jooooo šitą ir aš girdėjau. aš kažkada alum "pasipuošiau" - plaukus gerai sukti, bet pasitaikė drėgnas oras ir po darbo... tai visi pijokai troleibuse aplink mane stovėjo
as vasara darydavaus plauku kauke su medum,svogunu sultim,kiausiniu ir ricinos aliejum.tai puse metu galvai suslapus taaaip "kvepedavo" cipsais kad neduok dieve
Mergaites, buvau skaicius cia recepta kaukes plaukams su majonezu, noriu siandien isbandyti. Majonezas, citrinos sultys, ricinos aliejus ir kiausinis, bet neprisimenu ar visa kiasini ar baltima. Gal kas nors gali parasyti tikslu recepta.
reikalavimas parašams Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
Mergaites, buvau skaicius cia recepta kaukes plaukams su majonezu, noriu siandien isbandyti. Majonezas, citrinos sultys, ricinos aliejus ir kiausinis, bet neprisimenu ar visa kiasini ar baltima. Gal kas nors gali parasyti tikslu recepta.
as pati esu is kaimuko, ir kol ten gyvenau veidukas buvo liux, bet va jau 6 metus gyvenu Vilniuje- miesto oras daro savo ir niekur nepabegsi nuo civilizacijos:) Tad kuo daugiau naturaliu priemoniu manau yra labai gerai musu odai ir visam kitam )) Sekmes!!!
Labai labai megstu toki paprasta pilinga- druskos (svarbu, kad butu ta pati paprasciausia- stambesnemis druskos dalelemis) sumaisyta su duso zele, ar kuno kremu Dar galima kokio aliejuko ilasint pagal norus