Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE(Amura @ 2008 03 28, 13:11)
ricinu aliejus stiprina ir blakstienas  ax.gif  as darau taip i 15ml buteliuka pripilu 10ml ricinos aliejaus ir 5 ml degtines suplaku ir kas vakara pries miega uztepu ant blakstienu.  Jos pasidare pas mane tankios ir pailgejo  ax.gif  tu 15ml uztenka ilgam jai kiekviena vakara tepu tai kazkur 3 men.

Kuo toliau tuo idomesniu dalyku suzinau thumbup.gif As ir kartais pasitepliodavau blakstienas su ricina, bet niekad neesu girdejusu, kad dar reikia pilti ir degtines... Net neisivaizduoju ka gero duoda ji blakstienoms ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2008 03 28, 14:55)
Kuo toliau tuo idomesniu dalyku suzinau  thumbup.gif  As ir kartais pasitepliodavau blakstienas su ricina, bet niekad neesu girdejusu, kad dar reikia pilti ir degtines... Net neisivaizduoju ka gero duoda ji blakstienoms ? 4u.gif

dektine ir plaukus stiprina yra daug kaukiu receptu plaukams su degtine (kodel nzn matyt kad is rugiu gaminama biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 03 28, 12:57)
dektine ir plaukus stiprina yra daug kaukiu receptu plaukams su degtine (kodel nzn matyt kad is rugiu gaminama  biggrin.gif )

thumbup.gif biggrin.gif , kažkur skaičiau, kad alkoholis atidaro poras ir dėl to geriau pasisavinamos naudingosios medžiagos g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 03 28, 12:11)
ricinu aliejus stiprina ir blakstienas  ax.gif  as darau taip i 15ml buteliuka pripilu 10ml ricinos aliejaus ir 5 ml degtines suplaku ir kas vakara pries miega uztepu ant blakstienu.  Jos pasidare pas mane tankios ir pailgejo  ax.gif  tu 15ml uztenka ilgam jai kiekviena vakara tepu tai kazkur 3 men.

Aš tai žinau, kad degtinė yra alkaguolis, o šitas dalykas sausina viską iš eilės + gali dirginti akių gleivinę, odą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 28 kovo 2008 - 13:24
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 28, 15:24)
Aš tai žinau, kad degtinė yra alkaguolis, o šitas dalykas sausina viską iš eilės + gali dirginti akių gleivinę, odą  rolleyes.gif

Nzn kiek naudoju nieko ji man neissausino ir nesudirgino o beto 5 ml tai keli lasai gaunas tos degtines mirksiukas.gif

is pradziu naudojau be degtines o poto kazkur perskaiciau kad reik keliu lasu degtines tai efektas iskart buvo po 3 proceduru zymiai sustiprejo blakstienos thumbup.gif
Atsakyti
zinote ka isbandziau, ogi plauku kauke:) bet kelis kart pries tai dariusi majonezo medaus ir alyvuogiu aliejaus, likau nepatenkintu kvapu kuris lieka, nors ten ir vos jauciamas, bet man nepatinka. (nes labai neapkenciu medaus) tai nusprendziau pasidaryti tik alyvuogiu aliejaus kauke. ir likau kabai patenkinta. nors antra karta galva reikejo trinkti po dvieju dienu, bet kadangi taip darau visada tai problemos nebuvo. o po antro plovimo jau nebesirebalavo taip greit:) bet plaukai minksti ir svelnus. tikra palaima 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(staisystaisy @ 2008 04 23, 14:57)
zinote ka isbandziau, ogi plauku kauke:) bet kelis kart pries tai dariusi majonezo medaus ir alyvuogiu aliejaus, likau nepatenkintu kvapu kuris lieka, nors ten ir vos jauciamas, bet man nepatinka. (nes labai neapkenciu medaus) tai nusprendziau pasidaryti tik alyvuogiu aliejaus kauke. ir likau kabai patenkinta. nors antra karta galva reikejo trinkti po dvieju dienu, bet kadangi taip darau visada tai problemos nebuvo. o po antro plovimo jau nebesirebalavo taip greit:) bet plaukai minksti ir svelnus. tikra palaima 4u.gif  wub.gif

o kaip ta alyvuogiu aliejaus kauke darot?as turiu tokio alyvuogiu aliejaus kudikio odai tepti,jeigu labai issauseja,jis gydomas,kazi toks netinka kaukei?atsiprasau uz kvailus klausimus,bet mane labai sudominot.. smile.gif
Atsakyti
as cia pati susigalvojau nes man kaip sakaiu kiti savadarbes kaukes ingridientai nepatiko:) as naudoju alyvuogiu alieju , maistini, nezinau net kaip pavadint:)) klausk jei tik neaiskumu yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(staisystaisy @ 2008 04 24, 00:20)
as cia pati susigalvojau nes man kaip sakaiu kiti savadarbes kaukes ingridientai nepatiko:) as naudoju alyvuogiu alieju , maistini, nezinau net kaip pavadint:)) klausk jei tik neaiskumu yra 4u.gif

tai tu paprastai sutepi ant plauku alyvuogiu alieju?? blush2.gif ir kiek laiko reikia laikyt? paskui su sampunu nuplauni, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(staisystaisy @ 2008 04 24, 00:20)

kiek tu jo tepi ir ar daznai? o jis nesunkiai pskui nusiplauna? ax.gif
Atsakyti
as naudoja apie 100g alyvuogiu aliejaus nes mano plaukai zemiau peciu. bet seip tai is akies, pagal plauku ilgi galma spresti. as issitryniau pries plovima ir palaikiau apie 30min kazkur. po to isploviau su sampunu. kaip ploviau pirma karta tai irgi bijojau kad tik su fairy pasalinsiu ta alieju lotuliukas.gif bet neteko. viena karta sampuna isskalavau ir tada dar karteli ir nieko neliko. beje alieju gerai itriniau ir i saknis ir i plauku galus. kaip sakant kruopsciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(staisystaisy @ 2008 04 24, 14:51)
as naudoja apie 100g alyvuogiu aliejaus nes mano plaukai zemiau peciu. bet seip tai is akies, pagal plauku ilgi galma spresti. as issitryniau pries plovima ir palaikiau apie 30min kazkur. po to isploviau su sampunu. kaip ploviau pirma karta tai irgi bijojau kad tik su fairy pasalinsiu ta alieju  lotuliukas.gif  bet neteko.  viena karta sampuna isskalavau ir tada dar karteli ir nieko neliko. beje alieju gerai itriniau ir i saknis ir i plauku galus. kaip sakant kruopsciai  bigsmile.gif

man kazkaip tas 100g labai daug pasirode? g.gif
Atsakyti