Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

Prieblanda wub.gif As bandzius Tavo recepta thumbup.gif Na, ne visai toki, bet panasu: be spanguoliu, burokeliu, medaus ir konjako, dar lygiomis dalimis dedavau morku ir citrinu sulciu. Turiu pasakyti - veikia garantuotai thumbup.gif
Turejau as problemu su danties saknimi - puliavo, neatslougo, odontologas siule raut, nes sake vilciu nera. Kazkaip issikaulyjau, kad operuotu. Nors jis ir netikejo operacijos sekme, ebt ikalbejau, ir ne veltui thumbup.gif Geriau tas sultis kasdien, saziningai - ir ka Jus manot? Dantistas apakes ziurejo, kaip viskas gijo blink.gif Sako "niekad nemaniau, kad gali pavykti". Va Jums ir naminiai receptai doh.gif

O sita recepta suzinojau is kitos odontologes, didelis dekui jai 4u.gif
Atsakyti
labai tingėjau skaityti visą temą tai gal pasikartosiu, jei taip iš kart atsiprašau bet žinau super kaukę plaukams - stabdo slinkimą (net po gimdymo), plaukai blizga ir tampa minkšti minkšti... tai va:
2 kiaušinių tryniai
1 citrinos sultys
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus

ištrini plaukus ir suvynioji į ką nors - į rankšluostį jei negaila arba į politileninį maišiuką blush2.gif ir taip pusvalandį. Išsiplauni ir džiaugiesi
Atsakyti
Mili, o ka ta kauke duoda? Minkstumo purumo? Kokiems plaukams ji skirta?
As kazkaip lieku prie tos nuomones, kad tiek pirktiniai gaminiai, tiek naturalios medziagos ne visiems tinka - musu plaukai gi nevienodi - vienu sausi, kitu riebus, vienu pleiskanomis nuseti, kitu skilinejantys galiukai, vienu trumpi, kitu ilgi... Negali buti receptas geras visoms.
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 03, 19:51)
Mili, o ka ta kauke duoda? Minkstumo purumo? Kokiems plaukams ji skirta?
As kazkaip lieku prie tos nuomones, kad tiek pirktiniai gaminiai, tiek naturalios medziagos ne visiems tinka - musu plaukai gi nevienodi - vienu sausi, kitu riebus, vienu pleiskanomis nuseti, kitu skilinejantys galiukai, vienu trumpi, kitu ilgi... Negali buti receptas geras visoms.

šita tikrai universali - mano plaukai sausi, mamos normalūs, anytos riebūs. man nustojo slinkti nors po gimdymų kuokštais krito, ir nebesišiaušė galiukai, mamai pasidarė glotnesni ir minkštesni, o anytai išnyko pleiskanos biggrin.gif . ir galiu užtikrinti kad visų trijų labiau žvilga. rekomendavau dar kelioms draugėms tai sakė patiko, bet nei viena neturėjo kantrybės dažnai terliotis. man kad pasijustų didesnis efektas užteko keturių kartų - tr.y. po vieną kartą į savaitę 1 mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2005 12 03, 20:49)
2 kiaušinių tryniai
1 citrinos sultys
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus

Ech, beklaidziojant po SM kiek sios kaukes variantu radau!!! lotuliukas.gif
Siaip 1 karta ir as i savaite tokia kaukia darausi, tik ingridiantu truputi daugiau (trinys, ricinos aliejus, medus, balzamas ir vitaminai A ir D). g.gif O poveikis tai sakyciau po tokios kaukes plaukai atsigauna thumbup.gif Beja, sia kauke laikau 2 valandas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2005 12 02, 18:20)
O vandens nereikia pilti ?  g.gif  O citrinos tai viena sauksteli sulciu..  ar gabaliukais suspulkinto vaisiaus ?  g.gif

Vandens pilt nereikia,o citrinos 1saukst.sulciu.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2005 12 02, 20:51)
O jūs vartojat kiaurus metus diena iš dienos? Jei taip, tai kaip reaguoja skrandis? Kiek žinau, su medum reikia atsargiai, nes per daug jo privartojus neutralizuojasi skrandžio rūgštis taip, kad tenka svetimos gert (taip buvo nutikę mano giminaitei).

