Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(spirgiux @ 2008 01 10, 14:35)
rytoj planuojam pirkt kudikiui lovele,ciuzinuka,pataliukus...
Patarkit jau esamos mamytes,ar verta pirkt apsaugeles(tas minkstas) lovytei....ar reikejo,o gal nusprendet kad bereikalo ismetet pinigus tik puosmenai o ne praktiskam dalykui.....aisku ne kazkiek kainuoja,galim ir del grozio isigyt mirksiukas.gif
P.S gal dar turit kokiu patarimu del ciuzinuko,ar pataliuku.....kokie geriau,kokios sudeties kad vaikelis neprakaituotu baisiai....ar seip kokiu pastebejimu turit del siu pirkiniu smile.gif

As tai nupirkau naturalios avies vilnos kaldryte, nes po ja nei per karsta nei per salta. Kia namie vesoka tai po ja silta o kai karsta tai vesoka.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 01 13, 11:28)
na zinot.... prisiskaiciau as cia visko ir visiskai susimaise man viskas...  g.gif musu maziukas atkeliaus vasara (birzelio gale) gali buti, kad bus silta, tai jus man pasakyk ka reikia supirkti vaikeliui? jei lauke silta ar reikia ilgom rankovytem?ar reikia kepurytes?ar reikia vilnoniu kojnyciu?ar reikia i ligonine pleduko? buvau nusprendus kad pradesiu rubeliu pirkti 56 dydzio...bet cia daug kas raso,kad reikia lyg ir didesnius pirkti...ir labai skirtingos visu nuomones del rubeliu kiekio smile.gif tai koks butu tas optimalus rubeliu kiekis, t.y. 3?4?ar 5 komplektukai? ir vezimuka planavom pirkti is triju daliu (lopselis, sportinukas ir nesiokle) kaip manot ar verta?ar pradziai uzteks tik lopsiuko? viskas man susimaise, bijau, kad prisipirksiu ne to ko is tikruju reikia  ax.gif  blush2.gif

del dydziu , tai siulyciau nusipirkti kokius 4-5 56, o kitus 62. nezinia, kokio dydzio bus vaikutis, bet maniskis 2men-ir 56 jam jau per mazas. Tad rimtai ir nepanesiojom tu rubeliu biggrin.gif
vilnoniu kojinyciu tikrai reikia. as siulyciau pirkti tokius kaip batukus, jie geriau laikosi ant kojyciu, nes maziai spardosi, tai bent jau maniskiui kojinytes nusmunka labai greitai.
del vezimuko tai reikia apgalvoti, kokio norite-ar kad butu aukstesnis, su pripuciamais ratais ,- tada galite ir per smeli vaziuoti , ziema-per sniega. Jeigu daug nesiot reikes vezima-geriau lengvesni rinktis. Auto kedute vasara gerai tokia, kuri tvirtinasi ant vezimo ratu,-galima ir i kiema , ir i kokia parde nuvaziuoti.
Atsakyti
EGLISHKA, is kur pirkai vilnone kaldryte, kokio dydzio ir kokia kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti
As pirkau naturalios vilnos pleduka. Kasmyro vilnos. Labai tokios norejau. Bauer siule vos ne uz 1000lt. Vos neuzsisakiau, bet ACIU DIEVUI neuzsisakiau ir pasidomejau kitur! Kaune Litekse (draugystes g, pries Banga) nusipirkau uz 89 lt. Geras ar ne!? Tuo pleduku tikrai labai patenkinta. naturalus, mielas, siltas....
Atsakyti
apie kaldrytes-as nusipirkau 2. Labai norejau naturalios vilnos, tai pirkau Rasakilos parduotuvej, ten ekologiskos naturalios medziagos. Tai tas vilnonis dekutis toks lengvas, plonas, bet labai siltas. Labai geras dalykas, naudoju istisai, ir diena, ir nakti. Diena gerai kur kambary uzkloti, jei nuluzta vaikutis, ypac dabar ziema, kai ne visada silta. O kaldryte pirkau su silko impilu, nes irgi norejau ko nors naturalaus. Irgi lengva, nera labai silta, tai dabar ziema nakciai kloju mazyli su abiem. Tuo labiau, kad rankytes jis megsta iskelti i virsu, tai bent jau kunelis buna siltas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2008 01 13, 23:32)
EGLISHKA, is kur pirkai vilnone kaldryte, kokio dydzio ir kokia kaina?  mirksiukas.gif

