QUOTE(mergina05 @ 2008 01 13, 11:28)
jei lauke silta ar reikia ilgom rankovytem?ar reikia kepurytes?ar reikia vilnoniu kojnyciu?ar reikia i ligonine pleduko?
Ilgom rankovytėm tikrai reikia. Juk ir rytais, ir vakarais į lauką veši, be to, ką žinai, kokia vasara bus. Tas pars su kepurytėm. Vilnonių kojinyčių irgi reikia- naujagimiai blogai laiko šilumą, todėl bent jau pirmom dienom tas kojinytes tikrai patars užmauti. Pleduko irgi reikia. Juk savas daiktas visada maloniau nei valdiškas
Maniškiai vaikai gimė žiemą, taigi vasarą jau buvo paaugę leliukai. Juos rengdavau taip pat, kaip ir pati, t.y. jei aš su trumpom, tai ir jie su trumpom. Nenaudodavau jokių glaustinukių ("bodžiukų"), nes maniau, kad dar ant sauskelnės per karščius užmauti kokį nors daiktą- vaikas šus. Taigi per pačius karščius jie miegodavo tik su maikute trumpom rankovėm ir sauskelne. Kartais tiktais su sauskelne, arba net be jos (ant vienkartinės paklodės). Kepurytes dėdavau tik, jei būdavo ant tiesioginės saulės. Nors ir gaudavau pastabų iš vyresnių
Juk mes patys tų kepurių nenešiojam, tai kam kankint vaikus? Tokiu principu ir rengdavau.
ubeliu pirkti 56 dydzio. tai koks butu tas optimalus rubeliu kiekis, t.y. 3?4?
nusipirk ir 56, ir didesnių. Juk tų didesnių vistiek prireiks
O dėl skaičiaus- aš visų turėjau po 5. Patikdavo kasdien rengti kitokiais
Be to, ir pirkau visus skirtingus.
ir vezimuka planavom pirkti is triju daliu (lopselis, sportinukas ir nesiokle) kaip manot ar verta?ar pradziai uzteks tik lopsiuko?
pradžioj užtektų tik lopšiuko, bet.... Nešioklė labai patogu parduotuvėj. Sportinukas pravers, kai mažylis pradės sėstis. Taip kad, mano nuomone, pirk iškart viską.
Už teisybę nakvynės negausi...