Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE(almantė_k @ 2008 06 29, 10:33)
sveikos, temos pradzioje (2 puslapy) apie sisiuka skaiciau blush2.gif as irgi esu girdejus kad cia vaistas nuo visu ligu. mano pazistama kazkada stipriu plauciu uzdegimu sirgo, kad vaistai nepadejo, tai jos mama(gydytoja) jai liepe savo slapima gert. dar esu girdejus kad jis gerai plauku augimui, tik reikia ji kelias dienas palaikyt ir tik tada gert(hmm kas po tu keliu dienu ten buna...) ir dar drauge kazkada uzsigavo veida ir kad isvengtu fanaro uzdejo savo kudikio slapimo kompresa ir nebuvo fanaro, vat taip smile.gif

Wow blink.gif Ekstrymas ax.gif Mano mama irgi kliedi, kad jau tuoj pradės savo myžalus, atsiprašant, gert, ba kažką skauda doh.gif Netikiu, kad tai padėtų plaukų augimui (iš viso, nemanau, kad gerti yra sveika), bet kompresas patinimą tikrai nuima, teko išbandyti kartelį (tiesa, patinimas ne paprastas buvo, o nuo žaizdelės, ar kaip čia pavadint.. Man asmeniškai nuo tatuiruotės. Žodžiu, nuo uždegimo, veikiausiai. Nuo sutinusių kojų, manau, nepadės biggrin.gif) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 25 rugpjūčio 2008 - 01:08
extrymas, nieko nesakau, man irgi siūlė gerti savo šlapimą, atseit 99 proc, kad išgydytų mano ligą, kurios joks vaistas nepagydo, bet atsisakiau schmoll.gif
dėl plaukų augimo, tai viena moteriškė buvo visiškai plika ir jai ataugo plaukai tik nuo savo sisiuko gėrimo. ..nu bet aš tikrai neišdrįsčiau...
Atsakyti
o gal kuri zinote kauke arba vonele kokia, sausos, arba ziemos saltuko paveiktoms rankoms?
Vistik salti orai arteja, reikia ruostis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 08 25, 16:30)
extrymas, nieko nesakau, man irgi siūlė gerti savo šlapimą, atseit 99 proc, kad išgydytų mano ligą, kurios joks vaistas nepagydo, bet atsisakiau schmoll.gif
dėl plaukų augimo, tai viena moteriškė buvo visiškai plika ir jai ataugo plaukai tik nuo savo sisiuko gėrimo. ..nu bet aš tikrai neišdrįsčiau...

Na cia gan rimta priezastis buvo ir saunuole,kad taip padare ploja.gif ne kiekviena is musu isdrystu tai padaryti,as tai negaleciau schmoll.gif bet ka gali zinoti,,niekada nesakyk niekada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lamba* @ 2008 08 28, 20:20)
o gal kuri zinote kauke arba vonele kokia, sausos, arba ziemos saltuko paveiktoms rankoms?
Vistik salti orai arteja, reikia ruostis  ax.gif

Pati nebendziau, nes neturiu kantrybes blush2.gif bet esu girdejus, kad rankytem labai gerai storu sluoksniu uztepti kremo ir apsimovus pirstines pabuti koki gera pusvalanduka ax.gif
Atsakyti
Neskaičiau visų puslapių, todėl jei pasikartosiu, iš karto atsiprašau.
Kaip pagrindą kaukėms, kūno balzamams ar kremams, rankų kremams, lūpoms ir viskam geriausiai naudoti kuo mažiau rafinuotus aliejus. Kaip pagrindinę veikliąją medžiagą eterinius aliejus, taip pat labai malonus kvapas lieka. Medus, mielės tinka visiems odos ir plaukų tipams, rūgštūs vaisia gerai pilinguoja, tinka riebiai odai, gerai valo, kaip ir rūgštūs pieno produktai, bet jogurte gali būti želatinos. Tirštinti kaukėms sveika ne balti miltai, tirščiai ir druska skrubams.
Viskas glaustai, plačiau apie kiekvieną odos tipą galiu papasakot ir duot receptų, jei įdomu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2008 11 19, 20:40)
Neskaičiau visų puslapių, todėl jei pasikartosiu, iš karto atsiprašau.
Kaip pagrindą kaukėms, kūno balzamams ar kremams, rankų kremams, lūpoms ir viskam geriausiai naudoti kuo mažiau rafinuotus aliejus. Kaip pagrindinę veikliąją medžiagą eterinius aliejus, taip pat labai malonus kvapas lieka. Medus, mielės tinka visiems odos ir plaukų tipams, rūgštūs vaisia gerai pilinguoja, tinka riebiai odai, gerai valo, kaip ir rūgštūs pieno produktai, bet jogurte gali būti želatinos. Tirštinti kaukėms sveika ne balti miltai, tirščiai ir druska skrubams.
Viskas glaustai, plačiau apie kiekvieną odos tipą galiu papasakot ir duot receptų, jei įdomu.  mirksiukas.gif

