Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

Sveikutes 4u.gif
As parsivezimui panasiai susiruosiau.Siaustinukus ar bodi su pirstinytem,slauztukus ir kombinezoniuka toki daugiau rudenini.Plonos kepurytes(kadangi neradau cia su raistukais)ir vilnoniu kojinyciu(taip pat neradau)laukiam
is busimos kriksto mamos,seses mano thumbup.gif
Siandien jau galutinai nutarem,kad priksim butent ta jane slalol pro matrix vezima ir lovyte galutinai nusiziurejom.Atsieis grazi suma,vaziuosim pasiimti kazkur rugsejo vyduryje biggrin.gif Nepirkome dabar ,nes laiko dar per akis,o gal truputi ir prietaringi esame ax.gif
Atsakyti
apie zindyma yra daug info zindymo skyrelyje 4u.gif
as tik viena dalyka noriu nestukems pasakyti (tai bendrinis pastebejimas, netaikau jo jokiai konkreciai pasnekovei sioje temoje): man gaila, kai jauna moters valandu valandas praleidzia rinkdamasi vezimelio spalva ir tapetus kudikio kambariui, supirkinedama drabuzelius, zaislus ir kosmetika, bet nesusimasto, kaip reikes ta gimusi vaikeli maitinti. teisinga informacija apie zindyma yra gerokai vertingesne uz simta pientraukiu, buteliuku su zindukais ir sterilizatoriu, kuriuos taip stengiasi prastumti misinuku pramone... 4u.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif thumbup.gif 100 proc. sutinku!!
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 08 08, 12:02)
pientraukio nepirkau,ji man atidave...galvojau jo taip ir nepanaudosiu,bet man jo prireike...turejom vaziuoti visokiu dokumentu tvarkyti,puse dienos mieste...masinoj vaiko kazkaip nemaitinsi..taigi pienelio nusitraukiau

Nesuprantu - kodėl g.gif , aš visur maitinau - mašinoj, lauke, net kavinėj irnesakyk.gif , prisidengdavau skraiste ir psio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2008 08 10, 21:47)
Nesuprantu - kodėl g.gif , aš visur maitinau - mašinoj, lauke, net kavinėj irnesakyk.gif , prisidengdavau skraiste ir psio ax.gif

As vakar pas mama su autiku variau ir mazaja uzsupe biski ir pradejo zisti doh.gif tai uzsimeciau pelionke ir maitinau autike tiesiai rolleyes.gif tai pamegojo apie 30min, kol vaziavom bigsmile.gif O mazajai 1m ir 3men ax.gif
Atsakyti
reikia neužmiršti sauskelnių savo naujagimiui. mirksiukas.gif nuo iššutimų super Dermilon tepaliukas. paraudimo per pusdienį nelieka, net sau žaizdeles galima patepti. thumbup.gif
dar patarimas iš praktikos: NEPIRKIT BRANGIŲ, UNIVERSALIŲ VEŽIMŲ. schmoll.gif jie sunkūs, nepraktiški, neįmanoma parduoti. draugė pirkto už 1000litų negali už 200lt parduoti:oh
migdymui lauke siūlau pirkti dėvėtą universalą. po to išmest nebus gaila. o kelionėms patarčiau įsygyti sportinuką arba skėtuką su visiškai gulima padėtimi. būna tokių į kuriuos net lopšys naujagimiui dedasi. naudosit nuo gimimo iki trejų metų, o dėvėtą parduot jokių problemų. be to šie vežimaičiai lengvi, sulankstyti užima nedaug vietos. thumbup.gif minusas tik vienas - juose negali palikti miegančio vaiko be priežiūros. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2008 08 13, 01:13)
o kelionėms patarčiau įsygyti sportinuką arba skėtuką su visiškai gulima padėtimi. būna tokių į kuriuos net lopšys naujagimiui dedasi. naudosit nuo gimimo iki trejų metų, o dėvėtą parduot jokių problemų. be to šie vežimaičiai lengvi, sulankstyti užima nedaug vietos.  thumbup.gif minusas tik vienas - juose negali palikti miegančio vaiko be priežiūros.  rolleyes.gif

jokiam vezime negali palikti miegancio be prieziuros wink.gif
dar vienas minusas, kad sportinukai dazniausiai turi mazus ratukus ir neturi amortizatoriu, todel vezant nelygiu keliu arba grista gatve (pvz kaip vilniaus senamiestyje) labai krato.
Atsakyti
Zinot,ne kazin kiek tu vezimu per gyveniuma perkam,tad mazylio saugumui galima ir gera nupirkti.Nesiulau pirkti kosminemis kainomis,ypac jei piniguciu truksta,tada jau reikia derinti kazkaip.O veliau parduosi neparduosi-padovanosi kam nors ir ka happy.gif Dar kai pagalvoji,kad to vezimo vaikui iki 3metuku uztenka,tai manau atsiperka ar ne ax.gif Bet apie vaiko palikima vezime be prieziuros ne kalbos negali buti brangiame ar pygiame vezime doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 08 13, 14:15)
Dar kai pagalvoji,kad to vezimo vaikui iki 3metuku uztenka,tai manau atsiperka ar ne ax.gif

viskas labai priklauso nuo vezimo - ne kiekviena universala patogu naudoti didesniam vaikui.

is esmes, pritariu TOCAMI - geriau tureti minksta lopsini vezima naujagimiui ir sportinuka didesniam vaikui. taip ir patogiau, ir praktiskiau, ir maziau kainuoja.

tik vieno dalyko nedaryciau - naujagimio neguldyciau i sportinuka, net jei jis ir turi visiskai gulima padeti, nes sportinukas naujagimiui per kietas - ta prasme, neturi amortizatoriu, o ratukai daznai mazi ir plastikiniai, todel labai krato.
Atsakyti
Ai, pasakysiu, maziau sukim galvas del tokiu smulkmenu - geresnis ar prastesnis tas vezimas - kleckiukas uzaugs laimingas vienaip ar kitaip 4u.gif As ir rinkdamasi nemazai sukau galva, kol vyras mane paprotino blush2.gif Issirinkau ir esu labai patenkinta savo sprendimu:super, o tai ziuriu mes visos nestuke.gif tokios smulkmeniskos pasidarom, kad as net pati kartais pavargstu nuo savo "mastymu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 08 14, 11:45)
viskas labai priklauso nuo vezimo - ne kiekviena universala patogu naudoti didesniam vaikui.

tik vieno dalyko nedaryciau - naujagimio neguldyciau i sportinuka, net jei jis ir turi visiskai gulima padeti, nes sportinukas naujagimiui per kietas - ta prasme, neturi amortizatoriu, o ratukai daznai mazi ir plastikiniai, todel labai krato.

Patogumas labai asmeninis dalykas priklausantis nuo kekvienos mamos ir mazylio,stai todel ir yra parduotuvese pasirinkimas ar ne mirksiukas.gif o del pigiau ir brangiau-priklauso koki vezima pirksi,na gal dar ir kur gyveni.Man siuo atveju vienaip ar kitaip panasiai tiek pat gaunasi,tik su musu pasirinktu vezimu namu neuzsigrozdosiu thumbup.gif
O del sportinuko-pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 14 rugpjūčio 2008 - 14:51
Musu darbstuolems, nuorodele i pasidaryk pats puslapiuka Daugkartines Sauskelnes

Gal kam pravers blush2.gif
Atsakyti