Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 06 29, 15:38)
sutarkuok arba sumalk ir tada sultis spausk  biggrin.gif

Taip ir dariau, bet mano alijošius kažkoks be sulčių biggrin.gif
Atsakyti
nu negali but kad is alijosiaus sultys nesispaustu biggrin.gif matyt blogai priziuretas buvo biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(mexica @ 2008 06 29, 13:38)
Nu man sisiukas, tai biski extreme huh.gif

Vieninteles priemones kuriom naudojuosi tai kavos tirsciu sveitiklis - liuks nuo celiulito,iaugusiu plaukeliu ir siaip oda svelnute palieka, o ir kvapas man patinka kurkas labiau nei kitu sintetiniu sveitikliu wub.gif

Ir aš jį naudoju thumbup.gif Bet kol ištrinu visą kūną, tai taip rankas degina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2008 06 29, 17:42)
Ir aš jį naudoju thumbup.gif Bet kol ištrinu visą kūną, tai taip rankas degina verysad.gif

Tai rankytem gali uzsidet pirstinaites - arba vionios spec, kur droguoje buna tokios, arba paprastas valymui skirtas ir tada tik lengvas masaziukas jausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 06 30, 00:01)
Tai rankytem gali uzsidet pirstinaites - arba vionios spec, kur droguoje buna tokios, arba paprastas valymui skirtas ir tada tik lengvas masaziukas jausis  rolleyes.gif

Acha, reiks pamėgint smile.gif
Atsakyti
Aš darau tokį: kavos tirščiai ir medus... gerai įsitrinam ir truputį palaikom... thumbup.gif oda lygi ir velni...
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2004 06 16, 14:48)
visos zinom ivairiu receptu is mociutes vaistineles:))
tiek groziui tiek sveikatai:))siulau pasidalinti  rolleyes.gif

Puikiai atgaivina plaukus : Sauksatas medaus, puse citrinos sulciu, pora saukstu alyvuogiu aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 06 29, 13:33)
sveikos, temos pradzioje (2 puslapy) apie sisiuka skaiciau blush2.gif as irgi esu girdejus kad cia vaistas nuo visu ligu. mano pazistama kazkada stipriu plauciu uzdegimu sirgo, kad vaistai nepadejo, tai jos mama(gydytoja) jai liepe savo slapima gert. dar esu girdejus kad jis gerai plauku augimui, tik reikia ji kelias dienas palaikyt ir tik tada gert(hmm kas po tu keliu dienu ten buna...) ir dar drauge kazkada uzsigavo veida ir kad isvengtu fanaro uzdejo savo kudikio slapimo kompresa ir nebuvo fanaro, vat taip smile.gif

Dėl sisiuko: nesąmonė. mano seneliui akis skaudėjo. teta perskaitė, kad reikia sisiuko kompresą panaudoti. baigėsi tuo, kad uždegimą nuo sisiuko gavo, gydytojai buvo šokituoti nuo tokio recepto. teko operuoti akį... verysad.gif

QUOTE(almantė_k @ 2008 06 29, 18:09)
nu negali but kad is alijosiaus sultys nesispaustu biggrin.gif matyt blogai priziuretas buvo biggrin.gif

Na, išsispaudė kažkiek, bet ne tiek, kiek aš norėčiau. Pažadu nuo šiol dažniau laistyt savo alijošių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 07 16, 17:34)
Na, išsispaudė kažkiek, bet ne tiek, kiek aš norėčiau. Pažadu nuo šiol dažniau laistyt savo alijošių  biggrin.gif

pries pora metu,kai gydziausiu plaukus,gydytoja patare daryt kaukes ,i kuriu sudetis taip pat ieidavo alijosiaus sulciu.tai ji sake,kad pries spaudziant sultis is alijosiaus lapu,juos reikia palaikyti pora dienu saldytuve(nuskintus lapus),o tik po to naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 07 16, 17:34)
Na, išsispaudė kažkiek, bet ne tiek, kiek aš norėčiau. Pažadu nuo šiol dažniau laistyt savo alijošių

o del augimo salygu tai vienoj knygoj uzskaiciau,kad jau geriau maziau vandens,nei per daug ,ir kad turetu pakankamai zemes.megsta pietu puse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo na_ir: 23 rugpjūčio 2008 - 19:39
QUOTE(Eveline @ 2008 07 16, 16:15)
Dėl sisiuko: nesąmonė. mano seneliui akis skaudėjo. teta perskaitė, kad reikia sisiuko kompresą panaudoti. baigėsi tuo, kad uždegimą nuo sisiuko gavo, gydytojai buvo šokituoti nuo tokio recepto. teko operuoti akį...  verysad.gif

Gal ir negražiai pasakysiu, bet gi nereikėjo varyt tiesiogine srove į tą akį...
Atsakyti