Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 16, 14:49)
Aciu uz atsakymus 4u.gif  tik man idomu kuo skiriasi poveikis jei tirsciai naudoti ar nenaudoti? g.gif

kuo skiriasi nežinau, tik esu skaičius ypač geri kavos tirščiai jei kavą gėrėte su pienu ir cukrumi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 16, 12:49)
Aciu uz atsakymus 4u.gif  tik man idomu kuo skiriasi poveikis jei tirsciai naudoti ar nenaudoti? g.gif

užplikyti tirščiai gal kokie pabrinkę būna g.gif na, bet kuriuo atveju, panaudotus tirščius dar sutrint sau į uodegą ekonomiškiau biggrin.gif
o šiaip su pienu ar cukrum kava gerta, tai nemanau, kad skirtumas būtų, nes ant odos jie trumpai būna, kad ten kažkas reikšmingesnio įvyktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 16, 11:27)
na, bet kuriuo atveju, panaudotus tirščius dar sutrint sau į uodegą ekonomiškiau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu cia thumbup.gif suskelei!!
Atsakyti
Nu ir prisiskaiciau as cia visko thumbup.gif Isbandziau savaitgali plaukam kauke ta su kiausinio tryniu, alyvuogiu aliejum, medum ir citronos sultim. Paskui perploviau sampunu. Tai plaukuciai kokie purus buvo!!! Tik daugiau nedesiu kiausinio trynio, nes smirda man plaukai kai suslampa juo. Siandien vel dejausi tik me kiausinio, tai vis dar smirda. Ir dar galvoju kazka veidui reiks panaudoti, tik dar nenusprendziau ka, nes mano oda labai misri ir vietom ziauriai sausa, vietom blizga, vietom poros ziauriai issiplete verysad.gif Zodziu beda bedele
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2009 03 16, 17:02)
Nu ir prisiskaiciau as cia visko  thumbup.gif  Isbandziau savaitgali plaukam kauke ta su kiausinio tryniu, alyvuogiu aliejum, medum ir citronos sultim. Paskui perploviau sampunu. Tai plaukuciai kokie purus buvo!!! Tik daugiau nedesiu kiausinio trynio, nes smirda man plaukai kai suslampa juo. Siandien vel dejausi tik me kiausinio, tai vis dar smirda. Ir dar galvoju kazka veidui reiks panaudoti, tik dar nenusprendziau ka, nes mano oda labai misri ir vietom ziauriai sausa, vietom blizga, vietom poros ziauriai issiplete  verysad.gif  Zodziu beda bedele

ja ja, ir pas mane panasi oda...tai bandau dabar visokias priemones..tiek pirktiniu pribandyta, tai dabar ir namines visas bandau. Na, galiu pasakyti, kad gal visai ir pagrazeja ir pasvieseja oda smile.gif man visai patiko linu semenu kauke, nes labai gerai sutraukia visas poras...na, aisku cia turbut reikia vargti ilgai su sitom kaukem, kad normalu rezultata pamatytum... g.gif
Papildyta:
QUOTE(sunsetheat @ 2009 03 15, 15:29)
o kaip ta kauke su avizomis, koks jos poveikis? smile.gif Ir kaip tas avizas reikia sutrinti? Ir kokios tinka?

Na, si avizu kauke tai yra daugiau tokia valanti oda, bet tuo paciu ir pamaitina ja. o reikia daryti taip: avizinius dribsnius sumalti ar susmulkinti, praskiesti su vandeniu, ideti sauksteli medaus ir ilasinti truputi citrinos sulciu. Palaikyti apie 15min. Man visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshine_ @ 2009 03 16, 18:23)
ja ja, ir pas mane panasi oda...tai bandau dabar visokias priemones..tiek pirktiniu pribandyta, tai dabar ir namines visas bandau. Na, galiu pasakyti, kad gal visai ir pagrazeja ir pasvieseja oda  smile.gif man visai patiko linu semenu kauke, nes labai gerai sutraukia visas poras...na, aisku cia turbut reikia vargti ilgai su sitom kaukem, kad normalu rezultata pamatytum... g.gif
Papildyta:
Na, si avizu kauke tai yra daugiau tokia valanti oda, bet tuo paciu ir pamaitina ja. o reikia daryti taip: avizinius dribsnius sumalti ar susmulkinti, praskiesti su vandeniu, ideti sauksteli medaus ir ilasinti truputi citrinos sulciu. Palaikyti apie 15min. Man visai patiko  thumbup.gif

As neturiu namie nei linu semenu, nei aviziniu dribsniu, tai jei kada nepamirsiu parduotuvej prigriebsiu. Ir as pabandyt noriu kaukytes namines. Dabar dar juodo molio nuspirkau, tai bandysiu kada su juo pasiterliot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 16, 12:49)

as tai nenaudoju nenaudotu tirsciu.
skaiciau kazkur kad reikia naudotus tirscius isdziovinti ir tik tada naudoti, bet tingeciau dziovinti.

