Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

Tai man jau tavo kauke netiks... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Christa @ 2004 06 24, 11:30)
Tai man jau tavo kauke netiks... sad.gif

Jei sausa oda pas tave, tai giretine uzsitept ma atrodo gali, ji kazkaip minkstina oda, ir dar sako kad galima kokiam pusvalandziui uzsitept ricinos alieju, atseit kas taip daro, tai po to rauksliu beveik neatsiranda, nzn nemaciau tos kuri taip sake biggrin.gif
Atsakyti
Labai faina pasidaryti agurku sulciu ir jas susaldyti. Paskui imi ryte kubiuka tokio leduko ir pasaldai veideli. Vo thumbup.gif
Atsakyti
dar girdejau kad blakstienos geriau augtu irgi tepa ricinos aliejumi ir seip kai darau kauke plaukam ipilu kokius 60ml ricinos aliejaus.palukam tai thumbup.gif ,tik paskui sunku isplaut ta aliejuka bet head&shoulders puikiai iveikia smile.gif matau apmire tema, bet juk taip gerai kai nereikia leist pinigeliu ant dirbtines kosmetikos.
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 06 18, 14:38)
Nemanot, kad sisiukas tinka tik vaikiškas. Kiek žinau vaikišku sisiuku net plaučių uždegimus gydydavo. O ar suagusių tinka, tau drįsčiau abejoti wink.gif

va mane mama kazkada taip gyde... pati daktre patare kompresa daryti... Padejo... tik , kad tas faktas, kas sisiuku.... tongue.gif
Papildyta @ [mergetime]1094808122[/mergetime]
As plaukams naudoju bespalve chna - labai stiprina plaukus.

Dar plaukams darau tokia kauke:
Kiausinio trinys
saukstas medaus
Saukstas aliejaus (geriau alyvuogiu)
puses citrinos sultys
Galima dar konjakelio (brendzio) ipilti
Viska sumaisau, itrinu gerai plauku saknis, o jei lieka ir plaukus, maisiuka ant galvos ir dar aprisu storu ranksluosciu, valanda pavaikstau su tokia "priprava" Na thumbup.gif man tai liuks thumbup.gif Atsigauna plaukai,

Dar mano plaukams patinka majonezas. Issiteplioju plaukus, siltai aprisu pavaikstau ir isskalauju. Na po to truputuka actu plaukai atsiduoda.
Atsakyti
O as naudoju tokia kauke
saukstelis medaus
kiausinio trynys

Si kauke skaistina ir maitina veida
Atsakyti
gal dar kokiu kaukiu riebiai odai zinot?ir kur rast bespalves cha?! parduotuvese visur matau tik sviesia,"ryza" arba juoda blink.gif
Papildyta @ [mergetime]1095253306[/mergetime]
beto as ir tikrai zinau kad pieno milteliai thumbup.gif odai veido,bet kur ju gaut..? :/ paprastose parduotuvese juk nebuna(bent jau man taip atrodo) :/
Atsakyti
o gal kas galit pasakyt kaip priziureti plaukus po cheminio susukavimo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (mexica @ 2004 09 15, 15:00)
gal dar kokiu kaukiu riebiai odai zinot?ir kur rast bespalves cha?! parduotuvese visur matau tik sviesia,"ryza" arba juoda blink.gif
Papildyta @ [mergetime]1095253306[[b]*abc rgetime] [/b]
beto as ir tikrai zinau kad pieno milteliai thumbup.gif odai veido,bet kur ju gaut..? :/ paprastose parduotuvese juk nebuna(bent jau man taip atrodo) :/

Bespalves chna rasit visose Eurokos parduotuvese,kaina apie 0.70ct pokelis.
Atsakyti
QUOTE (mexica @ 2004 06 18, 13:19)
va odai tai girdejau kad labai gerai ryte praustis su sauju leduku is kameros
ir su siltu vandeniu:
5sek.ledukai
3sek siltas vanduo ir taip 10kartu biggrin.gif
bet as dar nebandziau tie ledukai man rodos laaaabai jau salti biggrin.gif

O dar geriau uzsisaldyti zaliosios arbatos kubelius - naudingiau nei vandens kubeliai!!!
Odai tai tikrai labai i nauda biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1095677741[/mergetime]
Man labai patinka laikas, kai yra naturaliu darzo cukiniju - tai jas tiesiog riekelem, o dar geriau per "burokine" tarka paruosiu ir ant veido bei dekolte!!! biggrin.gif
Oda SUPER minksta ir pmaitinta!!! thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz gera patarima clap.gif
Grietine labai patiko mano veideliui thumbup.gif Tokia svelni, sviesi oda po to buna thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 20 rugsėjo 2004 - 14:52
keliu procentu grietine biggrin.gif chi chi nenusimanau gi smile.gif kiek laiko laikei, dzudi?
Atsakyti