ir mes i vezimo lopsi dejome,nors ir vasara gime,ir i pleduka dar isupome.o tu dar kombizoniuka uzdek,vistiek ziema...o juokinga niekam tikrai nebus...gi kitos mamos kazkokiu stebuklu neprigalvoja vaiku parsivezimui
QUOTE(lika28 @ 2008 09 19, 20:01)
Sveikos,
o ar reikia nupirktus naujus drabuželius išskalbti? Kokiais specialiais milteliais ar
tinka įprastai naudojami?
o ar reikia nupirktus naujus drabuželius išskalbti? Kokiais specialiais milteliais ar
Skalbti reikia tokiais, kurie skirti vaikiškiems drabužiams ir/ar alergiškiems žmonėms ir būtinai atskirai nuo suaugusiųjų drabužių.
Sveikos mielosios
Mums paskutini savaitgalis liko buti 2 in 1 Pirmadieni dar turime appointment'a pas midwife ir jau grize namo lauksime aliarmo Kraitelis sudetas,net adijaliuka jau pabaigiau megzti,siandien beliko isskalbti
Tikiuosi ir visos kitos greitu laiku tapsiancios mamytemis jau susiruosusios
Linkiu visoms sekmes ir manau pasirodysiu cia jau atejus maziukui
Mums paskutini savaitgalis liko buti 2 in 1 Pirmadieni dar turime appointment'a pas midwife ir jau grize namo lauksime aliarmo Kraitelis sudetas,net adijaliuka jau pabaigiau megzti,siandien beliko isskalbti
QUOTE(lika28 @ 2008 09 19, 18:01)
Sveikos,
Butinai reikia isskalbti naujus (juk neaisku kieno ir kokios rankos liete tuos drabuzelius).
As isskalbiau savo kraiteli skystais (jie geriau issiskalauja) Fairy Non-Bio. Leliukams skirtas (ant buteliuko leliukas nupiestas).
O ir lyginti reiktu, kad uzmusti visas bakterijas.
QUOTE(lika28 @ 2008 09 19, 20:01)
Sveikos,
Reikia man gimdykloje patare skalbti su vaikisku muilu ir dar po to islygint viska, nes lyginant aukstoje temperaturoje zuna visos "negerybes" o ir mazyliui lygintas audinys prie odos geriau
Papildyta:
QUOTE(EgluteN @ 2008 09 20, 12:23)
Sveikos mielosios
Linkiu lengvo gimdymo
o as galiu pasakyti, kad lygintas audinys nera geriau prie odos, jis geriau tik del zuvanciu negeroviu visokiu. Po lyginimo audinys nebekvepuoja, todel ir mazylio odelei nepakana gryno oro.
As aisku irgi isislyginau pirmus dar kol nestuke buvau drabuzelius, bet kai gime jau iskalbiau ir daugiau nebelyginau. Uztat keisdavau visus drabuzelius kasdien, atrodo jie gi labai svarus, nieko tokia kruotpyte neistepa, bet as keisdavau kasdien.
As aisku irgi isislyginau pirmus dar kol nestuke buvau drabuzelius, bet kai gime jau iskalbiau ir daugiau nebelyginau. Uztat keisdavau visus drabuzelius kasdien, atrodo jie gi labai svarus, nieko tokia kruotpyte neistepa, bet as keisdavau kasdien.
QUOTE(Livisa @ 2008 09 21, 09:04)
o as galiu pasakyti, kad lygintas audinys nera geriau prie odos, jis geriau tik del zuvanciu negeroviu visokiu. Po lyginimo audinys nebekvepuoja, todel ir mazylio odelei nepakana gryno oro.
as ir lygiai taip pat,pirma karta islyginau ir viskas.nebelyginu daugiau.skalbiu drabuzelius vaikiskais skalbimo milteliais ir keiciu juos mazajam kiekviena vakara po maudyniu,kad butu su svariaisi drabuziukais,ne tais paciais su kuriais visa diena praleido
As tik tuos kur pasiemiau i ligonine lyginau. Namie jau nebe. Ir vaikisku muiliuku skalbiau tik pirma menesi, toliau su iprastais skalbimo milteliais, nes vaikas pripras prie spec jam skirtu skalbikliu, ir veliau alergizuos nuo bet kokiu. Ir mazo leliuko negalima laikyti sterilioj aplinkoj, nes veliau ji ims pulti visokios bakterijos ir jis ims sirgti.
O as sakiau lyginsiu iki tol kol bambute uzgis ir virksteles liekana nukris.
O paskiau jau matysiu kaip laiko turesiu. Man lygintas audinys ir paciai minkstesnis prie kuno.
O paskiau jau matysiu kaip laiko turesiu. Man lygintas audinys ir paciai minkstesnis prie kuno.
Daiktas is kraitelio kuris visiskai nepasiteisino - miegmaisiukas http://www.grobag.com/grobags.aspx
Cia pas mus Anglijoj tipo visi naudoja ir rekomenduoja, kad vaikui gerai, nenusispardo, o is tikro kai tik leliu uzmigdai, idedi ir uzsegi jam nebejauku, jis issigasta ir vel nebemiega. Akusere paprotino laisvai vystyti i didesni adialiuka ir dabar graziai sau issimiegam
Cia pas mus Anglijoj tipo visi naudoja ir rekomenduoja, kad vaikui gerai, nenusispardo, o is tikro kai tik leliu uzmigdai, idedi ir uzsegi jam nebejauku, jis issigasta ir vel nebemiega. Akusere paprotino laisvai vystyti i didesni adialiuka ir dabar graziai sau issimiegam
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 09 21, 18:27)
as ir lygiai taip pat,pirma karta islyginau ir viskas.nebelyginu daugiau.skalbiu drabuzelius vaikiskais skalbimo milteliais ir keiciu juos mazajam kiekviena vakara po maudyniu,kad butu su svariaisi drabuziukais,ne tais paciais su kuriais visa diena praleido
as plaunu su neutral, o siaip man tie milteliai geriausi iskalbia, nei bet kokie kiti
QUOTE(<emigrante> @ 2008 09 22, 15:32)
O as sakiau lyginsiu iki tol kol bambute uzgis ir virksteles liekana nukris.
as ne tiek nelyginau, bet audinys islygintas aisku, kad minkstesnis. sako gerai dziovinti dziovyklese, gaunasi minksti
QUOTE(BlueFire @ 2008 09 23, 19:46)
Daiktas is kraitelio kuris visiskai nepasiteisino - miegmaisiukas http://www.grobag.com/grobags.aspx
Nu ka as vakar nupirkau si daikta nereikejo 8,5 menesio, o dabar prireike. Manu priklauso nuo vaiko, bet butinai ji isigyti nebutina. Maniske nesisparde iki vasaros, paskui karsta buvo, o dabar buvau priversta pirkt, nes mergiuna atsikeldavo susalusi.