Sveikutės, mes kaldrytę pirkome su vilnos užpildu iš parduotuvės prie senojo turgelio(čia klaipėdoje),ten prekiauja čiužinais ir patalyne.kaina 77 Lt.lietuvių gamybos, dar vilnonių yra Kurimos parduotuvėse (aviteloje 3a., arba tiltų gatvėje) kaina 139lt. girdėjau tik gerus atsiliepimus apie šių parduotuvių gaminius, beje ir patys miegame po lietuviška vilnone antklode, esame patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spirgiux @ 2008 01 10, 14:35)
rytoj planuojam pirkt kudikiui lovele,ciuzinuka,pataliukus...
Patarkit jau esamos mamytes,ar verta pirkt apsaugeles(tas minkstas) lovytei....ar reikejo,o gal nusprendet kad bereikalo ismetet pinigus tik puosmenai o ne praktiskam dalykui.....aisku ne kazkiek kainuoja,galim ir del grozio isigyt mirksiukas.gif
P.S gal dar turit kokiu patarimu del ciuzinuko,ar pataliuku.....kokie geriau,kokios sudeties kad vaikelis neprakaituotu baisiai....ar seip kokiu pastebejimu turit del siu pirkiniu smile.gif

Mums labai prireikė apsaugėlių, kai pradėjo vartytis, šliaužti, ropinėti. Kadangi pirkome visą komplektą kartu, tai vėliau nebereikėjo galvoti apie jas. O dėl lovelės tai patarčiau pirkti geresnį čiužinuką, medvilninius patalėlius ir tiek. Pati lovelė gali būti su lingėmis ar su ratukais, su stalčiumi arba be visos šito... Aš stalčiaus kol kas nepanaudojau, bet vėliau gal sudėsiu žaisliukus ir kita...
Papildyta:
QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 01 13, 23:38)
apie kaldrytes-as nusipirkau 2. Labai norejau naturalios vilnos, tai pirkau Rasakilos parduotuvej, ten ekologiskos naturalios medziagos. Tai tas vilnonis dekutis toks lengvas, plonas, bet labai siltas. Labai geras dalykas, naudoju istisai, ir diena, ir nakti.

Mes vilnonį dekutį gavome dovanų (Litekso), tai labai labai džiaugiamės ir taip pat naudojam kone kasdien thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz atsakymus i mano turbut kvailus klausimus 4u.gif aisku man pasidare tik tai,kad nesvarbu ziema ar vasara, bet pirkti reikia viska, nes visko reikes... smile.gif ir vilnones kojnytes,ir ilgom rankovytem ir t.t. smile.gif
gal galit patarti kur geriausia kaune apsipirkineti pirma karta, kai reikia visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 01 15, 18:43)
gal galit patarti kur geriausia kaune apsipirkineti pirma karta, kai reikia visko  ax.gif

turguj ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2008 01 15, 20:15)
turguj  ax.gif  mirksiukas.gif

em.....as turgui jau nebezinau kiek metu nebuvau.... doh.gif kazkaip nelabai man ten, kad pigiau tai galbut, bet noreciau vaikuciu paruotuvei ax.gif zinau keleta kaune, tik nezinau kuri geriausia ir kurioje labiausiai verta pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 01 15, 21:18)
em.....as turgui jau nebezinau kiek metu nebuvau....  doh.gif kazkaip nelabai man ten, kad pigiau tai galbut, bet noreciau vaikuciu paruotuvei  ax.gif zinau keleta kaune, tik nezinau kuri geriausia ir kurioje labiausiai verta pirkti  blush2.gif

Turgui ar parduotuvej rubas buna dazniausia tie patys tik kaina labai skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2008 01 16, 14:55)
Turgui ar parduotuvej rubas buna dazniausia tie patys tik kaina labai skiriasi  mirksiukas.gif

galbut, tikrai nesiginciju...bet nepatinka man tie turgus...neisiu as ten...nei sau nei vyrui nieko ten neperku, tai leliukui tuo labiau nepirksiu smile.gif gal ir durna, bet slykstu man ten ir viskas smile.gif
Atsakyti