Donatas ir Monika -kaip jūsų akims modelis Electrolux ESL6225
QUOTE(donnavaida @ 2008 03 02, 11:31)
turiu senut senutėlę Mielę, kuri sunaudoja virš 40 l vandens. Ir labai susigraudinau, pamačiusi naujų indaplovių aprašymuose, kad naujosios sunaudoja 13-18 l. Sakykit, ar čia tik kartais ne apgaulė kokia, ar tikrai pilnai pakrauta indaplovė gali išplauti indus su tokiu kiekiu vandens?
taip, skalauja su 3 litrias, plauna ivairiai, bet max 13, su ta auto nebandziau, nes raso, kad nuo 8 iki 18, tai bijau
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 03 02, 14:24)
Donatas ir Monika -kaip jūsų akims modelis Electrolux ESL6225
Galiu pasakyti, kad senas nebegaminamas modelis
Sveiki
Reikia skubiai nusipirkti indaplovę. Perskaiciau vos ne visa tema ir nieko nesupratau, iskyrus kad rinktis tarp siemenso ir AEG. Taigi mano prasymas. Gal patartumet kokia indaplove pirkti, pagrindiniai (zinomi) reikalavimai: 45 сm plocio, trys A, kad butu talpesne (ta prasme protingai isdestytas vidus), kaina iki 2500 lt., kuo tylesne, imontuojama. Ir kur pirkti?
Labai aciu
Reikia skubiai nusipirkti indaplovę. Perskaiciau vos ne visa tema ir nieko nesupratau, iskyrus kad rinktis tarp siemenso ir AEG. Taigi mano prasymas. Gal patartumet kokia indaplove pirkti, pagrindiniai (zinomi) reikalavimai: 45 сm plocio, trys A, kad butu talpesne (ta prasme protingai isdestytas vidus), kaina iki 2500 lt., kuo tylesne, imontuojama. Ir kur pirkti?
Labai aciu
QUOTE(Almuka @ 2008 03 02, 13:51)
taip, skalauja su 3 litrias, plauna ivairiai, bet max 13, su ta auto nebandziau, nes raso, kad nuo 8 iki 18, tai bijau
tai Almuka kai pabandysi , parasyk, nes mano ir tokia indaplove, kaip tavo, nezinau kuo ji ten ipatinga, ta auto programa, as naudoju gal tik kokias tris savaites
nusipirkom indaplovę...tą didesnę...-prieš perkant labai abejojau,ar pirkti tą 45 cm, ar tą 60 cm...dabar sakau 100proc kad reikia tos didesnės ..Beje, pas mus integruojama...kol kas naudojamės neintegruotą...bet jau garsas... ...kaži ,ar kai integruosim ,garsas sumažės????
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 03 04, 22:45)
nusipirkom indaplovę...tą didesnę...-prieš perkant labai abejojau,ar pirkti tą 45 cm, ar tą 60 cm...dabar sakau 100proc kad reikia tos didesnės ..Beje, pas mus integruojama...kol kas naudojamės neintegruotą...bet jau garsas... ...kaži ,ar kai integruosim ,garsas sumažės????
keista, visi rašė, kad didesnės tylesnės mūsų integruota AEG 45 cm, naudojom kol kas irgi neintegruotą - veikia tyliai o dar kai įsides į spintelę, tai iš viso turėtų nesigirdėt
QUOTE(rramii @ 2008 03 04, 14:57)
tai Almuka kai pabandysi , parasyk, nes mano ir tokia indaplove, kaip tavo, nezinau kuo ji ten ipatinga, ta auto programa, as naudoju gal tik kokias tris savaites
kad nenoriu bandyt, man gerai plauna ta tauriu arba leksciu programa jauciu is tos auto ypatingumo tikrai jokio, tik siaubingai ilgai skalbiasi
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 03 04, 23:45)
Mūsų 60 cm. Neįmontuotos, tai nebandėm. Bet įmotuota veikia labai tyliai. Net gi galiu pasakyti, kad negirdziu visai. Aš kai rinkausi indaplovę, tai vienas kriterijus buvo, kad būtu kuo tylesne. Nes tikrai zinau, kad kai kurios tikrai garsiai dirba. Pažiūrėk kiek decibelų turi.
QUOTE(AŠA @ 2008 03 05, 08:03)
keista, visi rašė, kad didesnės tylesnės mūsų integruota AEG 45 cm, naudojom kol kas irgi neintegruotą - veikia tyliai o dar kai įsides į spintelę, tai iš viso turėtų nesigirdėt
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.