reikes pabandyti ta kiausiniu-konjako kauke beje, o galima vietoj konjako naudoti viski?
o as ant nusalusiu ir pasausejusiu lupu tepu medu, suminkstina. ir skanu
as dbr naudoju tokia kauke:
ricina,citrinos sultys,svoguno sultys,medus ir plauku balzamas.viskas lygiom dalim santykiu 1:1 ismaisau,itrinu slapius,ranksluosciu nusausintus plaukus.palaikau apie 30 min-1val.lb plaukau atsigauna,blizga,pradejo daug nauju augt,sustiprejo lb.pastebejau kad ir plauku galiukai nebeskilineja
ricina,citrinos sultys,svoguno sultys,medus ir plauku balzamas.viskas lygiom dalim santykiu 1:1 ismaisau,itrinu slapius,ranksluosciu nusausintus plaukus.palaikau apie 30 min-1val.lb plaukau atsigauna,blizga,pradejo daug nauju augt,sustiprejo lb.pastebejau kad ir plauku galiukai nebeskilineja
Oi kiek cia daug visokiu geru dalykeliu
Na as zinau, kad veida geriau prausti virintu vandeniu, o siaip, mano teta sako, kai valgai reikia dalintis ir su oda (t.y. dali tepti ant veido, na turiu omeny darzoves, vaisius, visokiu jogurtus, grietines ir t.t)
Na as zinau, kad veida geriau prausti virintu vandeniu, o siaip, mano teta sako, kai valgai reikia dalintis ir su oda (t.y. dali tepti ant veido, na turiu omeny darzoves, vaisius, visokiu jogurtus, grietines ir t.t)
Mano pacios oda labai problematiska: linkusi i inkstirus , spuogelius. Misraus tipo.
Tai anksciau darydavau tokia dezinfekuojancia preimone. Pors saukstu azuolo zieves, dedavau i stiklaini ir uzpildavau saltu vandeniu. Ta stiklaini dedavau i kita puoda su vandeniu ir virdavau apie valanda. Po to atsaldydavau ir tepdavau pamirkius vata ant veido. Tai nuramindavo spuogelius ir oda grazesne budavo. Mama sake taip reikia daryti, tai ir dariau. O dabar ner kada
Tai anksciau darydavau tokia dezinfekuojancia preimone. Pors saukstu azuolo zieves, dedavau i stiklaini ir uzpildavau saltu vandeniu. Ta stiklaini dedavau i kita puoda su vandeniu ir virdavau apie valanda. Po to atsaldydavau ir tepdavau pamirkius vata ant veido. Tai nuramindavo spuogelius ir oda grazesne budavo. Mama sake taip reikia daryti, tai ir dariau. O dabar ner kada
[quote=Daiviki,2007 02 20, 06:06]
Na as zinau, kad veida geriau prausti virintu vandeniu, o siaip, mano teta sako, kai valgai reikia dalintis ir su oda...
Idomu, o kodel butent virintu vandeniu ir kuo blogas nevirintas ?
Na as zinau, kad veida geriau prausti virintu vandeniu, o siaip, mano teta sako, kai valgai reikia dalintis ir su oda...
Idomu, o kodel butent virintu vandeniu ir kuo blogas nevirintas ?
Nezinau kuom blogas nevirintas vanduo, mano nuomone gal ten chluoro yra, ar siaip kazko, kas pavirinus dingsta?
ir aš kažkur skaičiau, kad geriau veiduką prausti šaltu virintu vandeniu. gal ten prie virimo temperatūros žūsta kokios nors bakterijos bet čia tik viena iš daugelio galimų hipotezių
QUOTE(s@gute @ 2007 02 21, 12:47)
ir aš kažkur skaičiau, kad geriau veiduką prausti šaltu virintu vandeniu. gal ten prie virimo temperatūros žūsta kokios nors bakterijos bet čia tik viena iš daugelio galimų hipotezių
Nu jei vanduo su bakterijomis, tada kvieskit higienistus ir kuo skubiau
Virinamas vanduo pasidaro minkštesnis. Kas konkrečiai išverda, galit rasti savo arbatinukuose Pas mus namie vandenyje labai daug kalkių, tai vanduo laikomas kietu, bet man su juo bene maloniausia praustis (ir skanus labai). O kur vandenyje yra rūdžių, tai jausmelis ne koks - kartais atrodo, kad nelabai ir tenusiprausiau
Šiandien paskaitinėjau šitą temą, pastebėjau kad daugiausia visos rekomenduojate visokias arbatytes, nuovirus, ir dar man užkliuvo kad pienas gerai... tai šiandien sugalvojau pabadyti ką nors naujo. Gana stiprų mėtų arbatos nuovirą sumaišiau su pienu, truputį palaikiau, kol tapo kambario temperatūros, ir nuprausiau veidą... po to nuploviau su vandeniu, bet labai atsigavo mano oda, tapo švelni :]] Patiko :]
QUOTE(aistulyteee @ 2007 02 21, 17:13)
Šiandien paskaitinėjau šitą temą, pastebėjau kad daugiausia visos rekomenduojate visokias arbatytes, nuovirus, ir dar man užkliuvo kad pienas gerai... tai šiandien sugalvojau pabadyti ką nors naujo. Gana stiprų mėtų arbatos nuovirą sumaišiau su pienu, truputį palaikiau, kol tapo kambario temperatūros, ir nuprausiau veidą... po to nuploviau su vandeniu, bet labai atsigavo mano oda, tapo švelni :]] Patiko :]
Jau prie ko ko, bet prie veido kišti mėtas reikėtų mažiausiai
Žodžiuč temą reikėtų skaityti iš naujo
Kazkada surinkus esu kaukiu receptus, tai keletas ju
Kaukes normaliai ir sausai odai :
- 1 Kiausinio trinys, 1 arbatinis saukstelis aliejaus, 1 arbatinis saukst. sulciu 1arb.s. medaus arba grietines ( grietine dedama paskiausiai), kad kauke butu tirstesne itrupinti juodos duonos.
- arb.s. varskes istrinti su 1 arb. s. medaus, ipilti truputi aliejaus.
- Balinanti mieliu kauke tinka bet kuriam odos tipui : 15-20g. mieliu ismaisyti su 1-2 sauksteliais pieno ir keliais kristaleliais cukrumi. Inda su sia tyrele palaikyti 2-3 min karstam vandeny, paskui maisant ilasinti dar 1-1.5 saukstelio sulciu(citrinos, greifrukto, raudonuju serbentu). Po 15 min kauke nuplaunama arbatos nuoviru. Nusausinus veido oda, patepti maitinamuoju kremu.
Sveikos, naturalistes
kad kuna geriausia gramdyti kavos tirsciais jau suzinojau o vis tik koks geriausias budas tiktu veidui pilinguoti? Mano oda apynormale, gal misri.
Papildyta:
pries tai temoje buvo receptas citrinos sultys su cukrumi, bet nedristu, kazkaip agresyviai atrodo beveik gryna citrina ant veido. Ar yra bandziusiu?
kad kuna geriausia gramdyti kavos tirsciais jau suzinojau o vis tik koks geriausias budas tiktu veidui pilinguoti? Mano oda apynormale, gal misri.
Papildyta:
pries tai temoje buvo receptas citrinos sultys su cukrumi, bet nedristu, kazkaip agresyviai atrodo beveik gryna citrina ant veido. Ar yra bandziusiu?