Duok, idomu isgirsti ka gali papasakoti sausai odai ir plaukams 4u.gif
Atsakyti
[quote=sliver,2008 11 19, 20:40]

Tai kad net labai idomu bigsmile.gif Gal zinai kokiu nors patarimu odai su isipletusiomis odos poromis? Is anksto dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2008 11 19, 20:40)
Viskas glaustai, plačiau apie kiekvieną odos tipą galiu papasakot ir duot receptų, jei įdomu.  mirksiukas.gif

atrodo, teks pasakot daug biggrin.gif
domina viskas riebiai odai 4u.gif
Atsakyti
Sausai odai ir plaukams geriausia naudoti aliejus kaip pagrindą. Jų yra įvairių, svarbiausia, kad būtų nevalyti, nes, pavyzdžiui, alyvuogių ekstra virgin yra praradęs daugumą naudingų medžiagų. Apie bazinius aliejus plačiai ir tiesą rašo http://www.aliejus.com/. Eteriniai yra veikliosios medžiagos nepaprastai įvairiapusiškai naudingi, sausiems plaukams gerai yra levandų, ylang ylang, pačiulių ir visi, kurie jums skaniai kvepia. Avokadų aliejus stabdo plaukų augimą, todėl į šaknis jo geriau netrinti ir aplamai, geriau į šaknis netrinti aliejų, nes gali pradėti riebaluotis šaknys. Savo pasirinktą aliejų, sumaišius su eteriniu, reikia įtrinti į plaukų ilgį ir palaikyti kuo ilgiau. Tada išplauti šampūnu. Citrina ir kitos rūgštys sausina plaukus. Odai galima naudoti neriebiuosius ir greitai susigeriančius aliejus, pavyzdžiui, makadamijų (antibakterinis), riešutų, simondsijų riebus, bet labai skvarbus. Šitie yra mano mėgstamiausi, bet aš jums patariu išsirinkti geriausia ir maloniausio kvapo, nes jie visi yra labai geri. smile.gif Kaukėms patariu patepti sausą odą grietinėlę, valyti nerūgštinėm priemonėm. Medaus kaukė tinka bet kokiam odos tipui.

Nešvarioms ir padidėjusioms poroms valyti tinka molis, purvas, medus maitinti ir valyti. Jeigu oda yra ypatingai nešvari, reikia sukurti jai šarmingą terpę iš sodos, bet tai tinka tik labai nešvariai ir riebiai odai. Pašalina viršutinį odos sluoksnį, dezinfekuoja, lygina ir gerai valo odą. Geriausia kaukė išeina su mielėm: su pienu ir cukrumi iškelti mieles ir dėti sodą, kol sutirštėja. Tepti odą ir laikyti, kol uždžius. Nusiplovus geriau odą nuraminti ramunėlių ar medetkų nuoviru. Poroms sutraukti tinkamas lazdyno riešutų eterinis aliejus, bet nežinau, ar Lietuvoj jo yra. Naudinga pagarinti veidą ramunėlių garais, ledo gabaliukai sutraukia poras.

Šalinti viršutinį odos sluoksnį galima dviem būdais: rūgštimi ir mechaniškai. Riebiai odai tinka kaukės iš rūgščių vaisių ir daržovių, galima naudoti rūgščius pieno produktus, pavyzdžiui, kefyrą prausimui. Drėkinti odą galima alijošiumi, medumi, mielėmis. Probleminei odai nežinau geresnio vaisto, negu arbatmedžio eterinis aliejus.

Tik pleiskanojančios odos nereikia pilinguoti ir tik blizgančios tepti aliejais. Visa kita yra mitai, kad riebiai odai netinka aliejai. Oda gali būti išsausėjusi ir riebi, kai jai trūksta drėgmės, tada reikia maitinti ją vaisių kaukėmis, alijošiumi, medumi.

Atsakyti
ja, tik su medum reikia atsargiai, nes kai kurie žmonės jam alergiški, o garinimo nauda abejotina, lyginant su petoncialia žala rolleyes.gif
Atsakyti
o is kokiu zoleliu galima tonika gamintis ?ir kiek ji galima butu laikyti saldytuve ?
gal kas zinote kitokiu toniko pagaminimo budu ?

kaip krema veidui naudoju Abrikosu kauliuku alieju, viskas lu ir butu gerai , tik paskutiniu metu , net po jo oda tempia, dregmes truksta, gal aliejuka reiketu pakesiti ? g.gif

Atsakyti