Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

patarkit, kaip pasigaminti namie pilinga veidui? kažkaip girdėjau, kad daro su avižinių dribsnių miltais... g.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau, kad losjonas veidui labai geras iseina is ajeru saknu. Reikia uzplikyti ajeru saknis verdanciu vandeniu, nukosti. Atvesusia tokia arbata kasdien plauti ir valyti veida.

O pasidariau kazkur irgi isgirta petrazoliu kauke. Tai mano odai ji netiko sad.gif Su blenderiu sumaliau petruskas, ir ant veido. Tai paraudo, perstejo labai, daugiau nebedarysiu sitos.
Dabar darausi plaukam kauke is sio skyrelio, kur su kiausiniu, alyvu aliejum, medum ir dar stikliuka 999 ipyliau smile.gif Lyg ir patiko mano plaukam, reguliariai tepliosiu ir lauksiu rezultatu po menesio.
Papildyta:
Kazkur skaiciau, kad losjonas veidui labai geras iseina is ajeru saknu. Reikia uzplikyti ajeru saknis verdanciu vandeniu, nukosti. Atvesusia tokia arbata kasdien plauti ir valyti veida.

O pasidariau kazkur irgi isgirta petrazoliu kauke. Tai mano odai ji netiko sad.gif Su blenderiu sumaliau petruskas, ir ant veido. Tai paraudo, perstejo labai, daugiau nebedarysiu sitos.
Dabar darausi plaukam kauke is sio skyrelio, kur su kiausiniu, alyvu aliejum, medum ir dar stikliuka 999 ipyliau smile.gif Lyg ir patiko mano plaukam, reguliariai tepliosiu ir lauksiu rezultatu po menesio.
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 08 27, 19:18)

Papildyta:

oi, ka tu!! negalima grynu petrazoliu!! reikia saiksteli perazoliu sumaisyti, pvz, su varske ir tik tada ant veidelio
Atsakyti
Gal kas nors turetu patarimu kaip pasidaryti kauke namie?... Gal kas zino ka nors labai veiksmingo? Plauku augimui, blizgesiui ir t.t. Turetu buti ''perliuku'' thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
man labai patinka pieno vonios... kai iš kaimo grįžtam su pieno stiklainiais susipilu jį į vonia ir kaifuoju bigsmile.gif arba pora šaukštų medaus įmetu į vandenį, o dar geriau medui ištirpint eterinių aliejų ir 37-38 laipsnių temperatūroj, pagulėt kol nešalta, tik tada jokių muilų ir šampūnų nenaudot, ir nusiskalaut nereik, labai po to oda ir plaukai kvepia thumbup.gif ... eterinius galima ir piene tirpdyt, bet tada reik nusiskalaut nes prarūgsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winter-redade @ 2006 09 01, 13:30)
Gal kas nors turetu patarimu kaip pasidaryti kauke namie?... Gal kas zino ka nors labai veiksmingo? Plauku augimui, blizgesiui ir t.t. Turetu buti ''perliuku'' thumbup.gif  biggrin.gif

Kaukė plaukams

2 kiaušinio tryniai
2 šaukštai konjako
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuojių aliejaus
šiektiek citrinos sulčių

Įtrinti šaknis.Stiprina plaukus,nesenai per vieną rusų laidą girdėjau,kad konjakas atvėria poras ir labai tinka naminėms plaukų kaukėms.Tiesa,aš išsitepus apsivynioju maišeliu ir rankšluoščiu arba užsidedu šiltą kepurę smile.gif Palaikyti geriausia apie valandą.

Gal panašią jau kas rašė,bet neskaičiau visos temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosela @ 2007 01 07, 22:35)
Kaukė plaukams

2 kiaušinio tryniai
2 šaukštai konjako
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuojių aliejaus
šiektiek citrinos sulčių

Įtrinti šaknis.Stiprina plaukus,nesenai per vieną rusų laidą girdėjau,kad konjakas atvėria poras ir labai tinka naminėms plaukų kaukėms.Tiesa,aš išsitepus apsivynioju maišeliu ir rankšluoščiu arba užsidedu šiltą kepurę  smile.gif Palaikyti geriausia apie valandą.

Gal panašią jau kas rašė,bet neskaičiau visos temos  4u.gif

va ir 'perliukas' bigsmile.gif jau 2-3 puslapiai atgal apie tai rasiau . tik kai kurios sake, kad konjaka pro burna sunku bus pranest lotuliukas.gif
o jei rimtai- tai kaukyte ziauriai gera. konjakas- suaktyvina kraujotaka, tad buna geriau pasisavinamos visos kitos priemones
skanaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
as panasia darausi, tik konjako neturiu tai nededu biggrin.gif as i medu ipilu alyvuogiu aliejaus ir ricinos irgi super
Atsakyti
Pilingas veidui:

cukrus + citrinos sultys.
Labai geras, balina veidą, pigmentines dėmeles truputuka, minkština, skaistina odą.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2007 01 07, 22:42)
va ir 'perliukas'  bigsmile.gif jau 2-3 puslapiai atgal apie tai rasiau . tik kai kurios sake, kad konjaka pro burna sunku bus pranest  lotuliukas.gif
o jei rimtai- tai kaukyte ziauriai gera. konjakas- suaktyvina kraujotaka, tad buna geriau pasisavinamos visos kitos priemones
skanaus  drinks_cheers.gif

Nepaskaičiau kitu žinučių,kelias permečiau tik 4u.gif

Atsakyti
kazkas ish mano pazistamu kiek pamenu kazka darydawo ant galwos su swogunais bet nepamenu ka g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As anksciau plauku saknis itrindavau svoguno sultimis, labai sveika plaukams, stiprina ir pan. mirksiukas.gif
Bet zinokit kvapas, tai fuu... schmoll.gif Ir ne tik tada kai tepi, ar po tepimo, bet ir ilga laika, kai tik plaukai suslampa, pvz.: praejus per lietu, kirpykloje, kai apipurske ir kiekviena karta kai plauni galva verysad.gif Zodziu jei jau bandysit sita metoda, tai reikia pasiryzti kesti smarve tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EnDzel: 30 sausio 2007 - 15:39