QUOTE(lipke @ 2008 01 22, 10:58)
Aš kol kas apsistojau ties ELECTROLUX ESI 46010 X, kaina- 1 769.00 Lt . Daugiau (kainos prasme)neįkasim. Ar teisingai suprantu, kad tokio modelio indaplovė galės būti sėkmingai įmontuota ir paslėpta po baldine plokšte, tik valdymo ekratanas liks neuždengtas.Nes negaliu paaiškinti kodėl, bet turiu įsitikinimą, kad man matomas valdymo skydelis bus patogiau:)
Dar norėčiau pasikreipti į truputį daugiau nei aš nusimanančius - gal kokių nors alternatyvų ar tiesiog pastebėjimų šio modelio ,,adresu" turėtumėte?Tai- mano pirmoji indaplovė (ir,tikiuosi- ilgam:) ir apskritai nelabai kas iš pažįstamų indaploves namie ,,laiko" , neturiu pas ką pasiklausti. Ačiū
Dar norėčiau pasikreipti į truputį daugiau nei aš nusimanančius - gal kokių nors alternatyvų ar tiesiog pastebėjimų šio modelio ,,adresu" turėtumėte?Tai- mano pirmoji indaplovė (ir,tikiuosi- ilgam:) ir apskritai nelabai kas iš pažįstamų indaploves namie ,,laiko" , neturiu pas ką pasiklausti. Ačiū
gera indaplovė, ir šiaip bus patogiau naudotis, nes visada matysit kiek liko laiko iki plovimo pabaigos ir pan. Taip pat ir triukšmo palyginus nedaug (46 dB), bet turi visas reikalingas programas ir visi parametrai tikrai geri
vienintelis komentaras - rinkčiausi didelę (60cm) indaplovę, bet žinoma viskas priklauso nuo turimos vietos virtuvėje.