Tai man jau tavo kauke netiks...
QUOTE (Christa @ 2004 06 24, 11:30) |
Tai man jau tavo kauke netiks... |
Jei sausa oda pas tave, tai giretine uzsitept ma atrodo gali, ji kazkaip minkstina oda, ir dar sako kad galima kokiam pusvalandziui uzsitept ricinos alieju, atseit kas taip daro, tai po to rauksliu beveik neatsiranda, nzn nemaciau tos kuri taip sake
Labai faina pasidaryti agurku sulciu ir jas susaldyti. Paskui imi ryte kubiuka tokio leduko ir pasaldai veideli. Vo
dar girdejau kad blakstienos geriau augtu irgi tepa ricinos aliejumi ir seip kai darau kauke plaukam ipilu kokius 60ml ricinos aliejaus.palukam tai ,tik paskui sunku isplaut ta aliejuka bet head&shoulders puikiai iveikia matau apmire tema, bet juk taip gerai kai nereikia leist pinigeliu ant dirbtines kosmetikos.
QUOTE (Joanna @ 2004 06 18, 14:38) |
Nemanot, kad sisiukas tinka tik vaikiškas. Kiek žinau vaikišku sisiuku net plaučių uždegimus gydydavo. O ar suagusių tinka, tau drįsčiau abejoti |
va mane mama kazkada taip gyde... pati daktre patare kompresa daryti... Padejo... tik , kad tas faktas, kas sisiuku....
Papildyta @ [mergetime]1094808122[/mergetime]
As plaukams naudoju bespalve chna - labai stiprina plaukus.
Dar plaukams darau tokia kauke:
Kiausinio trinys
saukstas medaus
Saukstas aliejaus (geriau alyvuogiu)
puses citrinos sultys
Galima dar konjakelio (brendzio) ipilti
Viska sumaisau, itrinu gerai plauku saknis, o jei lieka ir plaukus, maisiuka ant galvos ir dar aprisu storu ranksluosciu, valanda pavaikstau su tokia "priprava" Na man tai liuks Atsigauna plaukai,
Dar mano plaukams patinka majonezas. Issiteplioju plaukus, siltai aprisu pavaikstau ir isskalauju. Na po to truputuka actu plaukai atsiduoda.
O as naudoju tokia kauke
saukstelis medaus
kiausinio trynys
Si kauke skaistina ir maitina veida
saukstelis medaus
kiausinio trynys
Si kauke skaistina ir maitina veida
gal dar kokiu kaukiu riebiai odai zinot?ir kur rast bespalves cha?! parduotuvese visur matau tik sviesia,"ryza" arba juoda
Papildyta @ [mergetime]1095253306[/mergetime]
beto as ir tikrai zinau kad pieno milteliai odai veido,bet kur ju gaut..? :/ paprastose parduotuvese juk nebuna(bent jau man taip atrodo) :/
Papildyta @ [mergetime]1095253306[/mergetime]
beto as ir tikrai zinau kad pieno milteliai odai veido,bet kur ju gaut..? :/ paprastose parduotuvese juk nebuna(bent jau man taip atrodo) :/
o gal kas galit pasakyt kaip priziureti plaukus po cheminio susukavimo?
QUOTE (mexica @ 2004 09 15, 15:00) |
gal dar kokiu kaukiu riebiai odai zinot?ir kur rast bespalves cha?! parduotuvese visur matau tik sviesia,"ryza" arba juoda Papildyta @ [mergetime]1095253306[[b]*abc rgetime] [/b] beto as ir tikrai zinau kad pieno milteliai odai veido,bet kur ju gaut..? :/ paprastose parduotuvese juk nebuna(bent jau man taip atrodo) :/ |
Bespalves chna rasit visose Eurokos parduotuvese,kaina apie 0.70ct pokelis.
QUOTE (mexica @ 2004 06 18, 13:19) |
va odai tai girdejau kad labai gerai ryte praustis su sauju leduku is kameros ir su siltu vandeniu: 5sek.ledukai 3sek siltas vanduo ir taip 10kartu bet as dar nebandziau tie ledukai man rodos laaaabai jau salti |
O dar geriau uzsisaldyti zaliosios arbatos kubelius - naudingiau nei vandens kubeliai!!!
Odai tai tikrai labai i nauda
Papildyta @ [mergetime]1095677741[/mergetime]
Man labai patinka laikas, kai yra naturaliu darzo cukiniju - tai jas tiesiog riekelem, o dar geriau per "burokine" tarka paruosiu ir ant veido bei dekolte!!!
Oda SUPER minksta ir pmaitinta!!!
Aciu, mergaites, uz gera patarima
Grietine labai patiko mano veideliui Tokia svelni, sviesi oda po to buna .
Grietine labai patiko mano veideliui Tokia svelni, sviesi oda po to buna .
keliu procentu grietine chi chi nenusimanau gi kiek laiko laikei, dzudi?