Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(mergina05 @ 2008 01 16, 14:49)
galbut, tikrai nesiginciju...bet nepatinka man tie turgus...neisiu as ten...nei sau nei vyrui nieko ten neperku, tai leliukui tuo labiau nepirksiu  smile.gif gal ir durna, bet slykstu man ten ir viskas smile.gif

as apsipirkau "Cipoline", jie pirmam apsipirkimui taiko 15% nuolaida.Jeiu perki daug, t.y. ir lovyte, ir patalyne, dar rubeliu ir visokiu priemoniu, tai visai normali ta nuolaida gaunasi. Svarbu, kad jau matytusi, jog esi busima mama nestuke.gif , arba reikia pazymos is gydytojo. As jau buvau 8men kai pirkausi, tai jokios pazymos nebereikejo smile.gif O paskui dar gauni nuolaidu kortele - 8% cipolino, kotrynos, vaiku miesto pardese. Nors kainos tikrai nera zemos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 01 16, 15:25)
gauni nuolaidu kortele - 8% cipolino, kotrynos, vaiku miesto pardese. Nors kainos tikrai nera zemos... g.gif

ir netgi su nuolaida yra brangiau nei turguj ax.gif Mes su ta kortele pirkom tik vežimėlį.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2008 01 16, 18:22)
ir netgi su nuolaida yra brangiau nei turguj  ax.gif Mes su ta kortele pirkom tik vežimėlį.

zinau, kad ir tokiu atveju tenai pigiau...bet as su savo isitikinimais, neprisiversiu pirkti turgui... cool.gif o ar yra kaune cipolino parde? zinau kotryna salia laisves, zinau akropoly kelias pardes, kur dar ju yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 01 16, 19:50)
zinau, kad ir tokiu atveju tenai pigiau...bet as su savo isitikinimais, neprisiversiu pirkti turgui...  cool.gif o ar yra kaune cipolino parde? zinau kotryna salia laisves, zinau akropoly kelias pardes, kur dar ju yra?  ax.gif

yra akropoly ir maximoj draugystes g.
Atsakyti
Noriu nupirkti leliui vilnos kaldryte bet neapsisprendziu ar geriau pirkti su impilu, kai vilna viduj ar toki kaip pleduka is vilnos. Galvoju jei pleduka tai galima panaudoti ir vezimelyje, bet juk neklosiu vakare su tuo paciu lovyteje... g.gif
Atsakyti
Asmeniškai aš vilnonės namie nenaudoju- tik medvilninę. O į lauką vilnonė- liuks.
Atsakyti
sveikutes nestuke.gif
as tai jau noreciau pradeti pirktis viska po biskuti, bet dar manau anksti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2008 01 16, 22:39)
Asmeniškai aš vilnonės namie nenaudoju- tik medvilninę. O į lauką vilnonė- liuks.

Tai gal ir butu patogiausia pirkti namie naudoti medvilnine nes siaip butas visad siltas, o i lauka nusipirkti vilnoni pleduka, nes vien su vilnoniu pleduku manau tikrai neisiversiu...

As galvojau anksti, anksti dar pirkti o kai jau reikia tiek klausimu kyla, kad pirma reikia laiko viskam issiaiskinti, o kur dar viska susipirkti...
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2008 01 16, 23:57)
Tai gal ir butu patogiausia  pirkti namie naudoti medvilnine nes siaip butas visad siltas, o i lauka nusipirkti vilnoni pleduka, nes vien su vilnoniu pleduku manau tikrai neisiversiu...

As galvojau anksti, anksti dar pirkti o kai jau reikia tiek klausimu kyla, kad pirma reikia laiko viskam issiaiskinti, o kur dar viska susipirkti...

