Sveikutes, busimos mamytes, galiu pasidalint savo patirtim: mes nusipirkom Bebe confort znyplutes naguciams kirpt, ne zirklutes, ten jos su tokiu saugiu plasmasiuku, tai patogios mums labai,; patarciau veztis y ligonine savo pleduka, nes ,maloniau y jy susupti vaikely, negu su tais kur ligoninej duoda. kadangi gimdziau vasara, tai buvau pasiemus medvilnine LORITOS kiaurarasciu megsta antklodele, beje ir vilnony turiu, po siai dienai naudojam, plonytis toks, lengvutis, bet siltas. tai va ziurekit pagal metu laika, koky imt y ligonine su savim. beje esu labai patenkinta loritos rubeliu kokybe. ir kepurytes
.dar pasiimkit merliniu vystikliuku didesniu, mes naudojam vietoj rankslostuke, tokie minkstuciai
O vezima patarciau pirkt lopsiny pradziai, arba kur buna 3 viename, mes toky turim, tai patenkinti, lopsio jau nebereikia, ka tik persedom y sportine daly, ir kedute dabar tik masinoj naudojam, pas mus x landeris XA
.beje mes pirkom turguj, ir nemanau kad vaiku mieste kuom nors mandresni tie vezimukai, kai man reikejo, ziurejau toj pardej., bet ten tik seni modeliukai tu vezimuku buvo ir kainos kosmines, o turgui, gali usisakyt kokia nori spalvyte, ir modeliuka, ir kainos zenkliai mazesnes. del kokybes tikrai nesiskundziu. Tik jis gana sunkus, tai mes jy bagazinej laikom.
Neprisipirkit, mamytes, is anksto buteliuku ir pientaukiu, kaip as padariau
, nors sunu maitinau dvejus metus, vistiek nusipirkau dukrai buteliuka, tai tebestovi supakuotas.Jei reiks manau artimieji tuo pasirupins ir atves. Svarbu kantriai ir teisingai det vaikely prie kruties, ir pajusit koks malonumas kai vaikutis valgo
, jei kas ne taip klauskit patarimo
,
turekit mazu rubeliu bent kelis, jei reiks daugiau nusipirksit veliau.
Sekmes visoms busimoms ir jau esamoms mamytems ir teveliams