ir energijos sąnaudas, ir įdėję kelis indus, turėsite tas pačias sąnaudas, kaip ir su pusinės įkrovos programa
lemputė šviečianti į grindis yra labai svarbus privalumas, manau, nes pilnai įmontuojamose indaplovėse nesimato likusio laiko iki programos pabaigos, o tas spinduliukas sėkmingai tą parodo
Papildyta:
QUOTE(INMANTA @ 2007 11 15, 19:19)
Gorenje yra pagal kaina/kokybe toli nuo AEG. daugeliu atveju kainuoja net brangiau, man rodos - nėra net ką daug galvoti
QUOTE(jblmami @ 2007 11 16, 00:22)
Gal neuztenka regeneruojancios druskos(esancios tableteje), nes perkietas vanduo. Mano drauges (vokietijoje) naudoja prie kombi tableciu papildomai sia druska. Pas mane taip pat indai budavo slapi. Dabar prie tableciu 5-in-1 naudoju papildomai skalavimo skysti-Klarspüler(nezinau kaip teisingai lietuviskai vadinasi). Jokiu problemu.
3-in-1, 5-in-1 ir kitu-in-1 tablečių
nė vienas gamintojas nerekomenduoja naudoti ilgą laiką be pertraukos. net jei ir naudojat tabletes, bent vieną savaitę per mėnesį būtų pravartu panaudoti regeneruojančią druską ir skalavimo skystį, kad visos sistemos teisingai veiktų.