Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(Beautiful Life @ 2008 06 17, 16:20)
Mes turime Nuk'o zirlklutes, tai kerpa gerai.
O del drabuziu geriau pirkt "newborn till 55cm"  thumbup.gif , tie tinka naujagimiams, o tie kur  0-3 tai mazdaug 2 - 3 men. kudikiams. Mes tokiu daug turim, bet iki siol perdideli  doh.gif , nors mazyle gime 53 cm. Tai vis laukiam kol mazoji paaugs  wub.gif

As kerpu su Chicco, irgi kerpa puikiai ir nebaisu, kai dukryte labai vikri pasidare ax.gif . Aisku kudikytei galedavau lengvai ir su saviskem apkirpt, bet dabar tai, nors ir kaip atsargiai, butu sudetinga, kai taip kruta, sukas, vizginas lotuliukas.gif . Mieganciai irgi be sansu, nes jau miegas nebe tas - daug jautresnis pasidare, gaila butu prikelt.
Na, del tu rubeliu mazumo, tai gal tik vieni marskinukai (liet. "Lorita" 56 cm), kurie buvo naujagimei kaip tik (ant ribos), bet pirkau ivairiu: lietuvisku, lenkisku, anglisku, tai ir 56 cm ir nuo 0-3 ir newborn puikiausiai tiko, jei ne naujagimei, tai veliau susivygadijo ax.gif .
Siaip tai nerekomenduociau lietuviskos (o taip ir pigesnes lenkiskos) produkcijos, nes pasiuvimas tikrai neatitinka kokybes ir kainos santykio schmoll.gif . Daugelis lietuvisku issiklaipe, susisuko ir isiro per siules net ir ka tik gimusiam (mazai judanciam) vaikeliui. Dar bandau ir dabar kaip ka isigyti, bet vis lieku nusivylusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 06 17, 16:38)
As kerpu su Chicco, irgi kerpa puikiai ir nebaisu, kai dukryte labai vikri pasidare ax.gif . Aisku kudikytei galedavau lengvai ir su saviskem apkirpt, bet dabar tai, nors ir kaip atsargiai, butu sudetinga, kai taip kruta, sukas, vizginas lotuliukas.gif . Mieganciai irgi be sansu, nes jau miegas nebe tas - daug jautresnis pasidare, gaila butu prikelt.
Na, del tu rubeliu mazumo, tai gal tik vieni marskinukai (liet. "Lorita" 56 cm), kurie buvo naujagimei kaip tik (ant ribos), bet pirkau ivairiu: lietuvisku, lenkisku, anglisku, tai ir 56 cm ir nuo 0-3 ir newborn puikiausiai tiko, jei ne naujagimei, tai veliau susivygadijo ax.gif .
Siaip tai nerekomenduociau lietuviskos (o taip ir pigesnes lenkiskos) produkcijos, nes pasiuvimas tikrai neatitinka kokybes ir kainos santykio schmoll.gif . Daugelis lietuvisku issiklaipe, susisuko ir isiro per siules net ir ka tik gimusiam (mazai judanciam) vaikeliui. Dar bandau ir dabar kaip ka isigyti, bet vis lieku nusivylusi doh.gif

niu as keleta drabuzeliu "cipoline" pirkau,tai man visai patinka ir medziagyte ir pasiuvimas.ziuresim kaip mazajam nesiosis,ar tiks..kitus drabuzelius drauge atidave,o dar sekancius pirkau is "antru ranku"...nes brangus drabuzeliai labai,o jie taip greit isauga..is "antru ranku"prisipirkau daug kokybisku ir labai graziu drabuzeliu,gales i valias sau nesiot smile.gif tik su tais dydziais problema...nezinau kiek kokiu reikia...bet 56 dydzio tai beveik neturiu...tik siaustinukai vieni ir sliauztinukai,bodziukas dar...jei ka didesnius vilksim 4u.gif jau geriau didesni,nei mazi...greit daaugsim ir tiks ir tie smile.gif
Atsakyti
gal kas gali paaiskinti man jaunutei nestuke.gif kas yra smelinukai? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
as irgi jauna mamyte bet man rodos neverta gilintis i tuos jau mandrus vaik.rub. pavadinimus : smelinukai, siaustinukai...
Yra apatiniai rubeliai - kurie dedami pirmiausia leliukui ir yra virsutiniai, kurie dedami ant apatiniu ir vsio smile.gif

