Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

Tie kavos tirsciai ir man patinka,bet ka daryt,kad jie vonios neuzkimstu g.gif isvarys mane is namu su visais tirsciais...

Atsakyti
QUOTE(Tonga @ 2005 10 31, 15:25)
prisimenu seniau plaukus tepdavau mielemis,paprasciausias mieles skiesdavau su vandeniu iki grietines tirstumo <...>aisku nusiplaut taireikia truputeli pastangu doh.gif  bet plaukai buna stipresni ir svelnesni blush2.gif
dar zinau lb gera buda kaip panaikinti [COLOR=red]svoguno kvapa  is plauku- paprasciausiai reikia juos nudazyti
veida galima plauti azuolo zieves nuoviru -  zieve pirkau vaistinei tinka ir spuoguotai odai oda tampa zymiai svelnesne thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Prisipažinsiu, kai kurie jūsų paminėti gražinimosi būdai buvo man visiška naujiena, bet būtinai juos išbandysiu namuose.
Šiaip mano rudiem plaukam patinka ąžuolo žievės nuoviras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nairobi @ 2005 11 01, 12:07)
Prisipažinsiu, kai kurie jūsų paminėti gražinimosi būdai buvo man visiška naujiena, bet būtinai juos išbandysiu namuose.
Šiaip mano rudiem plaukam  patinka ąžuolo žievės nuoviras.  4u.gif

net nebuvau pagalvojus apie azuolo zieve plaukams ax.gif taciau mano sviesus blush2.gif gal ir nieko butu juk veidas svelnesnis pasidaro gal ir su plauais bus tas pats g.gif tik kad man ju nenurudintu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tonga @ 2005 11 02, 13:31)
net nebuvau pagalvojus apie azuolo zieve plaukams ax.gif  taciau mano sviesus blush2.gif  gal ir nieko butu juk veidas svelnesnis pasidaro gal ir su plauais bus tas pats g.gif  tik kad man ju nenurudintu schmoll.gif

Jei šviesūs tai geriau su ramunėlėm plaut mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri nors gali man paaishkinti kaip su tuo azhuolo zhieves nuoviru plaukus stiprinti..ar tereikia tik perplauti, irtinti shaknis ir viskas..ar dar po kiek laiko ir vandeniu praskalauti..nes nelabai ach chia susigaudau.. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 11 02, 16:03)
Jei šviesūs tai geriau su ramunėlėm plaut  mirksiukas.gif

o koks tu ramuneliu poveikis? ax.gif

dar zinau viena buda - po plauku plovimo reikia juos praskalauti vandeniu su actu pvz .: 1l vandens arbatinis saukstelis acto. dar neisbandziau bet taip plaukai suminksteja labiau zvilga:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(Tonga @ 2005 11 03, 13:07)
o koks tu ramuneliu poveikis? ax.gif

Ramunėlės šviesina plaukus, dar stiprina jų šaknis, naikina pleiskanas, o ir odai sveika.
Nors jei plaukai labai šviesūs tai gal ir nebešviesina, o net patamsint biškį gali? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 03 lapkričio 2005 - 14:03
QUOTE(bum @ 2005 11 03, 15:59)
Ramunėlės šviesina plaukus, dar stiprina jų šaknis, naikina pleiskanas, o ir odai sveika.
Nors jei plaukai labai šviesūs tai gal ir nebešviesina, o net patamsint biškį gali?  g.gif

hm g.gif reikes pasibandyt, nelabai mano sviesus plaukai, gal truputeli spalva atsigaivins ir dazyt nebereikes thumbup.gif
vistiek nepakenks cool.gif
Atsakyti
sveikos, o tai kaip su tais nuovirais daryt? ar tiesiog verdanciu vandeniu uzpilt ar paviint reik?
Atsakyti
QUOTE(Tasmane @ 2005 11 05, 17:24)
sveikos, o tai kaip  su tais nuovirais daryt? ar tiesiog verdanciu vandeniu uzpilt ar paviint reik?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nuovira reikia kaip paprasciausia arbata daryt, uzpilt verdanciu vandeniu tongue.gif bent jau as taip darau ax.gif kol atves, kad galima butu galva skalaut arbatyte spes prisitraukt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ede @ 2004 06 19, 15:33)
Sveikutes visos! smile.gif Greitai koki veiksminga receptuka nuo nudegimu! unsure.gif Kol tepiesi vaistais-nieko.Tik susigeria ir vel persti. sad.gif Ranka kaip ir patinus.

nudegusią vietą paseilinu,ir druska užberiu,ištraukia karštį ir beveik tuoj pat,
nustoja skaudėti,čia iš savo patirties tongue.gif
Atsakyti
per daig idegei ar nudegei?

jei idegei,tai tepk greitine(kefyru,jogurtu),aliejusm ar siaip visokiais kremais
o jei nudegei tai geriau kreiptis i gydytoja...
Atsakyti