Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE(jadzka @ 2005 04 20, 15:40)
Aij, dar labai geras reikalas, rankas valyti su citrinos sultim:) minkštutės ir švelnutės tampa:)
bet kaip jums ,,nenuėda" rankų ta citrina doh.gif g.gif aš paimu ir nutįška lašelis, tai ma skauda baisia, o kitos net veidą tepasi blink.gif
QUOTE(jadzka @ 2005 04 20, 16:09)
Dar mano kambariokė bendrabučio laikais apsivyniodavo šlaunis maistine plėvele ir vaikščiodavo taip (čia po treniginėm). Tipo labai padeda celiulitui gydyt...  ir efektas matydavosi. Bandžiau ir aš kelis kartus, kai vyras į komandiruotes išvažiuoja:) O jei dar ir kokio gelio celiulitui gydyt prieš patepu, o dar prieš tai kavos tirščiais nusišveičiu, tai rezultatas būna akivaizdus:)

ooooo thumbup.gif reiks pabandyti...o ką daryt jei ant užupakaliuko tas ceciulitas apsigyveno...šikną irgi apvyniot? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 18 lapkričio 2007 - 21:03
QUOTE(witchcraft @ 2007 07 18, 13:56)
Labai labai megstu toki paprasta pilinga- druskos (svarbu, kad butu ta pati paprasciausia- stambesnemis druskos dalelemis) sumaisyta su duso zele, ar kuno kremu  thumbup.gif  Dar galima kokio aliejuko ilasint pagal norus  thumbup.gif

as tai kunui megstu su cukrum pylinga pasidaryt.. paimu cukraus, ipilu duso zele ir sveiciu.. oda svelni labai buna smile.gif
dar darydavau ir stai kaip: cukrus, vynuogiu kauliuku aliejus, siek tiek vandens kad nebutu labai tirsta.. po tokio pylingo tai net kremo nereikia, nes aliejau yra smile.gif ai dar jei nredavau kad kvepetu, tai iberdavau vanilinio cukraus arba cinamono.. galima vietoj cinamono ar vanilinio, ilasint kelis lasiukus kokio nors eterinio aliejaus smile.gif
Atsakyti
O man vasara nepakeiciamas paprasciausias sodo agurkas, kuri supjauscius dedu ant veido ir paguliu pusvalandi, vis pakeisdama juos kitais. Man puikiai gaivina oda ir traukia poras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2007 01 07, 21:35)
Kaukė plaukams

2 kiaušinio tryniai
2 šaukštai konjako
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuojių aliejaus
šiektiek citrinos sulčių

Įtrinti šaknis.Stiprina plaukus,nesenai per vieną rusų laidą girdėjau,kad konjakas atvėria poras ir labai tinka naminėms plaukų kaukėms.Tiesa,aš išsitepus apsivynioju maišeliu ir rankšluoščiu arba užsidedu šiltą kepurę  smile.gif Palaikyti geriausia apie valandą.

Gal panašią jau kas rašė,bet neskaičiau visos temos  4u.gif

niu klausykit ner kas veikt, einu pabandysiu bigsmile.gif o kauke det ant sausu plauku? g.gif
Atsakyti
Cia minejot, kad nuo celiulito padeda apsivynioti maitine plevele. Zinokit ne tik nuo celiulito smile.gif as tai karta i savaite pasitepu specialiu kremu alkunems ir uzsivyniojiu plevele ir poveikis magiskas ax.gif esme tokia, kad su bet kokia kuno dalim ir bet kokio poveikio kremu galima taip daryti nes ta apvyniota plevele gerokai sustiprina jo efekta biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo plaukus kai išsiplaunu , juos perskalauju vandeniu su actu thumbup.gif , plaukai blizga ir nereikia jokio kondicionieriaus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 02 25, 16:47)
Aš savo plaukus kai išsiplaunu , juos perskalauju vandeniu su actu thumbup.gif , plaukai blizga ir nereikia jokio kondicionieriaus tongue.gif

O kaip idomu... ka actas duoda plaukams bigsmile.gif ? Kazkaip neteko sio budo girdeti blush2.gif Jis tinkamas labiau riebiems ar sausiems plaukams? Idomu plaukams suslapus jie neskleidzia acto kvapo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2008 02 25, 21:57)
O kaip idomu... ka actas duoda plaukams bigsmile.gif ? Kazkaip neteko sio budo girdeti  blush2.gif  Jis tinkamas labiau riebiems ar sausiems plaukams? Idomu plaukams suslapus jie neskleidzia acto kvapo g.gif

Esu girdėjusi tik apie plaukų skalavimą obuolių actu.Neva Plaukai ima blizgėti, sustiprėja, juos lengva šukuoti. PAti nebandžiau.
Reikia į dubenį šilto vandens paskutiniam plaukų skalavimui įpilti 1 valgomąjį šaukštą obuolių acto ir 5 lašus arbatmedžio aliejaus. Išplautus plaukus gerai išskalauti šiame vandenyje lengvai masažuojant galvos odą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 02 25, 17:47)

As irgi esu skalavus, kol nesusimasciau, kad tikriausiai butent actas prisidejo prie mano plauku pasviesejimo g.gif
Atsakyti
Sveikutes. labai fainas skyrelis, mirksiukas.gif noreciau gauti patarima, kaip liaudiskom priemonem sustabdyti plauku slinkima smile.gif pazystama yra sakius, kad su garztyciom ir kiausinio tryniu, bet tiksliai neatsimenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezulablond @ 2008 03 05, 20:11)
Esu girdėjusi tik apie plaukų skalavimą obuolių actu.Neva Plaukai ima blizgėti, sustiprėja, juos lengva šukuoti.  PAti nebandžiau.
Reikia į dubenį šilto vandens paskutiniam plaukų skalavimui įpilti 1 valgomąjį šaukštą obuolių acto ir 5 lašus arbatmedžio aliejaus. Išplautus plaukus gerai išskalauti šiame vandenyje lengvai masažuojant galvos odą  4u.gif

Aciu, reikes pabandyti ax.gif
Atsakyti
Kauke Plaukams

Reikes : 1 avokado,1 kokoso
Avokada sutrinti,sumaisyti su kokoso pienu.Imasazuoti gauta kauke i isplautus,svarius Plaukus,palaikyti 15 min,isskalauti.Gydo nuo luzinejimo,skilinejimo 4u.gif

Atsakyti