Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE(*B.A* @ 2009 02 17, 16:02)
ane??  bigsmile.gif
o kiek laiko laikyt reik ant veido ir kaip daznai daryt sia kauke  g.gif

Pati visą paauglystę su ta kauke draugavau mirksiukas.gif Ją labai greitai sutraukia ant veido. Aš darydavau 1-2 kartus per savaitę, nes oda labai riebi.
Atsakyti
Veido vanduo- jam tinka arbatos, morku ar agurku sultys, taip pat pomidoru sulciu ir keletos lasu glicerino misinys. Su vatos tamponeliu padengti veida, palaikyti 15 minuciu ir gerai nuplauti.

cia tai geras:) bandysiu
Atsakyti
Dabar sėdžiu kaip tik su šita baltymo ir citrinos kauke thumbup.gif

Va dar kokį filmuką radau blink.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 02 19, 15:02)
Dabar sėdžiu kaip tik su šita baltymo ir citrinos kauke thumbup.gif

Va dar kokį filmuką radau blink.gif
http://www.youtube.c...feature=related

Pati idėja pilingą darytis su elektriniu šepetėliu visai įdomi g.gif
Atsakyti
tas baltymas tai mane varo i depresija ;D taip traukia,kad sokineju namie ;D

elektriniu sepeteliu? dantu? blush

Atsakyti
QUOTE(Cosy @ 2009 02 21, 18:07)
tas baltymas tai mane varo i depresija ;D taip traukia,kad sokineju namie ;D

elektriniu sepeteliu? dantu? blush

Tai laikyk trumpai, nereikia , kad labai sutrauktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis @ 2004 06 16, 16:07)

1kiausinio baltymas
0.5 citrinos sultis

suplakti ir ant veido 10-15min.Ji visada pries baliukus ja darosi, veidas niekada neblizga  thumbup.gif

thumbup.gif SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif TIKRAI thumbup.gif
Atsakyti
Dariausi morku sulciu,su sulciaspaude,ir mastau.. g.gif reiokia panaudoti tas morku tarkuotes, bet kaip as ant veiduko det? man nukrenta doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 22, 16:34)
Dariausi morku sulciu,su sulciaspaude,ir mastau.. g.gif  reiokia panaudoti tas morku tarkuotes, bet kaip as ant veiduko det? man nukrenta doh.gif  blush2.gif

Žinok man ir nelabai su morkom sekas doh.gif Jau ir atsigulus veidrodį pasiėmus dėjau, slysta tos morkos nuo veido ir vsio. Terlionės tik daug o rezultato nėr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 02 22, 17:04)
Dariausi morku sulciu,su sulciaspaude,ir mastau.. g.gif  reiokia panaudoti tas morku tarkuotes, bet kaip as ant veiduko det? man nukrenta doh.gif  blush2.gif

tai sumaišykite su medum, ar su grieinėle -reikia kažkokios rišančios medžiagos.
Pvz.:
Morkų kaukė
1 morka, šaukštas grietinėlės.
* Smulkia trintuve sutarkuokite morką. 1 šaukštą šios masės arba šviežiai išspaustų morkų sulčių sumaišykite su šaukštu grietinėlės. tepkite veidą ir kaklą, po 10-15 min. nuplaukite. Morkų kaukė daro drėkinamąjį poveikį, palepina odą vitaminais.
Atsakyti
QUOTE(Just4Fun @ 2008 07 01, 22:51)
Aš darau tokį: kavos tirščiai ir medus... gerai įsitrinam ir truputį palaikom...  thumbup.gif  oda lygi ir velni...

As irgi toki darau, puikumelis drinks_cheers.gif
Dar girdejau, kad galima daryti pilinga su cukrumi ir kokiu nors aliejuku, tik paciai dar neteko isbandyti.
O pirtyje labai gerai nupilinguoja druska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 02 23, 22:54)
tai sumaišykite su medum, ar su grieinėle -reikia kažkokios rišančios medžiagos.
Pvz.:
Morkų kaukė
1 morka, šaukštas grietinėlės.
* Smulkia trintuve sutarkuokite morką. 1 šaukštą šios masės arba šviežiai išspaustų morkų sulčių sumaišykite su šaukštu grietinėlės. tepkite veidą ir kaklą, po 10-15 min. nuplaukite. Morkų kaukė daro drėkinamąjį poveikį, palepina odą vitaminais.

Aš dėjau su medumi, tai man vistiek viskas slydo nuo veido doh.gif
Atsakyti