Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE(Edelveis @ 2007 04 15, 23:23)
jooooo lotuliukas.gif  šitą ir aš girdėjau. aš kažkada alum "pasipuošiau" - plaukus gerai sukti, bet pasitaikė drėgnas oras ir po darbo... tai visi pijokai troleibuse aplink mane stovėjo doh.gif  doh.gif

biggrin.gif dvigubas efektas vadinasi
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 04 15, 23:29)
biggrin.gif dvigubas efektas vadinasi

na, tai taip, jei įspūdžiai iki šiol išlikę lotuliukas.gif - o jau gėda buvoooo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 04 16, 00:16)
as vasara darydavaus plauku kauke su medum,svogunu sultim,kiausiniu ir ricinos aliejum.tai puse metu galvai suslapus taaaip "kvepedavo" cipsais kad neduok dieve  blink.gif

Nu tas svogūnų kvapas tai tikrai ilgai išlieka doh.gif, sykį pabandžiau ax.gif , daugiau nebenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 16 balandžio 2007 - 08:06
O man apie slapimo panaudojima prosenele pasakojo... Ji kasryt praskalaudavo akis juo ir sulaukusi astuoniasdesimties skaite be akiniu... tongue.gif
Atsakyti
Mergaites, buvau skaicius cia recepta kaukes plaukams su majonezu, noriu siandien isbandyti. Majonezas, citrinos sultys, ricinos aliejus ir kiausinis, bet neprisimenu ar visa kiasini ar baltima. blush2.gif Gal kas nors gali parasyti tikslu recepta.
Atsakyti
gal kam pravers 4u.gif mango kivių ir avokadų receptukai
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 04 20, 11:26)
Mergaites, buvau skaicius cia recepta kaukes plaukams su majonezu, noriu siandien isbandyti. Majonezas, citrinos sultys, ricinos aliejus ir kiausinis, bet neprisimenu ar visa kiasini ar baltima.  blush2.gif  Gal kas nors gali parasyti tikslu recepta.

jau truputi per velai, bet as dedu tik tryni ir dar medaus isidedu
Atsakyti
QUOTE(maja~ @ 2007 04 22, 23:36)
jau truputi per velai, bet as dedu tik tryni ir dar medaus isidedu

Aciu 4u.gif
Atsakyti
na as zinau puikia kauke veidukui - 5 lasai citrinos, 5 lasai alyvuogiu aliejaus, kiausinio trynys ir medaus truputi thumbup.gif ir 20min palaikom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintele22: 24 balandžio 2007 - 11:25
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 24, 11:24)
na as zinau puikia kauke veidukui - 5 lasai citrinos, 5 lasai alyvuogiu aliejaus, kiausinio trynys ir medaus truputi thumbup.gif ir 20min palaikom

netinka man del citrinos ir medaus, medus labai man alergizuoja oda, o veidas ir taip blizga (misri oda) o jeigu dar uztepti alyvuogiu alieju, tai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as pati esu is kaimuko, ir kol ten gyvenau veidukas buvo liux, bet va jau 6 metus gyvenu Vilniuje- miesto oras daro savo ir niekur nepabegsi nuo civilizacijos:) Tad kuo daugiau naturaliu priemoniu manau yra labai gerai musu odai ir visam kitam smile.gif)) Sekmes!!!
Atsakyti
Labai labai megstu toki paprasta pilinga- druskos (svarbu, kad butu ta pati paprasciausia- stambesnemis druskos dalelemis) sumaisyta su duso zele, ar kuno kremu thumbup.gif Dar galima kokio aliejuko ilasint pagal norus thumbup.gif
Atsakyti