Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

Žinau, kad nagams stiprinti ir paprastą (valgomą smile.gif )druską naudoja, palaikyti vonelėse nagučius įmerkus reikia, sako padeda, tik aišku terliotis tai reikia, bet ko nepadarysi dėl grožio 4u.gif
Atsakyti
na ir as prisidesiu zinau kad reikia alyvu alieju pasildyt ir po to rankas imerkt na nagus kad apsemtu ir palaikyt 10 minuciu po to nuplaut ir taip kartot i savaite 2 kartus. sustiprina nagus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mielosios, patarkite, kuo galėčiau atgaivinti savo paakių odą (be abejo aišku + miegas ir vitaminai). help.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2005 05 02, 15:40)
Mielosios, patarkite, kuo galėčiau atgaivinti savo paakių odą (be abejo aišku + miegas ir vitaminai).  help.gif

o agurkas nepadeda 4u.gif kiek zinau jis tikrai veiksmingas
Atsakyti
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 05 02, 15:27)
na ir as prisidesiu zinau kad reikia alyvu alieju pasildyt ir po to rankas imerkt  na nagus kad apsemtu ir palaikyt 10 minuciu po to nuplaut ir taip kartot i savaite  2 kartus.  sustiprina nagus  biggrin.gif  thumbup.gif

o idomu cia tik alyvu aliejus tinka g.gif gal ir saulegrazu sustiprintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 05 02, 16:32)
o idomu cia tik alyvu aliejus tinka  g.gif  gal ir saulegrazu sustiprintu g.gif

Aliejus siaip ar taip - puiki nagu drekinimo priemone wink.gif Del stiprinimo labiau tinka alyvuogiu,nes ji geriau pasisavina tiek nagai tiek organizmas,jame daugiau vitaminu ir siaip "sustresnis" kaip mano dukte sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 05 02, 17:34)
Aliejus siaip ar taip - puiki nagu drekinimo priemone wink.gif Del stiprinimo labiau tinka alyvuogiu,nes ji geriau pasisavina tiek nagai tiek organizmas,jame daugiau vitaminu ir siaip "sustresnis" kaip mano dukte sako  biggrin.gif

mirksiukas.gif einu bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
aš prieš keletą metų esu mirkius nagus pašildytame alyvų aliejuje,na ką galiu pasakyti-šiek tiek gal ir apdeda,bet tikrai ne stebuklas,man asmeniškai jie padėjo labiau dėl sluoksniavimosi,bet nagai kokie ten storesni,ar tvirtesni negaliu sakyti,kad tapo..dabar jau tingiu taip terliotis,tik odeles nagų pateou visada nakčiai ricinų aliejum,tikrai neblogai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2005 05 03, 14:37)
aš prieš keletą metų esu mirkius nagus pašildytame alyvų aliejuje,na ką galiu pasakyti-šiek tiek gal ir apdeda,bet tikrai ne stebuklas,man asmeniškai jie padėjo labiau dėl sluoksniavimosi,bet nagai kokie ten storesni,ar tvirtesni negaliu sakyti,kad tapo..dabar jau tingiu taip terliotis,tik odeles nagų pateou visada nakčiai ricinų aliejum,tikrai neblogai padeda  thumbup.gif

Aš nagučiams tepiau Yves Rocher rankų ir nagų kremu. Tai tikrai padėjo, nebeskilinėjo ir tvirti pasidarė....
Bet čia ne naminė priemonė...
Atsakyti
kieno lupos ziema (ir ne tik) labai skirdineja, rausta, skauda verysad.gif patarciau uzsitept medum vakare pries einant miegot...tikrai labai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lydema @ 2005 05 10, 14:43)
kieno lupos ziema (ir ne tik) labai skirdineja, rausta, skauda verysad.gif  patarciau uzsitept medum vakare pries einant miegot...tikrai labai padeda mirksiukas.gif

O medaus nenuvalgai per naktį? kaip meškiukas?
Atsakyti
Nezinot receptuko naminio kremo, na, kad drekintu oda?

Tarkim, sumaisai grietine su kazkuo, galiojimas savaitei biggrin.gif

Atsakyti