AS tai turiu vilnoni pleduką( nakciai), medvilnini (dieną) ir vilnoni vokeli i lauka , nes su pledu sunku apkamsyti, o i vokeli idedi ir thumbup.gif . Už viska isėjo apie 200 Lt. nes pirkau turguj. Parduotuvėj visiškai tokie pat kainuoja žymiai daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 16 sausio 2008 - 22:18
QUOTE(orchidejaa @ 2008 01 11, 01:35)
Sveikutės mamytės smile.gif , mūsų kraitelis jau beveik supirktas tik dar kažkaip neaišku dėl šukyčių ir šepečio, ar jie reikalingi, kada juos pradėjote naudoti? negi kūdikėlio plaukeliai taip susivelia kad juos reikia šukuoti?
ir dar dėl žirklučių,  kažkaip jų negaliu išsirinkti, man jos atrodo tokios storos g.gif , kokios firmos pirkote, kurios geresnės? nes kaina skiriasi;
dėkui už patarimus 4u.gif

Dėl šukyčių: kūdikio galvą būtina šukuoti jei nenori, kad atsirastų tos geltonos pleiskanos: jei jų atsiras- išnaikinti sunkoka (mes neturėjom, bet draugė ilgai vargo: reikia aliejuku ištepti prieš maudynes galvą palaikyti valandą, tada švariai nuplauti (negalima jokiais būdais gramdyti) ir po maudynių iššukuoti nors ir plikutę galvytę0
Dėl žirklučių: mes pirkome brangias už 18 berods Lt vaikų mieste, bet nenaudojau schmoll.gif , o panaudojau visai netikėtai nupirktas vyrui: nupirkau irgi vaikiškas- Droge- visiškas analogas manikiūrinėm tik patys galai ne aštrūs o buki- tai ir dabar tas naudojam- mokėjau berod apie 5lt g.gif

QUOTE(mergina05 @ 2008 01 13, 13:28)
maziukas atkeliaus vasara (birzelio gale) gali buti, kad bus silta, tai jus man pasakyk ka reikia supirkti vaikeliui? jei lauke silta ar reikia ilgom rankovytem?ar reikia kepurytes?ar reikia vilnoniu kojnyciu?ar reikia i ligonine pleduko? buvau nusprendus kad pradesiu rubeliu pirkti 56 dydzio...bet cia daug kas raso,kad reikia lyg ir didesnius pirkti...ir labai skirtingos visu nuomones del rubeliu kiekio smile.gif tai koks butu tas optimalus rubeliu kiekis, t.y. 3?4?ar 5 komplektukai? ir vezimuka planavom pirkti is triju daliu (lopselis, sportinukas ir nesiokle) kaip manot ar verta?ar pradziai uzteks tik lopsiuko? viskas man susimaise, bijau, kad prisipirksiu ne to ko is tikruju reikia  ax.gif  blush2.gif

Į ligoninę pleduko nereikia: bent jau man neprireikė nors buvau nusivežusi: o gimdžiau kovo 6
Dėl ilgom rankovėm rūbeliū: reikia kūdikiai nelaiko šilomos... todėl jiems būna šalta.
dėl kepuryčių: jei norėsi vežti į lauką reikia kad kepurytė uždengtų ausytes, tačiau namuose kepurytės mes nedėdavom- gydytoja pasakė, kad nereikia.
dėl rūbelių kiekio- aš net nežinau- aš turėjau daug: palikimą nuo 2 vaikelių+pirkausi porą siaustinukų: bet ne tų kur be raištelių, ar susisiaučia nugaroje-o tų kur susiriša su raišteliais šonuose, ir dar pirkausi su knopkytėm (na nepamenu dabar lietuviškesnio pasakymo) bet tas dėdavau tiki jau kai didesnė truputuką buvo: apie 62cm. O štai su taip vadinamais bodžiukais (kur ties klyniuku susisega0 labai prašoviau- prisipirkau daugybe... bet, maniškė vos uždėjus pradėdavo klykt... Tik 1 kažkaip nešiodavo- o visus kitus nedėvėtus atidaviau. Ir dar jei laukiesi pirmagimio tai vis tik patarčiau nors ir kaip patinka tie bodžiukai nusipirkti siaustinukų- mat pirmomis dienomis gali būti nedrąsu laužyti vaikelį ir kišti į tuos bodžiukus... (nors turėjau ir tokį kuris labai ydomiai: atsisega visiškai ir susisega tiek iš šonų tiek ties klyniuku, bet maniškė kaip sakiau nepernešė iš viso tokių...