as tai pries pora dienu i tirscius idejau dar kavines duso zeles, tai thumbup.gif
jau buvo mineta, bet pakartosiu, dar labai gerai meducio ideti i tirscius... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 18, 10:44)
as tai nenaudoju nenaudotu tirsciu.
skaiciau kazkur kad reikia naudotus tirscius isdziovinti ir tik tada naudoti, bet tingeciau dziovinti.

as tai pries pora dienu i tirscius idejau dar kavines duso zeles, tai  thumbup.gif
jau buvo mineta, bet pakartosiu, dar labai gerai meducio ideti i tirscius...  bigsmile.gif

Nu jo, jei dar tirscius dziovint tai isvis terlione gautusi lotuliukas.gif kai idedi meducio, jau duso zeles nereikia pilt, ar reikia? g.gif ax.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes turiu labai daug naminio meducio, na turiu bitininku giminu ir medaus.... kokios grozio proceduros galimos ir jo?
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2009 03 21, 09:06)
4u.gif  sveikutes turiu labai daug naminio meducio, na turiu bitininku giminu ir medaus.... kokios grozio proceduros galimos ir jo?

as vakar masazavau siek tiek medumi veiduka, palaikiaua paskui tokia kauke 15min, labai atgaivino mano sausa oda, oda nepleiskanuoja siandien bigsmile.gif

patepk lupas medumi, palaikyk 15 min.

taip pat gali medu sumaisyti su kavos tirsciais - puikus kuno sveitiklis.

I vonia gali ideti (bet reikia daug)..

istepk plauku saknis skystu pasildytu medumi - stiprina saknis. Arba medu sumaisyk su aliejumi, gali kiausinio dar ir uztepk ant visu plauku.
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 13:42)
kai idedi meducio, jau duso zeles nereikia pilt, ar reikia? g.gif  ax.gif

nereikia. bet gali dar sauksta kokio nerafinuoto aliejaus ipilti...
Papildyta:
MEDUS GROŽIUI

Du valgomuosius šaukštus medaus sumaišyti su vienu šaukštu išspaustų citrinos sulčių. Ištrinti veidą ir po 10 min. nuplauti šaltu vandeniu. Tinka sausai ir normaliai odai.

Šaukštas skysto medaus sumaišyti su 7-10 lašelių citrinos sulčių ir trupučiu avižinių miltų. Užtepti ant veido, laikyti 20 min. ir nuplauti vandeniu. Kaukė maitina, stiprina ir švelnina odą. Tinka normaliai odai.

Riebiai odai kaukė daroma iš pusės šaukštelio medaus, desertinio šaukšto citrinos sulčių, šiek tiek aliuminio oksido (molžemio) ir vandens (geriausiai rožių).

Sausai odai tiks medaus ir plakto kiaušinio kompresai. Sumaišyti 0,5 šaukštelio medaus, kiaušinio trynį ir šaukštą nugriebto pieno. Laikyti užteptą ant veido ir kaklo 20 min. Nuplauti drungnu vandeniu.

Medų plonai užtepti ant veido, po 15 min. nušluostyti šiltame vandenyje sudrėkinta flaneline servetėle.

Visų tipų odai labai naudinga kaukė iš jogurto ir medaus: 150 ml jogurto, 3 šaukštus medaus pašildyti ant silpnos ugnies, nuolat maišyti. Mišinį palaikyti 5 min. ir įdėti į šaldytuvą. Tai valomoji odos minkštinamoji kaukė.

2 šaukštus medaus ištirpinti 50 ml ramunėlių arbatos (apytiksliai 1:10). Tai gaivinamoji inkštiruotos, paraudusios odos kaukė. Tepti kartą per savaitę švarią odą. Nuplauti po 20-25 min.

Sumaišyti po 2 šaukštus avižinių dribsnių, medaus ir alyvų aliejaus, 30 ml pieno ir 3 lašelius citrinos sulčių. Kaukę nuplauti po 15-20 min. Tinka sausai odai.

Greičiausias vaistas įskilusioms lūpoms pagydyti – patepti medumi.

Pienelį pasigaminsite sumaišę du šaukštus medaus su pienu.

Kad plaukai blizgėtų – sumaišyti arbatinį šaukštelį medaus su keturiais šaukšteliais šilto vandens. Naudoti skalaujant plaukus. Jei esate šviesiaplaukė – įmaišykite vienos citrinos sultis.

Sumaišykite šaukštą medaus su puodeliu šilto vandens. Skalaukite burną. Medus valo dantis, dantenas, žudo burnos bakterijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 21 kovo 2009 - 10:39
o man butu idomu ka naudojat pravalyti veido oda nuo nesvarumu ir naikinti spuogucius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 28, 16:15)
Jus tikriausiai ne taip supratote 4u.gif  ne akims svog.s. o plaukams nuo slinkimo  thumbup.gif

ir nuo spogu ,juos gerai dziovina
Atsakyti