Tie kavos tirsciai ir man patinka,bet ka daryt,kad jie vonios neuzkimstu isvarys mane is namu su visais tirsciais...
QUOTE(Tonga @ 2005 10 31, 15:25)
prisimenu seniau plaukus tepdavau mielemis,paprasciausias mieles skiesdavau su vandeniu iki grietines tirstumo <...>aisku nusiplaut taireikia truputeli pastangu bet plaukai buna stipresni ir svelnesni
dar zinau lb gera buda kaip panaikinti [COLOR=red]svoguno kvapa is plauku- paprasciausiai reikia juos nudazyti
veida galima plauti azuolo zieves nuoviru - zieve pirkau vaistinei tinka ir spuoguotai odai oda tampa zymiai svelnesne
dar zinau lb gera buda kaip panaikinti [COLOR=red]svoguno kvapa is plauku- paprasciausiai reikia juos nudazyti
veida galima plauti azuolo zieves nuoviru - zieve pirkau vaistinei tinka ir spuoguotai odai oda tampa zymiai svelnesne
Prisipažinsiu, kai kurie jūsų paminėti gražinimosi būdai buvo man visiška naujiena, bet būtinai juos išbandysiu namuose.
Šiaip mano rudiem plaukam patinka ąžuolo žievės nuoviras.
QUOTE(nairobi @ 2005 11 01, 12:07)
Prisipažinsiu, kai kurie jūsų paminėti gražinimosi būdai buvo man visiška naujiena, bet būtinai juos išbandysiu namuose.
net nebuvau pagalvojus apie azuolo zieve plaukams taciau mano sviesus gal ir nieko butu juk veidas svelnesnis pasidaro gal ir su plauais bus tas pats tik kad man ju nenurudintu
QUOTE(Tonga @ 2005 11 02, 13:31)
net nebuvau pagalvojus apie azuolo zieve plaukams taciau mano sviesus gal ir nieko butu juk veidas svelnesnis pasidaro gal ir su plauais bus tas pats tik kad man ju nenurudintu
Jei šviesūs tai geriau su ramunėlėm plaut
QUOTE(bum @ 2005 11 02, 16:03)
Jei šviesūs tai geriau su ramunėlėm plaut
o koks tu ramuneliu poveikis?
dar zinau viena buda - po plauku plovimo reikia juos praskalauti vandeniu su actu pvz .: 1l vandens arbatinis saukstelis acto. dar neisbandziau bet taip plaukai suminksteja labiau zvilga:mirksiukas:
QUOTE(Tonga @ 2005 11 03, 13:07)
Ramunėlės šviesina plaukus, dar stiprina jų šaknis, naikina pleiskanas, o ir odai sveika.
Nors jei plaukai labai šviesūs tai gal ir nebešviesina, o net patamsint biškį gali?
QUOTE(bum @ 2005 11 03, 15:59)
Ramunėlės šviesina plaukus, dar stiprina jų šaknis, naikina pleiskanas, o ir odai sveika.
Nors jei plaukai labai šviesūs tai gal ir nebešviesina, o net patamsint biškį gali?
hm reikes pasibandyt, nelabai mano sviesus plaukai, gal truputeli spalva atsigaivins ir dazyt nebereikes
vistiek nepakenks
sveikos, o tai kaip su tais nuovirais daryt? ar tiesiog verdanciu vandeniu uzpilt ar paviint reik?
QUOTE(Tasmane @ 2005 11 05, 17:24)
sveikos, o tai kaip su tais nuovirais daryt? ar tiesiog verdanciu vandeniu uzpilt ar paviint reik?
nuovira reikia kaip paprasciausia arbata daryt, uzpilt verdanciu vandeniu bent jau as taip darau kol atves, kad galima butu galva skalaut arbatyte spes prisitraukt
QUOTE(Ede @ 2004 06 19, 15:33)
Sveikutes visos! Greitai koki veiksminga receptuka nuo nudegimu! Kol tepiesi vaistais-nieko.Tik susigeria ir vel persti. Ranka kaip ir patinus.
nudegusią vietą paseilinu,ir druska užberiu,ištraukia karštį ir beveik tuoj pat,
nustoja skaudėti,čia iš savo patirties
per daig idegei ar nudegei?
jei idegei,tai tepk greitine(kefyru,jogurtu),aliejusm ar siaip visokiais kremais
o jei nudegei tai geriau kreiptis i gydytoja...
jei idegei,tai tepk greitine(kefyru,jogurtu),aliejusm ar siaip visokiais kremais
o jei nudegei tai geriau kreiptis i gydytoja...