Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE (dzudi @ 2004 09 20, 15:52)
Aciu, mergaites, uz gera patarima clap.gif
Grietine labai patiko mano veideliui thumbup.gif Tokia svelni, sviesi oda po to buna thumbup.gif .

Pala, nebespeju unsure.gif grietines kauke - kokiam odos tipui?
Atsakyti
QUOTE (Tushka @ 2004 09 20, 19:29)
QUOTE (dzudi @ 2004 09 20, 15:52)
Aciu, mergaites, uz gera patarima  clap.gif
Grietine labai patiko mano veideliui thumbup.gif  Tokia svelni, sviesi oda po to buna thumbup.gif .

Pala, nebespeju unsure.gif grietines kauke - kokiam odos tipui?

Sausai labiausiai tinka grietines kauke. Nors man tai nelabai padeda, o be to po to kazkaip rugpieniu atsiduodu rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
jogurta irgi thumbup.gif tinka visiems odos tipams:)) atgaivina odele smile.gif pasaka kaip atjauneji thumbup.gif
Atsakyti
aš kartais tokį skrabą kūnui darau :sumaišau indelį grietinės su druska (šiaip jau geriau rupi,bet aš kadangi tokios neturiu,tai dedu smulkią su jodu laugh.gif ),tada išsitepu kūną kai maudaus duše,palaikau šiek tiek,išsitrinu gerai,ir nusiplaunu.odele po to liuks thumbup.gif ,minkštutė lieka..tik va reik tept greit,nes druska ištirpsta. g.gif
ai tiesa,po to biškį kvapas jaučias,bet labai neilgai,tai man kažkaip nėra tai trūkumas didelis wink.gif
Atsakyti
Cia apie paakius kazkas klause.
nezinau cia teisa ar ne, bet sako, jei paakiai buna patamseje, tai su viduriais kazkas. Na, ta prasme uzkieteje ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziedadulke: 22 rugsėjo 2004 - 23:14
QUOTE (mexica @ 2004 09 20, 16:38)
keliu procentu grietine biggrin.gif chi chi nenusimanau gi smile.gif kiek laiko laikei, dzudi?

Man labai tiko namine thumbup.gif Pastebejau, kad kuo riebesne tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mexica @ 2004 09 20, 16:38)
keliu procentu grietine biggrin.gif chi chi nenusimanau gi smile.gif kiek laiko laikei, dzudi?

Man labai tiko namine thumbup.gif Pastebejau, kad kuo riebesne tuo geriau thumbup.gif
Laikau kiek netingiu - 10-15 min

Atsakyti
QUOTE (Ede @ 2004 06 19, 15:34)
Sveikutes visos! smile.gif Greitai koki veiksminga receptuka nuo nudegimu! unsure.gif Kol tepiesi vaistais-nieko.Tik susigeria ir vel persti. sad.gif Ranka kaip ir patinus.

Nudegimas ugnimi ar saule?Jei nudegei ranka sakykime pakurscius ugni is karta kisk i salta vandeni, jei stiprus nudegimasBituciu pikiu pasitepk,vaistas tikrai geras isbandytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 22, 21:13)
Cia apie paakius kazkas klause.
nezinau cia teisa ar ne, bet sako, jei paakiai buna patamseje, tai su viduriais kazkas. Na, ta prasme uzkieteje ar pan.

nu netiesa, pas man toookie juodi paakiai, ir i tulika maziausiai karta per diena varineju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (anna @ 2004 09 22, 17:16)
aš kartais tokį skrabą kūnui darau :sumaišau indelį grietinės su druska (šiaip jau geriau rupi,bet aš kadangi tokios neturiu,tai dedu smulkią su jodu laugh.gif ),tada išsitepu kūną kai maudaus duše,palaikau šiek tiek,išsitrinu gerai,ir nusiplaunu.odele po to liuks thumbup.gif ,minkštutė lieka..tik va reik tept greit,nes druska ištirpsta. g.gif
ai tiesa,po to biškį kvapas jaučias,bet labai neilgai,tai man kažkaip nėra tai trūkumas didelis wink.gif

Aš naudoju grietinę su rupia druska kulnam šveisti. Liux thumbup.gif Išmirkau, tada su pemza nušveičiu, tada su tuo mišinuku nupoliruoju ir su kremu patepu. Kulnai minkšti tampa ir glotnūs. Kremas pats paprasčiausias kojoms už kokius 2 lt. Skirtas daugiausia specifiniam kvapui nuimti. Beje, kulnų švelnumo efektas išlieka gana ilgai. Man jokie kremai, net ir gana brangūs nepadėdavo tokio ilgalaikio efekto pasiekti.
O visam kūnui tai man atrodo per grubus toks mišinys, nebent su smulkia druska. Aš, kai netingiu, naudoju odos valymui avižinius dribsnius. Tiesiog pasiimu saują dribsnių, kyšteliu po vandeniu ir šveičiu kūną, veidą. Oda po to labai švelni, man po poros veido valymų tokiu būdų dingo priešmenstruaciniai spuogeliai, nors menstruacijos dar nebuvo praėjusios smile.gif
Atsakyti
Langana, tiesiog sauja avižinių dribsnių pakiši po vandeniu ir tiesiog trini. šveiti? Rimtai?
Atsakyti
va sedziu daba su dribsniu kauke:)) niu dar nzn kokis poveikis pasimatys bet manau kad blogiau nebus...beto man nuo kazko kakta mazutyciais spuogeliais isbere sad.gif taj avon seruma zadu uzsisakyti...nezinau ar pades unsure.gif
Atsakyti