QUOTE (dzudi @ 2004 09 20, 15:52) |
Aciu, mergaites, uz gera patarima Grietine labai patiko mano veideliui Tokia svelni, sviesi oda po to buna . |
Pala, nebespeju grietines kauke - kokiam odos tipui?
QUOTE (Tushka @ 2004 09 20, 19:29) | ||
Pala, nebespeju grietines kauke - kokiam odos tipui? |
Sausai labiausiai tinka grietines kauke. Nors man tai nelabai padeda, o be to po to kazkaip rugpieniu atsiduodu
jogurta irgi tinka visiems odos tipams:)) atgaivina odele pasaka kaip atjauneji
aš kartais tokį skrabą kūnui darau :sumaišau indelį grietinės su druska (šiaip jau geriau rupi,bet aš kadangi tokios neturiu,tai dedu smulkią su jodu ),tada išsitepu kūną kai maudaus duše,palaikau šiek tiek,išsitrinu gerai,ir nusiplaunu.odele po to liuks ,minkštutė lieka..tik va reik tept greit,nes druska ištirpsta.
ai tiesa,po to biškį kvapas jaučias,bet labai neilgai,tai man kažkaip nėra tai trūkumas didelis
ai tiesa,po to biškį kvapas jaučias,bet labai neilgai,tai man kažkaip nėra tai trūkumas didelis
Cia apie paakius kazkas klause.
nezinau cia teisa ar ne, bet sako, jei paakiai buna patamseje, tai su viduriais kazkas. Na, ta prasme uzkieteje ar pan.
nezinau cia teisa ar ne, bet sako, jei paakiai buna patamseje, tai su viduriais kazkas. Na, ta prasme uzkieteje ar pan.
QUOTE (mexica @ 2004 09 20, 16:38) |
keliu procentu grietine chi chi nenusimanau gi kiek laiko laikei, dzudi? |
Man labai tiko namine Pastebejau, kad kuo riebesne tuo geriau
QUOTE (mexica @ 2004 09 20, 16:38) |
keliu procentu grietine chi chi nenusimanau gi kiek laiko laikei, dzudi? |
Man labai tiko namine Pastebejau, kad kuo riebesne tuo geriau
Laikau kiek netingiu - 10-15 min
QUOTE (Ede @ 2004 06 19, 15:34) |
Sveikutes visos! Greitai koki veiksminga receptuka nuo nudegimu! Kol tepiesi vaistais-nieko.Tik susigeria ir vel persti. Ranka kaip ir patinus. |
Nudegimas ugnimi ar saule?Jei nudegei ranka sakykime pakurscius ugni is karta kisk i salta vandeni, jei stiprus nudegimasBituciu pikiu pasitepk,vaistas tikrai geras isbandytas
QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 22, 21:13) |
Cia apie paakius kazkas klause. nezinau cia teisa ar ne, bet sako, jei paakiai buna patamseje, tai su viduriais kazkas. Na, ta prasme uzkieteje ar pan. |
nu netiesa, pas man toookie juodi paakiai, ir i tulika maziausiai karta per diena varineju
QUOTE (anna @ 2004 09 22, 17:16) |
aš kartais tokį skrabą kūnui darau :sumaišau indelį grietinės su druska (šiaip jau geriau rupi,bet aš kadangi tokios neturiu,tai dedu smulkią su jodu ),tada išsitepu kūną kai maudaus duše,palaikau šiek tiek,išsitrinu gerai,ir nusiplaunu.odele po to liuks ,minkštutė lieka..tik va reik tept greit,nes druska ištirpsta. ai tiesa,po to biškį kvapas jaučias,bet labai neilgai,tai man kažkaip nėra tai trūkumas didelis |
Aš naudoju grietinę su rupia druska kulnam šveisti. Liux Išmirkau, tada su pemza nušveičiu, tada su tuo mišinuku nupoliruoju ir su kremu patepu. Kulnai minkšti tampa ir glotnūs. Kremas pats paprasčiausias kojoms už kokius 2 lt. Skirtas daugiausia specifiniam kvapui nuimti. Beje, kulnų švelnumo efektas išlieka gana ilgai. Man jokie kremai, net ir gana brangūs nepadėdavo tokio ilgalaikio efekto pasiekti.
O visam kūnui tai man atrodo per grubus toks mišinys, nebent su smulkia druska. Aš, kai netingiu, naudoju odos valymui avižinius dribsnius. Tiesiog pasiimu saują dribsnių, kyšteliu po vandeniu ir šveičiu kūną, veidą. Oda po to labai švelni, man po poros veido valymų tokiu būdų dingo priešmenstruaciniai spuogeliai, nors menstruacijos dar nebuvo praėjusios
Langana, tiesiog sauja avižinių dribsnių pakiši po vandeniu ir tiesiog trini. šveiti? Rimtai?
va sedziu daba su dribsniu kauke:)) niu dar nzn kokis poveikis pasimatys bet manau kad blogiau nebus...beto man nuo kazko kakta mazutyciais spuogeliais isbere taj avon seruma zadu uzsisakyti...nezinau ar pades