Aš geriau pasakysiu kitą firminį dalykėlį, kuris labai pagerina kraujo būklę, o kai šis geras, tai ir visa kita lengviau tvarkyt  smile.gif  Taigi lygiomis dalimis reikia 4 ingredientų (aš paprastai imu po pusę stiklinės): spanguolių sulčių (ne iš pakelio, o šviežiai iš uogų išspaustų!!!), burokėlių sulčių (taip pat šviežiai išspaustų), medaus ir konjako. Viską gerai išmaišyt, supilt į slovikiuką, laikyt šaldytuve ir gerti po valgomąjį šaukštą prieš valgį. Poveikis puikus ir garantuotas! Mane labai gerai ryte nuteikdavo, kad prieš visus darbus kuo legaliausiu būdu kartu maktelėdavau ir lašiuką konjako  blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

Tikrai,vartoju kiaurus metus ir kol kas su skrandziu problemos neturiu. O DEL MEDAUS TAI NUOMONIU IVAIRIU YRA,BET JEI DOMETIS NATURALIA MEDICINA,TAI MEDUS VIENAS STIPRIAUSIU IMUNOSTIMULIATORIU. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2005 12 04, 00:29)
Tikrai,vartoju kiaurus metus ir kol kas su skrandziu problemos neturiu. O DEL MEDAUS TAI NUOMONIU IVAIRIU YRA,BET JEI DOMETIS NATURALIA MEDICINA,TAI MEDUS VIENAS STIPRIAUSIU IMUNOSTIMULIATORIU. smile.gif

Prisimenu, kaip mama kažkada citavo iš Šimkūnaitės knygos, kad seniau lietuviai ne veltui medaus valgydavo tik sirgdami ar švenčių proga, mat per dažnas gardžiavimasis juo gali baigti nelaukiamomis pasekmėmis. Kokiomis, tai nepasakysiu, nes knygos neskaičiau... smile.gif
O vakar prie kavos tirščių pilingo galų gale prisiruošiau pridėti vanilinio cukraus ir citrinos sulčių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rezultatas. Kūnas labai švelniai kvepėjo vanilinu (per daug šio kvapo mane erzina), paskum šiuo mišinuku dar švelniai per veidelį brūkštelėjau, tai visa oda švelnut švelnutėlė buvo ir jokio kremo neprireikė thumbup.gif
Niekaip neprisiruošiu greipfuto kaukytės pasidaryti, apie kurią čia kažkas rašė. Jau turėjau nusipirkus, bet vakar užpuolė toks rijimas, kad sumaumojau jį visą per minutę blink.gif Paskui galvojau, kodėl negalėjau poros skiltelių palikti ant nosies užsimesti doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
O kokiu santykiu Tu kavos tirscius su anilinu maisai? O kaip vonia - neteko paskui sveisti? doh.gif
Beja, gal ka gero ne kavos megejoms zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 05, 21:48)
O kokiu santykiu Tu kavos tirscius su anilinu maisai? O kaip vonia - neteko paskui sveisti? doh.gif
Beja, gal ka gero ne kavos megejoms zinot? g.gif

Jokių santykių ten nėr - tiesiog imu iš akies ir tiek smile.gif Kadangi maudausi dušo kabinoj, tai po procedūros tenka tik sienas nuplaut ir pačiai iš visur tuos tirščius išsikrapštyt blush2.gif

Atsakyti
Tikrai po procedūros su kavos tirščiais nei kūnas nepajuoduoja, nei vonia lotuliukas.gif
Atsakyti
tiktai už ausų ar kur nors kitur užsilikusių tirščių galima rasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti