Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(saratukas @ 2007 10 12, 23:14)
 +merliukai
 +sauskelnės
 Palutės – medvilniniai vystikliukai

o jeigu pampersus naudosiu,tai merliuku ir paluciu is vis nereikes g.gif mirksiukas.gif ?

...is sarasiuko : nebuvo pamineta klijonke lovytej(as tai specialia radau ir nusipirkau) (nors,kai nesusidurus dar,tai gal ir be jos apsieina ax.gif ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(kiskute @ 2007 10 24, 08:25)
o jeigu pampersus naudosiu,tai merliuku ir paluciu is vis nereikes  g.gif  mirksiukas.gif  ?

...is sarasiuko : nebuvo pamineta klijonke lovytej(as tai specialia radau ir nusipirkau) (nors,kai nesusidurus dar,tai gal ir be jos apsieina ax.gif  ax.gif )

marliukai baaaisiai reikalingas daiktas smile.gif nezinau kaip as be ju isgyvenciau. Per diena po kelis sunaudoju- maitinimui, po galvyte pakloti, pavalyti veiduka. Jei be merliuku tai antklodes tureciau skalbti kiekviena diena, nes atpylineja. Ir seilinukai labai reikalingi del tu paciu atpylinejimu.

o klijonkes man kaip tik nereikia, nes naudojam sauskelnes. Gal klijonke bus reikalinga, kai mokysimes miegoti be sauskelniu, bet tai dar bus negreit tongue.gif
Dar turiu kelis flanelinius vystyklus, pakloju ant sauskelniu keitimo kilimelio, kai dukryte plikineja be pamperio smile.gif Ir siaip kartais kur nors patiesti mirksiukas.gif
Sekmes perkantis kraiteli, tai labai malonus dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskute @ 2007 10 24, 10:25)
o jeigu pampersus naudosiu,tai merliuku ir paluciu is vis nereikes  g.gif  mirksiukas.gif  ?

...is sarasiuko : nebuvo pamineta klijonke lovytej(as tai specialia radau ir nusipirkau) (nors,kai nesusidurus dar,tai gal ir be jos apsieina ax.gif  ax.gif )

cia jau kaip minejo, tai merliuku oj kaip reikia maziukui veiduka pavalyt, ar kai atpila. o palutes as irgi pervistydama tiesiu po uzpakaliuku, kad svelniau butu. o vat ta klijonke ir as turiu nusipirkus, bet man visiskai nereikalingas dalykas beee.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2007 10 24, 10:25)

