Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

QUOTE(jadzka @ 2005 05 27, 14:28)
O jei kaupiasi skysčiai g.gif
Gal ir verta?

na, šita patarimą rašydama, aš rašiau, kad man jis thumbup.gif aišku ne per dažnai. Kas per daug - tas nesveika. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 05 27, 14:11)
Šitą receptą ir aš esu girdėjusi. Bet kartu girdėjau, kad labai nesveika taip daryti  doh.gif

hm...gal ir nesveika, bet girdėjau , kad balerinos taip daro g.gif Pati nebandžiau
Atsakyti
QUOTE(laimINGA23 @ 2005 05 27, 14:34)
hm...gal ir nesveika, bet girdėjau , kad balerinos taip daro g.gif Pati nebandžiau

g.gif aš tingėčiau.....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 27, 15:46)
g.gif aš tingėčiau.....

as irgi tingiu blush2.gif bet sakau gal kas pabandys, gal kam patiks, o gal kas pasakys, kad taip daryti negalima(beje, taip jau buvo pasakyta) Labai vertinu visas nuomones 4u.gif
Atsakyti
Prisiminiai manimę priemonę - ledukai smile.gif
Veidą atgaivina akimirksniu smile.gif
Atsakyti
sutraiskai banana su rankomis ir uztepi ant veido, kas lieka ant ranku. rezultatas- svelni veido bei ranku oda per kelias minutes thumbup.gif
Atsakyti
Vakar savo plaukus (nuolat dažomi, tamsūs, banguoti, pasipūtę) ištepiau svogūno sultimis sumaišytomis su šaukšteliu medaus. Palaikiau gal visą valandą, galvą apvyniojusi mašeliu ir rankšluosčiu.
Šiandien neatpažįstu savo plaukų thumbup.gif Mikšti, švelnūs, labai gražiai bangos krenta. Ir nesmirda.
Labai labai patenkitna BUVAU, kol neperskaičiau, kad dabar tris mėnesius smirdėsiu, vos tik plaukai drėgmės pagaus doh.gif Siaubas, vaikščiojantis bulvių traškutis su svogūnais..
Ir ką dabar daryt g.gif
Atsakyti
noriu pasiūlyti pasidalinti patirtimi apie namų sąlygomis pasigamintą kosmetiką. Gal kam padėjo kokia kaukė nuo spuogų, ar su kuo nors pavyko atgaivinti šiurkščią rankų odą ? papasakokit visiems.

Pradžiai siūlau pabandyti kaukę plaukams, kuri man pasirodė tikras stebuklas - sumažino plaukų slinkimą, plaukai pasidarė švelnūs, nušiurę galiukai atsigavo. Tai va receptūra:
2 kiaušinių tryniai
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas skysto (arba pašildyto kad suskystėtų) medaus
1 citrinos sultys

