Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

Kišu ir aš savo trigrašį ir kloju viską ką žinau.
Dėl plaukų gražinimo priemonių ir spalvos, tai pamenu jog:
Tamsiem plaukam - ąžuolo žievė bei ajerų šakniastiebiai.
Šviesiem - beržo lapai bei ramunėlės.
Kaštoniniem ir pan - svogūnų lukštai.
Visos šios priemonės turi stiprinamą poveikį + paryškina natūralią plaukų spalvą.

Dar dvi naminės plaukų plovimo priemonės:
Riebiem plaukam - mirkyta duona
Sausiem - rūgpienis
Perskalauti vandeniu su šlakeliu acto ar citrinos sulčių.

Medus išties gera priemonė lūpoms (jei jo nelaižai). Nakčiai reikia padėti alijošiaus į šaldytuvą. Kitą dieną galima gaminti priemonę iš medaus ir alijošiaus, kuri naudojama kaip balzamas (galima nešiotis nedideliam indely).

Atsakyti
Tamsiems plaukams, kad labiau blizgetu, tai reikia galva acto ir vandens 'eliksyru' perskalauti (sauktelis acto ir 1,5l vandenuko). Supilat viska i asoteli koki ir perskalaujat po plovimo, perskalauti vandeniu jau nebereik tada. Tiesa, acto nepadauginkit, bo paskui negardziai kvepesit ax.gif na, gerai, kad bent neilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
aš visada galvojau, kad ir šviesiems galima... g.gif
Atsakyti
Labai geras toks misinukas,ji reikia gerti kiekviena ryta ''ant tuscio skrandzio'':
1arb.saukst.citrinos,
1arb.saukst.medaus,
1\3saukstekio alyvuogiu aliejaus.
Jis valo slakus,skaistina veido oda,normalizuoja vidurius,stiprina imuniteta.Pati vartoju tai jau metus.Galiu pasakyti,kad thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2005 12 02, 16:24)
Labai geras toks misinukas,ji reikia gerti kiekviena ryta ''ant tuscio skrandzio'':
1arb.saukst.citrinos,
1arb.saukst.medaus,
Jis valo slakus,skaistina veido oda,normalizuoja vidurius,stiprina imuniteta.Pati vartoju tai jau metus.Galiu pasakyti,kad  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O vandens nereikia pilti ? g.gif O citrinos tai viena sauksteli sulciu.. ar gabaliukais suspulkinto vaisiaus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2005 12 02, 00:17)
aš visada galvojau, kad ir šviesiems galima... g.gif

Sviesiems tai geriau acta citrina pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
niu aišku..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2005 12 02, 16:24)
1arb.saukst.citrinos,
1arb.saukst.medaus,
Jis valo slakus,skaistina veido oda,normalizuoja vidurius,stiprina imuniteta.Pati vartoju tai jau metus.Galiu pasakyti,kad  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O jūs vartojat kiaurus metus diena iš dienos? Jei taip, tai kaip reaguoja skrandis? Kiek žinau, su medum reikia atsargiai, nes per daug jo privartojus neutralizuojasi skrandžio rūgštis taip, kad tenka svetimos gert (taip buvo nutikę mano giminaitei).

Aš geriau pasakysiu kitą firminį dalykėlį, kuris labai pagerina kraujo būklę, o kai šis geras, tai ir visa kita lengviau tvarkyt smile.gif Taigi lygiomis dalimis reikia 4 ingredientų (aš paprastai imu po pusę stiklinės): spanguolių sulčių (ne iš pakelio, o šviežiai iš uogų išspaustų!!!), burokėlių sulčių (taip pat šviežiai išspaustų), medaus ir konjako. Viską gerai išmaišyt, supilt į slovikiuką, laikyt šaldytuve ir gerti po valgomąjį šaukštą prieš valgį. Poveikis puikus ir garantuotas! Mane labai gerai ryte nuteikdavo, kad prieš visus darbus kuo legaliausiu būdu kartu maktelėdavau ir lašiuką konjako blush2.gif ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
Aš geriau pasakysiu kitą firminį dalykėlį, kuris labai pagerina kraujo būklę, o kai šis geras, tai ir visa kita lengviau tvarkyt smile.gif Taigi lygiomis dalimis reikia 4 ingredientų (aš paprastai imu po pusę stiklinės): spanguolių sulčių (ne iš pakelio, o šviežiai iš uogų išspaustų!!!), burokėlių sulčių (taip pat šviežiai išspaustų), medaus ir konjako. Viską gerai išmaišyt, supilt į slovikiuką, laikyt šaldytuve ir gerti po valgomąjį šaukštą prieš valgį. Poveikis puikus ir garantuotas!

Tikrai geras dalykas thumbup.gif , as ir kazkada ji dariausi kraujui pasigernt, bet jau buvau pamirsus ax.gif ... reiks ir man tikriausia pakartoti kursa 4u.gif
Atsakyti
Gal ir geresnes tos namu priemones, naturalesnes, ir visa kita... Bet labai jau daug terliones tongue.gif Ta laika, kuri sugaistu gamindama priemones, verciau sugaisiu darbe, ir uzdirbtus pinigus ivestuosiu jau i gatava gamini... Civilizacijos auka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 03, 17:05)
Gal ir geresnes tos namu priemones, naturalesnes, ir visa kita... Bet labai jau daug terliones tongue.gif Ta laika, kuri sugaistu gamindama priemones, verciau sugaisiu darbe, ir uzdirbtus pinigus ivestuosiu jau i gatava gamini... Civilizacijos auka biggrin.gif

Na, priemonės priemonėm nelygu... Aišku, kokių losjonų ar pienelių gamyba reikalauja cackų, bet, pvz., kokio rūgpienio ant veido užsidrėbt neužima daugiau laiko nei pirktinę kaukę. Tarkim mano minėtas receptėlis kraujui gerinti gali būti pagamintas per maksimum pusvalandį, o vartojamas mėnesį drąsiai (nelygu kokį kiekį pasigaminsit ir kiek vartotojų bus). O jei atsižvelgsim į tai, kad čia viskas natūralu...
Arba pilingas iš kavos tirščių: pasiėmei kavos puoduką nuo 7dienio pusryčių stalo - ir marš į vonią kūno šveist bigsmile.gif Dar sakė galima įberti vanilinio cukraus (tada kvepėsit vanile) ir įlašint citrinos sulčių, kurios minkština odą.
Bet su plaukų skalavimais perskalavimais aš irgi tingiu krapštytis. Dėl to perku Margaritos serijos šampūnus ir balzamus ir dėkoju ten nežinau kam, kad plaukus galiu plaut tik kas savaitę, antraip su šitokiu kiekiu, koks pas mane pūpso, galą gaučiau blink.gif

Atsakyti
Nu va, teks visa tema sazinigai perskaityt ir susirasti tamstos receptus, nes prisipazinsiu, kad savo nuomone parasiau ne viska perskaicius tongue.gif
Atsakyti