QUOTE(ccikas @ 2008 05 29, 17:12)
Maziausiai jaudinkis del tu rubeliu
. Kiek esu girdejusiu is pazistamu ir artimuju, tai sunkiausias gimes vaikelis (4500) visvien itilpo i tuos 56 dydzio rubelius
. Nezinau jau koks gigantas netilptu, nebent kokie uzmazinti rubeliai butu
. Bet vistiek gi ne vienus turesi
.
maniskis gime 53cm ir i tuos maziausius 56 netilpo. nes dar cia gal priklauso ir nuo firmos, bet tikrai nepatariu pirkt tu paciu maziausiu. jei ir bus kazkiek per didelis, greit priaugs, ar nupirksit po gimimo.
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 01, 19:49)
Gal istikrujų man tik taip atrodo,
beto jau dabar parduotuvej kai bunu tai parodau ka nors ir sakau imu dabar ta ir ta...jei pritruksiu nubegsi nupirkt...
paziuresim kaip klausosi...
beto mama pasims atostogas,tai va ramiau truputeli,va ja tai tikrai nusiusiu...
as savo vyro buvau ne tai kad nustebinta, bet apstulbinta, kaip jis elgesi po gimdymo, nes siaip jau jam viskas visada dzin ir megsta kad viskas butu uz ji padaryta ir vaidina kad nieko nesupranta, tipo tu supranti tu ir daryk/pirk. o kai gulejau be jegu po gimdymo, susakiau ko nueit i vaiku parda nupirkt. o prie musu namu ta parda milziniska, visko ten yra, gali pasiklyst. taigi jis isejo, guliu ir galvoju - ir ka jis man parnes
ir sunese tiksliai tuos daiktus, kur sakiau, net nepaskambino pasitikslint
tai supratau, kad vyrai yra apsimeteliai, dura imete, atseit nieko nesupranta, o kai reikia, viska gali padaryt puikiausiai.