sumaišome skystymėlį ir įtrynę į plaukus , ypač į šaknis, apvyniojame kokią dušo kepure ar maišeliu, po to rankšluosčiu ir palaikome apie pusę valandos. pot o išplauname.
Taip kartą į savaitę, vieną menėsį.rezultatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Issipletusias poras sutraukia metu nuoviras. Taip "gydziausi" po dumines pirteles, kai poros kaip suliniai atsivere biggrin.gif Tada pasiemiau metu lapu, napagailedama indejau puodukan, uzplikiau, atvesinau, pamirkiau vatos ir dejau ant veido. Toks saltas jausmas, bet poras tai "uzrauke" clap.gif
Sese darydavo toki mona: pasieme seno tuso sepeteli, ji gerai isplove ir po to pamirkiusi ricinos aliejumi blakstienas tepdavo. Aisku, su tokiom niekur neiseisi, nes blaxtienos aprasojusios atrodo ax.gif bet siaip labai geras daiktelis blakstienom atgaivint ir stiprint. Aisku, po vienos proceduros nieko nesimato, bet kokia savaitele kas vakara pasipeckiojant tokios beveik slamancios iseina thumbup.gif
Nuo plauku slinkimo drauge plauku saknis alijosiaus "lapais" istrindavo, pasidabindavo celofaniniu maisu, apsivyniodavo raksluosciu vietoj tiurbano ir koki pusvalanduka pabudavo. Pamenu, du kartus is manes to alijosiaus prase, o po to jau ir nebereikejo... Aisku, proceduru tai daugiau nei 2 reikejo. Ale padejo! smile.gif
Vakar parduotuvej visai netycia radau kosmetinio glicerino, tai ranku oda suminkstejo iskart thumbup.gif
O kazkada kosmetologe sake, kad kai imam vilkti gerybes is sodu ir darzu, jas ne tik i pilva, bet ir ant veido reik deti. Smulkesnes instrukcijas zr. ankstesniuose pasisakymuose siame forume mirksiukas.gif
Vakar pas dermatologe buvau, tai gavau nurodymu kaip valyt veida. Mano oda linkusi riebaluotis. Liepe puode pasivirinti kokiu zoleliu, paskui gara karstaji nuleist, pasiimt ranksluosti ir tokioj garinej palapinej pasedet, kol poros atsidarys. Tada paimti vatos gumuleli, suvilgyti peroksidu ir nuvalyti veida. Dabar galima deti ta Negyvosios juros purvo kauke, apie kuria kazkas forume jau minejo. Dar neismeginau, bo nespejau, bet rytoj isbandysiu, kas cia do stebuklai ax.gif
Turiu mamos nepriklausomybes pradzioj pirkta knygute "Bukim grazios" ar panasiai. Ten lietuviu kosmetologiu patarimai, kaip naturaliomis priemonemis grazintis. Jei dar kam ko reik, rasykit, "pakelsim" senuosius rastus mirksiukas.gif book.gif

Atsakyti
QUOTE(yclius @ 2005 10 18, 13:12)
Vakar savo plaukus (nuolat dažomi, tamsūs, banguoti, pasipūtę) ištepiau svogūno sultimis sumaišytomis su šaukšteliu medaus. Palaikiau gal visą valandą, galvą apvyniojusi mašeliu ir rankšluosčiu.
Šiandien neatpažįstu savo plaukų  thumbup.gif  Mikšti, švelnūs, labai gražiai bangos krenta. Ir nesmirda.
Labai labai patenkitna BUVAU, kol neperskaičiau, kad dabar tris mėnesius smirdėsiu, vos tik plaukai drėgmės pagaus  doh.gif  Siaubas, vaikščiojantis bulvių traškutis su svogūnais..
Ir ką dabar daryt  g.gif

biggrin.gif Tekss pakenteti...na gal ne 3 men, bet panasiai. Tai labai gera priemone nuo plauku slinkimo, kad augtu geriau, pati patikrinau. Tik nebegalejau apsikesti nuo tos smarves. Paskutinis lasas buvo vasara, kai nuvaziavom prie ezeru... As ,pamirsus, kad buvo ant galvytes deti svogunai, sokau kaip gulbe i ezera su vyrukais mirksiukas.gif Paskui gi, lipu is vandens ir ,mastau, nu kas cia taip smirda, dairausi, ieskau tos smarves saltinio... Paskui man tik doh.gif , taigi cia AS!!! Bliaaamba, turejau visiem teisintis, kad cia as taip puoseleju savo grozi... Nu ir zvenge visi blush2.gif Tai va, pamirskit, panos, jei naudojat svogunus, apie pirteles ir baseinus, jei nenorit gedos aptureti... cool.gif
O vakar dariausi tokia kaukyte thumbup.gif (mano balinti plaukuciai, banguoti, sausi): kiausinio tryni isplakiau su sauksteliu paprasto aliejaus (jei turit alyvuogiu, tai dar geriau) ir sauksteliu naturalaus meducio is kaimo. Istepiau plaukus, itryniau net i galvos oda (medus stimuliuoja kraujotaka), apvyniojau celofanu, ransluosciu ir pabuvau koki pusvalanduka, paskui perploviau su savo naujuoju atradimu savo siurkstiems plaukuciams (sampinu Dove). Rezultatas- svelnus, krentantys,sveikos isvaizdos plaukuciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2005 10 29, 17:24)