Atsakyti
user posted image
Čia yra smėlinukas.
Atsakyti
QUOTE(pamaivelka @ 2008 06 20, 16:22)
gal kas gali paaiskinti man jaunutei  nestuke.gif  kas yra smelinukai? blush2.gif  ax.gif

http://www.supermama...?...308762&st=0
cia yra ivairiu drabuzeliu su pavadinimais. "apatiniai marskineliai" siose nuotraukose tai "siaustinukai". apatiniai marskineliai gali buti velkami per galva arba susiauciami priekyje ir susegami arba su raisteliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 21 birželio 2008 - 13:12
siaubas su tais pavadinimais.... doh.gif pati kol susigaudziau kurie tie siaustinukai,kurie smelinukai....sugalvok tu man tokiu pavadinimu biggrin.gif
Atsakyti
labas, gal ir juokingai paklausiu,bet per kursus aiskino,kad naujagimius reiktu rengti dviem sluoksniais,nes jiems salta,tai kaip suprantu pirmasis galetu butu smelinukas ilgomis rankovemis, o ant jo tiesiog deti dar vienus medvilninius marskinelius,tik jau be uzsegamo klynuko ar kaip? ir tada jau sliaustinius (jei be rankoveliu) pakonsultuokit mama naujoke... blush2.gif
nes galvoju,kokiu cia rubeliu pirkt...
Atsakyti
niu turbut taip...pas mane ta pati beda... smile.gif klausiau ir mamos ir drauges kaip ta mazyliuka rengti,kiek kokiu drabuzeliu deti....atrodo kas cia sudetingo,bet kai pagalvoji tai tikrai galva ima suktis...norisi kad maziukui ir patogu ir silta butu..ai as visokiu po biski rubeliu susipirkau,rengsiu ir ziuresiu ka jam uzdet,kas tiktu ir panasiai...manau pirma kart sunkiau bus,poto jau be vargo rengsim savo angeliukus 4u.gif turek ir siaustinuku ir sliauztinuku ir smelinuku ir kelnyciu,kojinyciu....poto jau taikysi ka kada det smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 06 28, 22:29)
niu turbut taip...pas mane ta pati beda... smile.gif klausiau ir mamos ir drauges kaip ta mazyliuka rengti,kiek kokiu drabuzeliu deti....atrodo kas cia sudetingo,bet kai pagalvoji tai tikrai galva ima suktis...norisi kad maziukui ir patogu ir silta butu..ai as visokiu po biski rubeliu susipirkau,rengsiu ir ziuresiu ka jam uzdet,kas tiktu ir panasiai...manau pirma kart sunkiau bus,poto jau be vargo rengsim savo angeliukus 4u.gif turek ir siaustinuku ir sliauztinuku ir smelinuku ir kelnyciu,kojinyciu....poto jau taikysi ka kada det smile.gif

Kelnyciu naujagimiui man nelabai prireike g.gif . Nes gi kol bambute neuzgijus negali vilkti taip, kad ja kazkas bruzuotu. Dukrytei uzgijo per 15 d. pvz., o ir paskui dar tokiam mazam kazkaip man jos nesidejo (nepatogu, vis dar del tos bambutes nesinorejo ir siaip - sliauztai - ner patogiau), nebent tik del grozio del foto panaudojau (kiek is padovanotu turejau) mirksiukas.gif
Atsakyti
del kelnyciu - patarciau pirkti tik tas, kurios turi platu trikotazini juosmeni, o ne iverta gumyte. su gumyte verzia pilvuka, nepatogu, o su trikotaziniu juosmeniu - ir puikiai laikosi, ir neverzia.
kol bambyte nenukritusi tikrai geriau sliauztukai arba plonas kombinezonas.
apskritai, naujagimi man buvo patogiausia rengti smelinukai+kombinezonas, nes baltinukai labai issipesioja, susivelia.
dar vienas dalykas - niekada neperku kudikiams drabuzeliu su sagutemis nugaroje. ypac naujagimiui - nes jis daugiausiai ir guli ant nugaros, man atrodo, kad jam tos sagutes turetu spausti.
Atsakyti
Nepilnai iki 3 men man asmeniskai buvo patogiausia rengti tik smelinukais ir kombinezoniukais, patogu ir papera paeikst ir maziuka maziau reikia maigyti kad aprengti.Kombinezoniukai geriausia su sagutemis per prieki.Veliau jau geriau buvo smelinukas+kelnytes ir bliuskyte, o kai pradejo kieta maista valgyti tik taip ir patogu, nes bliuske tenka pora kartu dienoj keisti.
O smelinukai man patogu, nes ypac saltuoju metu nugaryte iekada nebuna atvira ir mazesne tikimybe kad persals.
Atsakyti