Žinau, kad nagams stiprinti ir paprastą (valgomą )druską naudoja, palaikyti vonelėse nagučius įmerkus reikia, sako padeda, tik aišku terliotis tai reikia, bet ko nepadarysi dėl grožio
Mielosios, patarkite, kuo galėčiau atgaivinti savo paakių odą (be abejo aišku + miegas ir vitaminai).
QUOTE(Ezhiux @ 2005 05 02, 15:40)
Mielosios, patarkite, kuo galėčiau atgaivinti savo paakių odą (be abejo aišku + miegas ir vitaminai).
o agurkas nepadeda kiek zinau jis tikrai veiksmingas
QUOTE(LLAIMUKAS @ 2005 05 02, 15:27)
na ir as prisidesiu zinau kad reikia alyvu alieju pasildyt ir po to rankas imerkt na nagus kad apsemtu ir palaikyt 10 minuciu po to nuplaut ir taip kartot i savaite 2 kartus. sustiprina nagus
o idomu cia tik alyvu aliejus tinka gal ir saulegrazu sustiprintu
QUOTE(kikkaa @ 2005 05 02, 16:32)
o idomu cia tik alyvu aliejus tinka gal ir saulegrazu sustiprintu
Aliejus siaip ar taip - puiki nagu drekinimo priemone Del stiprinimo labiau tinka alyvuogiu,nes ji geriau pasisavina tiek nagai tiek organizmas,jame daugiau vitaminu ir siaip "sustresnis" kaip mano dukte sako
QUOTE(mexica @ 2005 05 02, 17:34)
Aliejus siaip ar taip - puiki nagu drekinimo priemone Del stiprinimo labiau tinka alyvuogiu,nes ji geriau pasisavina tiek nagai tiek organizmas,jame daugiau vitaminu ir siaip "sustresnis" kaip mano dukte sako
einu bandyt
aš prieš keletą metų esu mirkius nagus pašildytame alyvų aliejuje,na ką galiu pasakyti-šiek tiek gal ir apdeda,bet tikrai ne stebuklas,man asmeniškai jie padėjo labiau dėl sluoksniavimosi,bet nagai kokie ten storesni,ar tvirtesni negaliu sakyti,kad tapo..dabar jau tingiu taip terliotis,tik odeles nagų pateou visada nakčiai ricinų aliejum,tikrai neblogai padeda
QUOTE(anna @ 2005 05 03, 14:37)
aš prieš keletą metų esu mirkius nagus pašildytame alyvų aliejuje,na ką galiu pasakyti-šiek tiek gal ir apdeda,bet tikrai ne stebuklas,man asmeniškai jie padėjo labiau dėl sluoksniavimosi,bet nagai kokie ten storesni,ar tvirtesni negaliu sakyti,kad tapo..dabar jau tingiu taip terliotis,tik odeles nagų pateou visada nakčiai ricinų aliejum,tikrai neblogai padeda
Aš nagučiams tepiau Yves Rocher rankų ir nagų kremu. Tai tikrai padėjo, nebeskilinėjo ir tvirti pasidarė....
Bet čia ne naminė priemonė...
kieno lupos ziema (ir ne tik) labai skirdineja, rausta, skauda patarciau uzsitept medum vakare pries einant miegot...tikrai labai padeda
QUOTE(lydema @ 2005 05 10, 14:43)
kieno lupos ziema (ir ne tik) labai skirdineja, rausta, skauda patarciau uzsitept medum vakare pries einant miegot...tikrai labai padeda
O medaus nenuvalgai per naktį? kaip meškiukas?
Nezinot receptuko naminio kremo, na, kad drekintu oda?
Tarkim, sumaisai grietine su kazkuo, galiojimas savaitei
Tarkim, sumaisai grietine su kazkuo, galiojimas savaitei