Mielos moterys,galiu parekomenduoti gera kauke.Man padejo issivale gerai oda.Jums reikes: aviziniu kruopu,truputuka medaus,citrinos sulciu ir virinto vandens(pora laseliu).Viska sutrinti ir ismaisyti.Uzdeti paruosta mase ant veido ir palaikyti 15 min.Po to nuplauti vandeniu.
QUOTE(Elzyte @ 2006 01 30, 13:06)
Mielos moterys,galiu parekomenduoti gera kauke.Man padejo issivale gerai oda.Jums reikes: aviziniu kruopu,truputuka medaus,citrinos sulciu ir virinto vandens(pora laseliu).Viska sutrinti ir ismaisyti.Uzdeti paruosta mase ant veido ir palaikyti 15 min.Po to nuplauti vandeniu.
O kokiam čia odos tipui?
QUOTE(prieblanda @ 2006 01 30, 14:37)
O kokiam čia odos tipui?
manau tiktų riebiai, mišriai odai
jei oda su kapiliarais reikėtų naudoti be medaus
QUOTE(prieblanda @ 2006 01 30, 16:37)
O kokiam čia odos tipui?
per tv sake kad visiems tipams tinka.Mano oda misri
QUOTE(Elzyte @ 2006 01 30, 14:48)
per tv sake kad visiems tipams tinka.Mano oda misri
Tada dar šiandie išmėginsiu ir atsiliepimą parašysiu
Pritariu Bajm dėl medaus ir kapiliarų. Ir šiaip su medum reikia atsargiai elgtis.
QUOTE(Elzyte @ 2006 01 30, 15:06)
Nuo ko tau padejo?
QUOTE(Elzyte @ 2006 01 30, 13:06)
Kol vyrai keitė žmonas, aš užsiplojau tą kaukę. Svarbiausia - niekam nesirodykit su ja, nes veidas atrodo kaip apvemtas Čia linksmoji pusė. O jei rimtai, tai oda tooookia minkštutėlė pasidarė bet kad kažkaip stebuklingai išvalytų, nepastebėjau. Gal proporcijos netinkamos buvo?
Kažkas kitoj temoj rekomendavo tuos juodagalvius inkštirus nupilinguoti sutrynus aspirino tabletę. Galbūt reikia daugiau procedūrų, nes nuo šitos vienos tai prašviesėjimo dar neįvyko ir teks traukti nulupamas kaukes
tai nuo vienos kaukes ir man neissivale
QUOTE(Apuokas @ 2006 02 15, 14:21)
Gal kas daugiau zinote apie veido valyma sisiuku? Cia pradzioj temos buvo kalbeta Gal bandete kuri? AS kaip ir noreciau ismeginti....
Ajkit, kam jum tie šlykštumai? gal tuo pačiu tikslu tiktų kokie šveitikliai su šlapalu (urea)?
QUOTE(prieblanda @ 2006 02 15, 19:53)
Ajkit, kam jum tie šlykštumai? gal tuo pačiu tikslu tiktų kokie šveitikliai su šlapalu (urea)?
O gal ir kam nors ir pades? Juk daznai suveikia placebo efektas; padeda, kai yra tam tikri psichosomatinio tipo negalavimai. Cia rimtai.
QUOTE(Viktuteee @ 2006 02 16, 17:05)
O gal ir kam nors ir pades? Juk daznai suveikia placebo efektas; padeda, kai yra tam tikri psichosomatinio tipo negalavimai. Cia rimtai.
Nu tada noras dėtis šlapimą ant veido irgi gali būti koks psichosomatinis negalavimas :hihi: (prašom neįsižeisti - čia juokas iš sunkesnės kategorijos) O gal čia kalba apie psichosomatinį veido užterštumą?
O jei reikia ką su placebu pagydyti, tai kreipkitės į mane - duosiu piliulę ir ant viršaus "pavarysiu" propagandos. Bet rimtai, šiuo metu net sau saviįtaiga labai stipriai veikia, tai jei kam smegenis reik praplaut - išvis no problem
Tada būtų ne tik naminės, bet ir namudinės grožio priemonės