Vakar pas dermatologe buvau, tai gavau nurodymu kaip valyt veida. Mano oda linkusi riebaluotis. Liepe puode pasivirinti kokiu zoleliu, paskui gara karstaji nuleist, pasiimt ranksluosti ir tokioj garinej palapinej pasedet, kol poros atsidarys. Tada paimti vatos gumuleli, suvilgyti peroksidu ir nuvalyti veida. Dabar galima deti ta Negyvosios juros purvo kauke, apie kuria kazkas forume jau minejo. Dar neismeginau, bo nespejau, bet rytoj isbandysiu, kas cia do stebuklai  ax.gif
Turiu mamos nepriklausomybes pradzioj pirkta knygute "Bukim grazios" ar panasiai. Ten lietuviu kosmetologiu patarimai, kaip naturaliomis priemonemis grazintis. Jei dar kam ko reik, rasykit, "pakelsim" senuosius rastus  mirksiukas.gif book.gif

Va, galu gale iki kontuperio atsikapsciau savo liudna patirtim pasidalinti (cia turbut irgi priklauso forumo temai) cry.gif
Taigi 6dienio vakara emiausi gydytojos nurodytos veido valymo-garinimo proceduros, ale del nemoksiskumo 7dieni ryte prabudau atrodydama kaip mongole doh.gif Akys taaaaaip uztino, kad geriu tavegili ir siandie pagerejimo nematau, negana to, veidas vakar buvo raudonas, o sian jau i purpurine mainos kaip vaivorykste doh.gif cry.gif cry.gif cry.gif Zodziu, atrodau kaip "grazuole neispasakyta" hah.gif ax.gif bis.gif
Tai stai, gerbiamos eksperimentuotojos, kai nuspresit namu salygomis pasigarint veiduka, zinokit, kad vaistazoliu reik det koki viena lapeli i puoda, o ne kaip as - visa sauja metu fool.gif bo apsvilsit nuo eteriniu alieju mega_shok.gif O veideli garint reikia priklausomai nuo odos tipo: sausa 2-3min, riebia 5-8min. Ir sia garo vonele galima daryti tik 1 karta per menesi! Bent taip raso knygeleje "Ziupsnelis kosmetikos". Ten daug tu naminiu priemoniu prirasyta, bet labiausiai man patiko tokis sakinukas: "Nepatariama meginti valytis veida namie, nes nemoksiskas veido garinimas, spuogeliu gydymas gali baigtis komplikacijomis, o medicinines kosmetikos istaigu Lietuvoje pakankamai, tad neverta rizikuoti". Ir kodel as to neperskaiciau para anksciau? doh.gif umn.gif
Prisimenu, sitam forume kazkas jau rase, kaip "pasigrazino" su ramunelem ir medum. Dar pora nevykusiu eksperimentu ir steigsim koki kluba laugh.gif
Jei nenuslugs tinimas, 3dieni eisiu pas gydytoja. Tik sikart jau kita cool.gif

p.s. o kavos tirsciai - geriausias kuno pilingas is visu megintu ir vienintelis naminis ir pigus 4u.gif

Atsakyti
sveikutes 4u.gif
truputeli ir aspapildysiu si skyreli mirksiukas.gif
prisimenu seniau plaukus tepdavau mielemis,paprasciausias mieles skiesdavau su vandeniu iki grietines tirstumo uzsitepdavau ir palaikydavau koki pusvalanduka ax.gif aisku nusiplaut taireikia truputeli pastangu doh.gif bet plaukai buna stipresni ir svelnesni blush2.gif
dar zinau lb gera buda kaip panaikinti [COLOR=red]svoguno kvapa is plauku- paprasciausiai reikia juos nudazyti tongue.gif dazai permusa ta kvapa, zinau nes pti isbandziau thumbup.gif thumbup.gif

veida galima plauti azuolo zieves nuoviru - zieve pirkau vaistinei tinka ir spuoguotai odai oda tampa zymiai svelnesne thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kazkadar parasyt norejau bet pamirsau ax.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti