Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(vilte66 @ 2008 07 29, 18:08)
natina as ir gimdau rugsejo pabaigoj spalio pradzioje, jau susidejai gal tase i ligonine?  4u.gif
Papildyta:
jau nebeuzkalnu man ir pereti  nestuke.gif  sakykit mamytukes kokio dydzio pampersus geriausiai pirktis pirma karta? nes yra nuo 0-3kg ten nuo 2-4kg regis ivairus bukit gerutes patarkit kokio dyzio paka  veztis  wub.gif ar tik kelis nusigabenti i ligonine?

As pirkau Huggies Newborn, 2-5 kg, ten ant ju 1 parasytas, tai cia patys maziausi pradziai, o veliau yra 3-6 kg. As imsiu turbut visa pakuote 28 vnt. nes neisivaizduoju kiek ju gali prireikti ax.gif
Atsakyti
[quote=vilte66,2008 07 29, 18:08]
natina as ir gimdau rugsejo pabaigoj spalio pradzioje, jau susidejai gal tase i ligonine? 4u.gif
Papildyta:
jau nebeuzkalnu man ir pereti nestuke.gif sakykit mamytukes kokio dydzio pampersus geriausiai pirktis pirma karta? nes yra nuo 0-3kg ten nuo 2-4kg regis ivairus bukit gerutes patarkit kokio dyzio paka veztis wub.gif ar tik kelis nusigabenti i ligonine?
[/quot

jei vaikutis isnesiotas, tai jis dazniausiai gimsta virs 3kg, tai reikia pirkti 2-5kg. geriau visa pakuote veztis, juk nezinai pati kiek ju sunaudosi. as tarkim apie puse pakuotes sunaudojau, o ten buvo 44vnt.
o del vyro siuntimo vaikui rubus pirkti - tai labai jau retas kuris tai padarytu. maniskis nors ir labai rupinasi mazyle, bet ir sauskelniu nelabai zinotu kokiu nupirkti. viena karta vaziavo jis pirkti, tai stovedamas parduotuveje vis tiek man skambino ir klause kokiu reikia. tokie jau tie vyrai.
del rubeliu pirkimo - tai as pirkau nemazai ivairiausiu dydziu. juk vaikai taip greitai auga. kai gime netiko, o jau po menesio tiko. aisku po kokiu 2men jau atrinkau netinkamu rubu pilna deze, bet nieko, gal antram liks mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na apsipirkau ir as siandien galu gale karsta.gif Nusipirkau sio bei to sau i ligonine,o maziukui nupirkau siaustinuku(dvejus mazesnius ir dvejus didesnius)kepuryciu pora,kojinyciu didesniu ir mazesniu,pirstinyciu,pora komplektu sliauztu new born,pora 0-3,ir megztuka.Dar radau toki rinkinuka su zirklutem,termometrais,pompyte ir pan.Pora medvilniniu vistiklu.viska 100%medvilne thumbup.gif Nespejau nupirkti tik ranksluostuko ir kombinezono-parda uzdare mad.gif tad vaziuosiu ryt.Gal dar kokiu rubiuku nupirksiu,tik ne new born,nes nemanau,kad man ju daug prireiks.O atidavineti paskui naujus gaila ne del sumoketu pinigu,o del to,kad rinkai tai savo mazyliui,su mintimi apie ji,o teks atiduoti net ne karto neuzdejus schmoll.gif Pampersai ir visi vatukai,talkai ir pan.bus per sekanti savaitini shopinga,nes to gero pilni supermarketai thumbup.gif Dar krema nupirkau,sudocrem,labai jau ji isgyre cia keletas buvo,tad paziuresim,jei aplamai prireiks unsure.gif
Dabar beliko tecio eile supirkti kedute i masina,lovyte,vezima,vonyte ax.gif
Galvoju ko nenupirkau maziukui butino g.gif
Tarp kitko,kiek as zinau tai visai kraiteli reikia perskalbti ir islyginti is abieju pusiu ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 07 23, 16:10)
nu va jau maudom maziuka savo....tik kad baisiai jam tos maudynes nepatinka...taip klykia..tikiuosi pripras...matuoju vandeni su tuo termometru,kad tik per karstas nebutu ar per slatas,bet mazylis klykia visa gerkle...net gaila ziuret...ir dainuojam ir zaidziam,nepadeda.... verysad.gif  g.gif

o tu pabandik ranka jam po galvyte laikyti (gal taip ir darai rolleyes.gif )
nes mano mazoji pirmus kartus labai reke, kai as su mama maudem unsure.gif , nes paguldydavom ja ant paralonkes, o kai su vyru maudem, tai jis ranka po galvyte pakyso ir prilaike ja, tai mazoji be garso taip gerai ir linksmai isimaude thumbup.gif

ir dar mazuliukai vandeny gert uzsimano tongue.gif tai arba papiuka duok arba buteliuka, jei ji toleruoja, net paciam vandeny galima pasiulyti.
arba soske paprasciausiai pabandik pasiulyti g.gif kad atkreipt jo demesi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 29, 22:28)
Dar krema nupirkau,sudocrem,labai jau ji isgyre cia keletas buvo,tad paziuresim,jei aplamai prireiks unsure.gif

man Sudokrema migineli dave ligoninei, tai as net jo nesunaudojau schmoll.gif nuo jo dar blogiau buvo mazajai su dupcia, o isgelbejo Bepanten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2008 07 30, 02:19)
man Sudokrema migineli dave ligoninei, tai as net jo nesunaudojau  schmoll.gif  nuo jo dar blogiau buvo mazajai su dupcia, o isgelbejo Bepanten  thumbup.gif

Na,va ir zinok paskui kas gerai ir kas ne unsure.gif Labai tikiuosi,kad man tu kremu aplamai neprireiks,kad maziukui viskas bus gerai thumbup.gif Eisiu siandien dar sio bei to nusipirkti ir daugiau jau po namus judesiu.Karsta,sunku,o dar su tokiais atstumais... doh.gif Eisiu toliau adijaleliuka megzti,reikia kazkaip pabaigti,o as dar net neipusejusi doh.gif Beja,mamos,kur jus siaustinuku u.k.radot ilgom rankovytem ir su pirstinytemis g.gif as vakar tegavau trumparankovius verysad.gif
Atsakyti
Tarp kitko,kiek as zinau tai visai kraiteli reikia perskalbti ir islyginti is abieju pusiu ar ne g.gif

Butinai reikia iskalbti smile.gif tik be jokiu minkstikliu su paprastu muiliuku vaikisku ar skalbimo milteliais.
Zinai as nusiveziau i ligonine po 4poras sliauztuku,bliuskuciu su kelnytem tai man ju neuzteko(dveji buvo iskart mazi-new born dydis)o ir berniukai toki dalyka padaro(ypac pasitaiko neigudusiai mamai-tuo atveju buvo man) jai blogai nuleidi ju pimpaliuka jie tiesiog man prasisiodavo pampersa ir budavo slapi doh.gif biggrin.gif tai net ligoninej tuos rubelius ploviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 07 30, 10:40)

Butinai reikia iskalbti  smile.gif tik be jokiu minkstikliu su paprastu muiliuku vaikisku ar skalbimo milteliais.
Zinai as nusiveziau i ligonine po 4poras sliauztuku,bliuskuciu su kelnytem tai man ju neuzteko(dveji buvo iskart mazi-new born dydis)o ir berniukai toki dalyka padaro(ypac pasitaiko neigudusiai mamai-tuo atveju buvo man) jai blogai nuleidi ju pimpaliuka jie tiesiog man prasisiodavo pampersa ir budavo slapi doh.gif  biggrin.gif tai net ligoninej tuos rubelius ploviau doh.gif

Sveikute 4u.gif
Kiek tave ligoninej pralaike ir kokio dydzio tavo lelius gime?
Aciu kad parasei kaip skalbti,nes as buciau su minkstikliu,tik zinoma non-bio skalbus blink.gif Beja,kombinezona taip pat unsure.gif ?
Mano igudziai manau bus ne ka geresni nei daugumos mamyciu su pirmais leliais,tad gal tada siandien dar pora didesniu nusipirksim sliauztu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 30, 11:50)
Sveikute 4u.gif
Kiek tave ligoninej pralaike ir kokio dydzio  tavo lelius gime?
Aciu kad parasei kaip skalbti,nes as buciau su minkstikliu,tik zinoma non-bio skalbus blink.gif Beja,kombinezona taip pat unsure.gif ?
Mano igudziai manau bus ne ka geresni nei daugumos mamyciu su pirmais leliais,tad gal tada siandien dar pora didesniu nusipirksim sliauztu drinks_cheers.gif