su vežimuku tai mes iš viso prašovėm... pirkome su krepšiu: didelį, saugų, tačiau nepagalvojome apie vieną dalyką: gyvename 3 aukšte, tą vežimą kažkaip nusibogint iki pirmo aukšto reikia... O aš kadangi paranojikė mažylę bijau net minutei palikti visiškai vieną tai su visu vežimu ir nešdavau: kai ji buvo naujagimis tai nieko, tačiau paaugus aš nebepakeldavau: negana to atėjo vasara: vežimas tamsokas (nors žalios ir gelsvos spalvos) taigis vaikutis kaito jame- Vasarą nupirkome kitą: paprastą skėtuką ir atsidžiaugti negaliu... Nors dabar jau ir žiema bet ano vežimo net nepasigendu- o su šiuo vis dar važinėjam (paprasčiausiai turime vislnonį didelį movą su neperpučiamu viršumi) tik vat nepagalvojome- skėtuką galėjom platesnį pirkt... tačiau ai- varge tu mano kiek jo prireiks... vat dabar kai buvo sniego su pana su rogėm važinėjomes biggrin.gif (dabar jai 10mėnesių su uodega...)
Atsakyti
4u.gif Sveikutes, busimos mamytes, galiu pasidalint savo patirtim: mes nusipirkom Bebe confort znyplutes naguciams kirpt, ne zirklutes, ten jos su tokiu saugiu plasmasiuku, tai patogios mums labai,; patarciau veztis y ligonine savo pleduka, nes ,maloniau y jy susupti vaikely, negu su tais kur ligoninej duoda. kadangi gimdziau vasara, tai buvau pasiemus medvilnine LORITOS kiaurarasciu megsta antklodele, beje ir vilnony turiu, po siai dienai naudojam, plonytis toks, lengvutis, bet siltas. tai va ziurekit pagal metu laika, koky imt y ligonine su savim. beje esu labai patenkinta loritos rubeliu kokybe. ir kepurytes thumbup.gif .dar pasiimkit merliniu vystikliuku didesniu, mes naudojam vietoj rankslostuke, tokie minkstuciai bigsmile.gif
O vezima patarciau pirkt lopsiny pradziai, arba kur buna 3 viename, mes toky turim, tai patenkinti, lopsio jau nebereikia, ka tik persedom y sportine daly, ir kedute dabar tik masinoj naudojam, pas mus x landeris XA thumbup.gif .beje mes pirkom turguj, ir nemanau kad vaiku mieste kuom nors mandresni tie vezimukai, kai man reikejo, ziurejau toj pardej., bet ten tik seni modeliukai tu vezimuku buvo ir kainos kosmines, o turgui, gali usisakyt kokia nori spalvyte, ir modeliuka, ir kainos zenkliai mazesnes. del kokybes tikrai nesiskundziu. Tik jis gana sunkus, tai mes jy bagazinej laikom.
Neprisipirkit, mamytes, is anksto buteliuku ir pientaukiu, kaip as padariau doh.gif , nors sunu maitinau dvejus metus, vistiek nusipirkau dukrai buteliuka, tai tebestovi supakuotas.Jei reiks manau artimieji tuo pasirupins ir atves. Svarbu kantriai ir teisingai det vaikely prie kruties, ir pajusit koks malonumas kai vaikutis valgo bigsmile.gif , jei kas ne taip klauskit patarimo ax.gif ,
turekit mazu rubeliu bent kelis, jei reiks daugiau nusipirksit veliau.
wub.gif Sekmes visoms busimoms ir jau esamoms mamytems ir teveliams
Atsakyti
Paskaiciau, tai visos rekomenduoja kuo daugiau merliuku tureti, o va mums ju neprireike... dukryte visiskai neatpylinejo ax.gif o as kaip beprote buvau visa kalna prispirkus doh.gif na dabar gal kitam leliukui pravers...
Klionke i lovyte mums praverte, nes kartais ir sauskelnes leliukai prasisioja... o dar mes ja naudojom pervystidami, patiesdavau po uzpakaliuku (neturejau vystymo lentos) ir lova likdavao sausa thumbup.gif
Mikrolax klizmute gerai ne tik mamai, bet ir vaikuciui, kai viduriukai uzkieteja, tik tada reikia puse antgaliuko i uzpakaliuka sukisti ir tik puse tubeles suleisti i vidu thumbup.gif
Is rubeliu tai patogiausi buvo tie sliauztai kurie atsegami ties klynuku (uzpakaliuku), nes tie senoviniai, kaip mus mamos rengdavo man nelabai schmoll.gif nes reikia visa leliuka nurengti norint sauskelnes pakeisti, o cia tik atsegei keleta "knopkiu" ir tvarka mirksiukas.gif
Atsakyti