Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE (ruta_vyshnia @ 2004 06 17, 12:00)
nagus trinti citrinos riekele - labai padeda, sustiprina, ir nebeplaukit indu su FAIRY
o veidui - sviezio agurko riekeles

o nagus trint ar zievele ar minkstimu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (gama @ 2004 06 17, 11:55)
aš tai žinau dar tookią vieną, jau tikrai labai naminę priemonę.
viena giminaitė pasakojo ir per radiją esu girdėjus iš vienos rusų artistės, kad labai gerai veidą yra prausti su savo ... sisiuku. (nejuokauju)
pati nesu bandžius, kažkaip nedrįstu, bet sako veikai tikrai super.
veidas labai skaistus patampa ir oda sensta lėčiau. thumbup.gif thumbup.gif

na cia extremalems budas wink.gif
idomu, o po tokios "proceduros" nesmirdesi kaip bomze blink.gif
Atsakyti
va odai tai girdejau kad labai gerai ryte praustis su sauju leduku is kameros
ir su siltu vandeniu:
5sek.ledukai
3sek siltas vanduo ir taip 10kartu biggrin.gif
bet as dar nebandziau tie ledukai man rodos laaaabai jau salti biggrin.gif
Atsakyti
man kosmetologe pasakojo, kad labai gerai ryte veida ishsitepti naturaliu jogurtu... thumbup.gif na aishku jei niekur neskubam... veidas atsigauna ir igauna grazhia spalva... bet prisipazhinsiu, dar neishbandzhiau... wink.gif
Atsakyti
[QUOTE=coca cola,2004 06 18, 13:16][ kad labai gerai veidą yra prausti su savo ... sisiuku. (nejuokauju)
veidas labai skaistus patampa ir oda sensta lėčiau. thumbup.gif thumbup.gif [/QUOTE]
idomu, o po tokios "proceduros" nesmirdesi kaip bomze blink.gif[/QUOTE]

na ko dėl grožio nepadarysi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ir ant operacinio stalo gulasi, o čia tik nekaltas skystymėlis. koks jau čia extreme.
o jei dar vandeniu procedūrų gale perplausi, tai būsi kaip iš pieno ,hmm... biggrin.gif ,plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gama: 18 birželio 2004 - 14:29
QUOTE (gama @ 2004 06 18, 14:28)
[QUOTE=coca cola,2004 06 18, 13:16][ kad labai gerai veidą yra prausti su savo ... sisiuku. (nejuokauju)
veidas labai skaistus patampa ir oda sensta lėčiau. thumbup.gif thumbup.gif [/QUOTE]
idomu, o po tokios "proceduros" nesmirdesi kaip bomze blink.gif[/QUOTE]

na ko dėl grožio nepadarysi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ir ant operacinio stalo gulasi, o čia tik nekaltas skystymėlis. koks jau čia extreme.
o jei dar vandeniu procedūrų gale perplausi, tai būsi kaip iš pieno ,hmm... biggrin.gif ,plaukus.

beje ir as girdejau is savo mociutes, kad tikrai veiksminga priemone, bet neesteticno ir viskas, reiskia dar ne viska del grozio galiu padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (zapuks @ 2004 06 18, 07:38)
Taigi sisiuke slapalo yra. To, kur dedamas i kremus. Jis veikia priesuzdegimiskai. smile.gif Siaip - gera ideja, bet pats procesas kazkoks neromantiskas gaunasi g.gif

Nemanot, kad sisiukas tinka tik vaikiškas. Kiek žinau vaikišku sisiuku net plaučių uždegimus gydydavo. O ar suagusių tinka, tau drįsčiau abejoti wink.gif
Atsakyti
Kiek girdejau tas sisiukas tinka visur. As prasciau matau, tai man kazkoks sundaktaris patare plauti juo akis. Nebanziau.
Bandziu tais laikais "grifka" issiplauti. Labai gerai palukams. Galva aisku persiploviau, bet muses i plaukus lindo ziauriai. Daugiau nebandziau, nezinau rezultatu.
Atsakyti
QUOTE (Vaidaaa @ 2004 06 18, 14:41)
Kiek girdejau tas sisiukas tinka visur. As prasciau matau, tai man kazkoks sundaktaris patare plauti juo akis. Nebanziau.
Bandziu tais laikais "grifka" issiplauti. Labai gerai palukams. Galva aisku persiploviau, bet muses i plaukus lindo ziauriai. Daugiau nebandziau, nezinau rezultatu.

nebuk durna boba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nebutina dabar pradet visus galus teptis, tipo vaistas nuo visu ligu biggrin.gif
Atsakyti
Niu ka, as jau turbut pirma jusu reklamos auka...blush-anim-cl.gif
Taigi su tuo siusiuku veida pavaliau...Na ir ka...NESMIRDA VISISKAI! gal tik man...
be to labai veida perstejo po proceduros...nezinau ar cia gerai tam snukuciui mano buvo ar ne g.gif
Atsakyti
Sveikutes visos! smile.gif Greitai koki veiksminga receptuka nuo nudegimu! unsure.gif Kol tepiesi vaistais-nieko.Tik susigeria ir vel persti. sad.gif Ranka kaip ir patinus.
Atsakyti
Labas smile.gif Cia ko gero zinomas dalykas, taciau veido oda gerai plauti su dilgeliu nuoviru, ypac, jei ji problematiska. Kai to dilgeliu nuoviro nera, galima is bedos ir su atvesusia arbata, kurioj uzsiplikau dilgeles pakeliais. Oda tokia svelni pasidaro, o ypac gerai, jei yra spuogeliu ar pan.
Atsakyti