As pagimdziau 23 ryte o isleido 26d,tai gaunasi beveik 4dienos.Na gal jai minkstiklis non-bio gal ir nieko,tik as pati buvau su lenoru skalavusi tai mama sako nekvailiok juk isbers maziuka nuo tu minkstikliu,tai perskalbiau ir iki 4men tik su muiliuko drozlem skalbiau smile.gif Mazasis gime 3900g ir 56cm tai tiko 62dydis o visi kiti buvo mazi ir kepurytes tos pirmo numeriuko mazos.
O ko laukiates gal zinot? ax.gif
Atsakyti
siaip tais yra vaikiski milteliai, mes asmeniskai naudojame AMWAY firmos. ir be jokiu minkstikliu, kam ju reikia.
siaip tais kur ruosiates gimdyti, reiktu pasidometi, ar isvis reikia savo rubelius vaikui atsivezti (nekalbu apie kraiteli is ligonines, nes jis butinas). nes tarkim kur as gimdziau GN, tai jie savais rubeliais renge, tai vaikui reikejo tis pasiimti sauskelniu ir kojinytes.na ir paskui rubelius, su kuriais namo vaziavom.
Atsakyti
Sveikutės,
Aš ir noriu jungtis į jūsų gretas-tikiuosi priimsite tongue.gif Mano pilvukui "eina" 33 savaitė, bet dar nieko nesu nei susipirkusi, nei nuo pirmojo vaikelio rubelius pasiruosusi ax.gif Tai vis ilendu pas jus, paskaitinėju, pasirenku informacijos ir sia sav jau planuoju pradeti atakuoti parduotuves tongue.gif
Man ir kilo klausimas dėl tu rubeliu isplovimo ir islyginimo... o jei skalbimo masinoje isvirinti ir po to truputi islyginti? Nors kai laukiausi pirmo maziuko, nei ploviau naujus nei lyginau ir viskas buvo ok (bet ir nesumasciau, kad reiketu tongue.gif ), o dabar kai perskaiciau tai turbut pati skalbsiu ir lyginsiu smile.gif
EgluteN- brukstelk butinai ka snd mielo ir grazaus savo leliukui nupirkai 4u.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daabi: 30 liepos 2008 - 11:15

As kai vaziavau gimdyti tai pirkau PAMPERS 2 - 5 kg nes man gydytojas sake kad gims apie 3kg, o jeigu tavo virs 4 kg tai geriau pirk nuo 3 iki 6 kg
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 07 30, 11:09)
As pagimdziau 23 ryte o isleido 26d,tai gaunasi beveik 4dienos.Na gal jai minkstiklis non-bio gal ir nieko,tik as pati buvau su lenoru skalavusi tai mama sako nekvailiok juk isbers maziuka nuo tu minkstikliu,tai perskalbiau ir iki 4men tik su muiliuko drozlem skalbiau smile.gif Mazasis gime 3900g ir 56cm tai tiko 62dydis o visi kiti buvo mazi ir kepurytes tos pirmo numeriuko mazos.
O ko laukiates gal zinot? ax.gif

Labukas smile.gif
Sunelio thumbup.gif
Su muilo drozlem sakai g.gif o tai ne rankim tikiuosi doh.gif dabar kad ir turiu laiko i valias,bet tai kazkaip skalbimo masina man labiau prie sirdies lotuliukas.gif O stai minkstyiklio tokiu atveju geriau nepilsiu,maza kas,juk naujagymio odele be galo jautri verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(daabi @ 2008 07 30, 12:10)
EgluteN- brukstelk butinai ka snd mielo ir grazaus savo leliukui nupirkai  4u.gif  tongue.gif
user posted image

Labukas 4u.gif
Siandien dapirkau visko,ko vakar nespejau thumbup.gif Nupirkau maziukui ranksluostuka,keleta bodiku ilgom rankovytem dvieju dydziu,pamperu,serveteliu,dar trejus sliauztus,labai faina kombinezona ir tiute biggrin.gif biggrin.gif jau net maisus susideliojau kur mano daiktai,kur maziuko rubiukai ir maziuko reikmenys thumbup.gif smagu jei atvirai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti