Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

cia esu worde nemazai issisaugojus, jei kur randu tai vis nusikopinu, nusikopinu ir va kiek pririnkau:) kai kas patikrinta:)
Atsakyti
[COLOR=red]jadzka

Dar mano kambariokė bendrabučio laikais apsivyniodavo šlaunis maistine plėvele ir vaikščiodavo taip (čia po treniginėm). Tipo labai padeda celiulitui gydyt... ir efektas matydavosi. Bandžiau ir aš kelis kartus, kai vyras į komandiruotes išvažiuoja:) O jei dar ir kokio gelio celiulitui gydyt prieš patepu, o dar prieš tai kavos tirščiais nusišveičiu, tai rezultatas būna akivaizdus:)

norejau paklausti kaip surpasti ta maistinė plėvelė gal galetum daugiau papasakoti as irgi noreciau pasidaryti kazka tokio.
Atsakyti
Dabar net nereikia pacioms maisyti glicerino su amonjaku yra pirkti vaistinese ir kaina nesikandzioja tik 3 lt. vadinasi SKYSTIS RANKU ODAI MINKSTINTI Pati bandziau visai nieko, pabandykite ir jus . smile.gif
Atsakyti
Aš darausi irgi kaukę iš kiaušinio baltymo ir citrinos sulčių... smile.gif
Ir dar pasidaru tokį "daiktą": išplaku kiaušinį, dedu 1 citrinos sultis ir pilu puse stiklinės degtinės, viską sumaišau ir pilu i buteliuką. Valyti reikia juom ryte ir vakare, bet aš valau tik vakare.Pagerėja veido spalva, oda tampa lygi, elastinga, lyginasi raukšlės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 balandžio 2005 - 20:58
QUOTE(pelytte @ 2005 04 20, 19:28)
[COLOR=red]jadzka

Dar mano kambariokė bendrabučio laikais apsivyniodavo šlaunis maistine plėvele ir vaikščiodavo taip (čia po treniginėm). Tipo labai padeda celiulitui gydyt... ir efektas matydavosi. Bandžiau ir aš kelis kartus, kai vyras į komandiruotes išvažiuoja:) O jei dar ir kokio gelio celiulitui gydyt prieš patepu, o dar prieš tai kavos tirščiais nusišveičiu, tai rezultatas būna akivaizdus:)

norejau paklausti kaip surpasti ta maistinė plėvelė gal galetum daugiau papasakoti as irgi noreciau pasidaryti kazka tokio.

Ten tokia būna suvynioto maisto produktus. Parduotuvėse dažnai pekino salotos į panašią būna suvyniotos. Būna pirkti prie visų folijų ir popieriaus kepiniams. (kaina nuo 1 iki 4 Litųsmile.gif Vieno ritinėlio pakanka kokioms 2, 3 procedūroms:)
Atsakyti
QUOTE(Pasaulyte @ 2005 04 20, 21:09)
Dabar net nereikia pacioms maisyti glicerino su amonjaku yra pirkti vaistinese ir kaina nesikandzioja tik 3 lt. vadinasi SKYSTIS RANKU ODAI MINKSTINTI Pati bandziau visai nieko, pabandykite ir jus .  smile.gif

mano sesuo kazka panasaus vis pirkdavosi ir tikrai thumbup.gif oda buvo labai problemine,riebi ir spuoguota,o dabar galima pavydeti blush2.gif lygu nei demeles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 04 28, 14:57)
mano sesuo kazka panasaus vis pirkdavosi ir tikrai  thumbup.gif  oda buvo labai problemine,riebi ir spuoguota,o dabar galima pavydeti  blush2.gif  lygu nei demeles  thumbup.gif

Reisk būtinai pasižiūrėt dar kartą vaistinėj... ir būtinai nusipirkti kosmetinio glicerino.
O gal žino kie jis dabar vaistinėj kainuoja?

Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 04 28, 15:04)
Reisk būtinai pasižiūrėt dar kartą vaistinėj... ir būtinai nusipirkti kosmetinio glicerino.

tas kur mano sesuo pirkdavo tai gaminamas vaistinese ir kaina arti 5lt tikrai nesikandzioja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 04 28, 15:05)
tas kur mano sesuo pirkdavo tai gaminamas vaistinese ir kaina arti 5lt tikrai nesikandzioja  thumbup.gif

Taij ir manau, kad kaina nedidelė, ens mano močiutė pastoviai perka
O ji tikrai taupi g.gif jei iš pensijos tai daro... tai gal ir aš išgalėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 04 28, 15:04)

tik tas apie kuri as tai vadinasi "losjonas veidui valyti" bet sudetis tai ta pati,kaip kazkas jau minejo ax.gif
Atsakyti
kai sugrubdavo rankos, mano mociute jas ismuiluodavo ukisku muilu
tuo senu tokiu smirdanciu
apsimaudavo pirstines vilnones
ant muiluotu
ireidavo miegot
ryte rankos budavo minkstuteles...
tik kad kvapelis tai nelabai g.gif
Atsakyti
dar va prisiminiau
kai lupos imdavo serpetoti tai is vakaro reik naturaliu medum patept. tik paskui nenuvalgyt:)))
labai gerai suminkstina
Atsakyti