Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

Sveikutės....
Vakar vakare išsiviriau Lavandų nuoviro ir supyliau į vonią - tai labai maloniai pagulėjau.
Kažkada gilioje vaikystėje, kai slinko plaukai, mama liepdavo skalauti ajarų nuoviru arba dilgėlių nuoviru - irgi super sustiprėjo plaukai...
Ramunėlių nuoviras mažina uždegimus ir veiduką kartais pavalau...

O ką jūs tokio naudojat? kas nėra sudėtinga ir padeda natūraliai gražėti?
Atsakyti
Ajarus ir dilgėles plaukams ir aš išbandžius. Ramunėlių kompresus veidui, akims irgi, nuo spuogų seniau naudojau medetkų nuovirą veidui. Vasarą su agurko skūra pasivalau veidą - labai atgaivina....Ką čia dar g.gif ...... aaa kažkada (kol nepersivalgiau juodų serbentų (dabar negaliu žiūrėt į juos)) dėdavausi ant veido, vaizdelis ne koks, bet žinau kad gerai veikia, nuo ko tiksliai nepamenu biggrin.gif , tiesa - esu išvandžiusi plaukamsąžuolo žievę, tipo stiprina ir patamsina
Atsakyti
QUOTE(ggia @ 2005 04 29, 09:11)
dar va prisiminiau
kai lupos imdavo serpetoti tai is vakaro reik naturaliu medum patept. tik paskui nenuvalgyt:)))
labai gerai suminkstina

Pritariu aš irgi taip darau, tik nedažnai..... blush2.gif arba pamirštu arba nuvalgau tongue.gif
Atsakyti
A, dar man patinka beržų lapų nuoviras į vonią arba plaukams skalauti. Skaniai kvepia:)
Ir mano vakarinė grožio arbata: Čiobreliai su šaukštu medaus (neišmaišau medaus o nu ošaukšto laižau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 04 29, 08:40)
Ajarus ir dilgėles plaukams ir aš išbandžius. Ramunėlių kompresus veidui, akims irgi, nuo spuogų seniau naudojau medetkų nuovirą veidui. 

Ką darai su medetkų nuoviru ? Tepi tik spuogus, ar galima ir inkštirus ?
Atsakyti
Sveikutės na nežinau ar mane priimsit i savo burelį bet noriu pasidalint ir aš savo plauku kauke, nepykit jei kas jau buvo paršę nes labai tingėjau viską perskaityt. man ji labai padėjo. Aišku rezultatas matosi ne iš karto cry.gif jipadeda plaukams greičiau augt ir plaukai pradeda blizgėt.
na jei ka sudominorašau:
1 šaukštas ricinos aliejaus (perku vaistinėj)
1 šaukštas citrinu sulčių
1 šaukštas medaus
1 kiaušinio trynys
viską sumaišyti ir itrinti palukus , palaikyti 30 minučių ir išplauti šampūnu.
Na tos masės gaunasi nelabai daug kieno plaukai ilgi g.gif geriau pasidaryt dviguba norma siulau na tikriausiai kas nors pasinaudosit. sėkmės ir gražių plaukų 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Tik ka perskaiciau gan idomu straipsneli sia tema, kuris yra cia http://www.femina.lt..._id=29&n_id=397

Tikrai suzinojau ir naujo...tik dabar reikia prisirinkti visko ir isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 04 29, 15:12)
Ką darai su medetkų nuoviru ? Tepi tik spuogus, ar galima ir inkštirus ?

g.gif Nežinau, kaip dėl inkštyrų, bet manau gali pabandyti jei netingi, juk vis tiek nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 05 02, 10:12)
g.gif Nežinau, kaip dėl inkštyrų, bet manau gali pabandyti jei netingi, juk vis tiek nepakenks  mirksiukas.gif

Aš tai medetkų nuovirą užvirindavau ir garindavau veidą juo. O begarinant kartais nuvalydabau dezinfekuojančiu losijonu. Puikiai tiko su arbatmežio eteriniu aliejum.
kažkaip gerai poros išsivalydavo, tik tiek, kad procedūra ilga sad.gif Bet veido odelė kaip vaikučio pasidarydavo thumbup.gif
Atsakyti
o gal kas zinot kaip nagucius pastiprint? mano nera tokie silpni,bet vistiek nepakenktu grozio pridet ax.gif zinau tik tai,kad su citrina patrinti gerai ir pabalina galiukus,o gal dar ka zinot pasidalinkit
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 05 02, 10:23)
o gal kas zinot kaip nagucius pastiprint? mano nera tokie silpni,bet vistiek nepakenktu grozio pridet  ax.gif zinau tik tai,kad su citrina patrinti gerai ir pabalina galiukus,o gal dar ka zinot pasidalinkit

Bent jau mano mama jūros druskoje mirkydavo, o tik paskui su citrina.
Ir man tai padeda kremai, kurie būna skirti ir nagams ir rankoms... g.gif pala, o kokį čia dabar naudojau... neatsimenu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 02, 10:23)
Bent jau mano mama jūros druskoje mirkydavo, o tik paskui su citrina.
Ir man tai padeda kremai, kurie būna skirti ir nagams ir rankoms...  g.gif pala, o kokį čia dabar naudojau... neatsimenu sad.gif

as tuos kremus irgi naudoju,gal todel ir nera tokie silpni naguciai,bet siaip nelabai man nagams jie padeda,del ranku naudoju
Atsakyti