Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

o kokio dydzio reiktu pirkt kepurytes naujagimiui? g.gif gal keleta dydziu reik isigyt,bet kokias geriau i ligonine veztis?
Atsakyti
QUOTE(spirgiux @ 2008 01 03, 00:55)
o kokio dydzio reiktu pirkt kepurytes naujagimiui? g.gif gal keleta dydziu reik isigyt,bet kokias geriau i ligonine veztis?

o ma kepurytės reikėjo tik parsivežant namo, nes klinikose palatoj labai šilta buvo ax.gif
Atsakyti
labas!
kagi gimdziau rugpjuti bet visitiek..
ko tikrai reika tai pientraukis.nebutinai tas brangus galima ir su pompa nes vistiek nusitraukti reikia
kol bamba nesugijus geriau yra medvilniniai siaustinukai,geriau kad ne nugaroj oj sone ar per prieki susisegtu nes nepatogu vaikui ant tu saguciu gulet kai jos nugaroj.geriau pirstinyciu atskirai turet uzdet,nes tos kur su rubais is karto nepatogios kazkaip sutrumpeja tos rankoves kai atlenki
bent tris ar keturis 56 dydzio sliauztinukus.
pampersu..
klijonkes jei pampersus naudosit nereikia geriau specialiu paklotu nusipirkit vaistinese super dalykas.tikrai visur naudosit.vienkartiniai jie bet superinis dlykas.tena berods turi.
lakisiaus zoles nuovira galima i vonele pilti,bet cia nebutinai
ramuneliu in case turekit jei akyte uzpuliuotu ar paraustu..
iklotu i liemenele butinai
toki dalyka kaip maitinimo liemenele bent dvi ar tris.as pirkau garuose uz desimt litu,bet ne prastesne nei is buk mama ar kaip ten..
kepuryte pirmo nr
vilnones kojines butinai vaikuciui,nes termoreguliacija ju dar ne visada gera buna
ir butinai mamos geriau kad ir ne taip grazu,bet 100% medvilne.
zirklutes kad nagelius nukirpti nes dznai ilgi buna naujagimiams.
ir butinai pasitikejimo savimi smile.gif
mamytes busimos sveikinimai dideliausi!!!
Atsakyti
Neprireike gal tik cerateles, nes naudojau vienkartines palas pervystymui. Taip pat nereikejo nei buteliuku nei sterilizatoriu nei sildytuvu - bet pasiklausius supermamyciu ju ir nebuvau nusipirkus thumbup.gif
O va pritrukau tai kopusto lapu if info apie maitinima krutimi doh.gif
Atsakyti
doh.gif kam tie kopusto lapai?jau itariu bus is bobuciu receptu kasnors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spirgiux @ 2008 01 07, 23:30)
doh.gif kam tie kopusto lapai?jau itariu bus is bobuciu receptu kasnors lotuliukas.gif

ne močiučių ax.gif man rodos per anksti juokiesi,nes kiek girdėjau tikrai padeda mirksiukas.gif ir knygose apie tai rašo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 01 08, 08:42)
kiek girdėjau tikrai padeda  mirksiukas.gif ir knygose apie tai rašo  mirksiukas.gif

man irgi akušerė buvo rekomendavus. Bet neprireikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 01 08, 08:42)
ne močiučių  ax.gif  man rodos per anksti juokiesi,nes kiek girdėjau tikrai padeda  mirksiukas.gif ir knygose apie tai rašo  mirksiukas.gif

O tai gal gali paaiškinti, kam reikalingi tie kopūsto lapai g.gif Neabejoju, kad yra daug naudos iš jų, bet po gimdymo kam?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 08, 19:19)
kam reikalingi tie kopūsto lapai  g.gif  Neabejoju, kad yra daug naudos iš jų, bet po gimdymo kam?

tai kad po gimdymo labiausiai jų ir gali prireikt tongue.gif Jei teisingai pamenu, tai kopūstą reik dėt ant visokių gumbų krūtyse- gerai viską ištraukia.
Nors man geriausiai viską sutvarkydavo pats leliukas.
Atsakyti
O man nepadejo tie kopusto lapai unsure.gif nors ir visi patarinejo, kad geras daiktas...taciau... Tada puoliau skaityti visa imanoma literatura ir kai kur radau kita buda tai karstas kompresas (as prisipildavai ta vadinama bambali ir susivyniojusi i ranksluosti dedavau ant tu krutines vietu kur darydavosi guzai) dar gerai karstas dusas tiesiai ant krutines. Tikrai neteigiu, kad tai pati geriausia priemone, taciau man ji buvo efektyvesne negu kopusto lapai mirksiukas.gif

Kiek suzinojau skaitydama, kad kopustas patariama, nes saltas ji stabdo laktacija, taciau kai pienuko gaminasi labai daug tai kopustas sutraukia pieno liaukas ir tada sunkiau kad ir kaip noresi net negalesi ne laso nusitraukti, o kastas kompresas atpalaiduoja pieno liaukas ir mano atveju pienuko perteklius net pats nubegdavo ir nereikedavo tampyti krutines blush2.gif

Bet dziaugiuosi, kad to reikejo tik pacioje pradzioje kol susinormalizavo maitinimas ax.gif O po to viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis24 @ 2008 01 08, 18:44)
O man nepadejo tie kopusto lapai  unsure.gif  nors ir visi patarinejo, kad geras daiktas...taciau... Tada puoliau skaityti visa imanoma literatura ir kai kur radau kita buda tai karstas kompresas (as prisipildavai ta vadinama bambali ir susivyniojusi i ranksluosti dedavau ant tu krutines vietu kur darydavosi guzai) dar gerai karstas dusas tiesiai ant krutines. Tikrai neteigiu, kad tai pati geriausia priemone, taciau man ji buvo efektyvesne negu kopusto lapai  mirksiukas.gif

Kiek suzinojau skaitydama, kad kopustas patariama, nes saltas ji stabdo laktacija, taciau kai pienuko gaminasi labai daug tai kopustas sutraukia pieno liaukas ir tada sunkiau kad ir kaip noresi net negalesi ne laso nusitraukti, o kastas kompresas atpalaiduoja pieno liaukas ir mano atveju pienuko perteklius net pats nubegdavo ir nereikedavo tampyti krutines  blush2.gif

Bet dziaugiuosi, kad to reikejo tik pacioje pradzioje kol susinormalizavo maitinimas  ax.gif O po to viskas buvo  thumbup.gif

taip, as irgi girdejau apie karscio poveiki krutinei... na, kol kas dar tebesu nestuke.gif tai tik kaupiu visa info, o ateity bandysim panaudot praktiskai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis24 @ 2008 01 08, 19:44)
O man nepadejo tie kopusto lapai  unsure.gif  nors ir visi patarinejo, kad geras daiktas...taciau... Tada puoliau skaityti visa imanoma literatura ir kai kur radau kita buda tai karstas kompresas

O man tai mintis kilo, kad gali pienas surūgti nuo karščio lotuliukas.gif
Atsakyti