pasiskaičius pastaruosius pasisakymus - galima daryti išvadą, kad kiekvienai šeimininkei individualiai. Man gerai plauna Calgonit tabletės ir blizgiklis. Kitiems gerai plauna kitos firmos priemonės. Čia turbūt kaip ir plaukams šampūnai - vienodai visų plaukų neplauna, todėl ir renkamės ir pagal gamintoją, ri pagal kišenę, ir pagal išvaizdą...
Man vyras prižadėjo gimtadienio proga padovanoti indaplove , bet gal galit pasakyti ką iškarto turėčiau nusipirkti iš plovimo priemonių nes čia tiek daug privardinta ( druska, skalavimo skystis, blizgiklis) ir ar jes visas rasiu PVz. Maxsimoi ar reiks kažkur specialiai ieškoti. Nes kaip nupirks noriukuo greičiau pradėti naudotis ir bijau kad jei ko neidėsiu tai galiu nusivilti rezultatu
Man vyras prižadėjo gimtadienio proga padovanoti indaplove , bet gal galit pasakyti ką iškarto turėčiau nusipirkti iš plovimo priemonių nes čia tiek daug privardinta ( druska, skalavimo skystis, blizgiklis) ir ar jes visas rasiu PVz. Maxsimoi ar reiks kažkur specialiai ieškoti.
Nes kaip nupirks noriukuo greičiau pradėti naudotis ir bijau kad jei ko neidėsiu tai galiu nusivilti rezultatu
Pradziai reikia tureti:
1. plovimo milteliu arba tablete
2. regeneruojancios druskos (spec. druska skirta indaplovems)
3. blizgiklio, kitaip vadinamas skalavimo skystis
Ir viskas, veliau galesite nusipirkti kvapu indaplovei, valymo priemoniu ir pan.
Pradziai reikia tureti:
1. plovimo milteliu arba tablete
2. regeneruojancios druskos (spec. druska skirta indaplovems)
3. blizgiklio, kitaip vadinamas skalavimo skystis
Ir viskas, veliau galesite nusipirkti kvapu indaplovei, valymo priemoniu ir pan.
Aš pati kolkas indaplovių srityje tik naujokė. Tačiau surizikavau ir nusipirkau pabandymui. Kadangi nelabai turiu su kuo palyginti, tai man indai šios priemonės tinka. Prieš tai esu turėjusi Calgonit tabletes, tai galiu pasakyti tik tiek, kad kai baigsis šie milteliai ir vėl pirksiu miltelius (tikriausiai norėsiu pabandyt ir Calgonit). Nes kainų skirtumas didelis, o rezultatas puikus Tiek stiklinės, tiek puodai blizga ir gurgžda kaip reklamoj
Aš taip pat perku Tomas Philips parduotuvėje (Kaune, Šilainiuose)
Druską pirkau net su nukalkintoju kartu.
Naudoju kokius metus, tik blizgiklis nesenai atsirado, tad nuomonės neturiu , bet jau nusipirkau.
Bet druska ir milteliai, ir dar už tokią kainą, tikrai
Calgonit tabletes naudojau, nepatiko.
Vis tik, viskas atskirai nesulyginamai geriau
O čia tokia druska - iš karto su nukalkintoju? Pažiūrėjau saviškę, rašo - classic special salz. O tam pačiam Thomas Philips yra nukalkintojų indaplovėms pirkti? Ir ar yra skirtumas kokio gamintojo tas nukalkintojas?
Blizgiklis man patinka.
Tabletės man taip pat nepatiko vien dėl to, kad ne visada gerai ištirpdavo, o su milteliais tokios bėdos niekad nėra