Marliukai kaip jau anksciau mamytes minejo tikrai reikelingi, o klijonke tikrai ne, jei kada nakty it prabega pro pampresa kasnors tai tik pakeisdavau paklodytes, ir isvedindavau ciuzinuka, nes jis buvo kokosinis todel geriau nepirkt kokosiniu-grikiniu ciuzinuku, nes nuo dregmes grikiai gali pelyt. O miegant ant klijonkes vaikucio odyte nekvepuoja ir jis sukaista labai doh.gif
Atsakyti
kaip faina yra laukti savo angelėlio ir pirkti jam kraitelį nestuke.gif
na, as jau savo angeliuko sulaukiau ir jau dziaugiuosi biggrin.gif
man asmeniškai labai pravertė spec. įklotai, o tinklinės kelnaitės kazkaip nelabai, nes gimdziau Londone, tai jau kita diena su lelium vaziavom namo, o namie naudojau dideles mociutiskas kelnaites blush2.gif
visom linkiu sekmes laukiant savo angeleliu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes. Man asmeniskai labiausiai truko RACIJOS (elektronines aukles, ar kaip ji ten...). Is pradziu galvojau: 'kam ji man 2 kambariu bute, o ir kainuoja ne kapeikas...', paskiau: 'Na jau tiek pragyvenau be racijos, tai jau kaip ir pratempsiu toliau...'
O is tikruju tai buvo labai sunku.
Kai viena budavau namie ir vaikas pagaliau uzmigdavo negaledavau net i dusa nueiti, nes jei duris uzsidarysiu - vaiko neisgirsiu, jei paliksiu atviras - vaikas nuo triuksmo pabus (labai jautriai miegodavo).
O as dar buvau is tu trenktu, nesamoniu prisiskaiciusiu mamyciu, kurioms vaiko verksmas - pasaulio pabaiga, doh.gif tai gi buvo sunku. Taigi racija - labai geras, ramybes pridedantis daiktas. Be to vaikui gimus po keliu menesiu tie isleisti 150 - 200lt nieko nebereiskia. Jei kada antra vaika turesiu, tai bus pirmas daiktas kuri nusipirksiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liau: 26 spalio 2007 - 12:17
dar prisiminiau kad man pravertė ligoninėj prožektoriukas doh.gif kadangi iš lovosbvo skausminga keltis (jos ten tokios aukštos) o mygtukas lyg tyčia kitam palatos gale, tai labai pravertė, dar be to su klipsu, tai įsisegdavau virš galvos ir ramiai sau su lelium miegodavom naktimis vienoj lovoj smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liau @ 2007 10 26, 13:16)
Sveikos busimos mamytes. Man asmeniskai labiausiai truko RACIJOS (elektronines aukles, ar kaip ji ten...). Is pradziu galvojau: 'kam ji man 2 kambariu bute, o ir kainuoja ne kapeikas...', paskiau: 'Na jau tiek pragyvenau be racijos, tai jau kaip ir pratempsiu toliau...'
O is tikruju tai buvo labai sunku.
Kai viena budavau namie ir vaikas pagaliau uzmigdavo negaledavau net i dusa nueiti, nes jei duris uzsidarysiu - vaiko neisgirsiu, jei paliksiu atviras - vaikas nuo triuksmo pabus (labai jautriai miegodavo).
O as dar buvau is tu trenktu, nesamoniu prisiskaiciusiu mamyciu, kurioms vaiko verksmas - pasaulio pabaiga,  doh.gif  tai gi buvo sunku. Taigi racija - labai geras, ramybes pridedantis daiktas. Be to vaikui gimus po keliu menesiu tie isleisti 150 - 200lt nieko nebereiskia. Jei kada antra vaika turesiu, tai bus pirmas daiktas kuri nusipirksiu.  rolleyes.gif

O man tai jos kaip tik nereik, per visa laika tik pora kartu naudojau, nes kai vaikas miega, o as bunu kitam kambary isgirstu tik kai jau jis isbudes ar labai blaskosi, o su ta racija kiekvienas krustelejimas girdisi ir vis laksciau ziuret ar dar nepabudo, va dabar maciau pirkt kur ne tik garsas girdisi, bet vaika ir filmuoja, tokio daikto tai noreciau thumbup.gif
Atsakyti
Pastebėjimas dėl siaustinukų ir bodžiukų - kol mažiuko bambutė nesugijusi, geriau siaustinukai su spaudėmis, nei bodžiukai mirksiukas.gif Ir siaustinukai dažniausiai su atlenkiamomis rankovytėmis būna, pasidaro pirštinytės. Patogu, nes kartais mažylio rankutės šąla, o kartais mažyliai gimsta su labai ilgais nagučiai ir gali apsidraskyti doh.gif o karpyti juos ligoninėje labai nedrąsu schmoll.gif

QUOTE(MamyteSkorpione @ 2007 10 22, 15:49)
Mano bus gruodinukas,o pirkau 56 dydzio trumparankoviu (ir be ilgos kojyciu dalies) bodziuku.Ko gero neprireiks,ar ne ? g.gif

Prireiks mirksiukas.gif Pas mus bute labai šilta buvo, tai pravertė trumparankoviai bodžiukai - po kombinzonėliu dėvejom ax.gif
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 10 24, 15:30)
cia jau kaip minejo, tai merliuku oj kaip reikia maziukui veiduka pavalyt, ar kai atpila. o palutes as irgi pervistydama tiesiu po uzpakaliuku, kad svelniau butu. o vat ta klijonke ir as turiu nusipirkus, bet man visiskai nereikalingas dalykas beee.gif

Klijuotė pravers, kai norėsi padėti mažiuką ant sofos - juk jie vis prasiusioja pro šoną, atpila doh.gif Aš buvau nusipirkusi tokia su trikotažiniu audiniu ant viršaus - puikus dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 01 lapkričio 2007 - 21:40
kam reikalingai pieno šildytuvai? g.gif
ar mamos pieną ar mišinuką paruoštą įdedį į šaldytuvą? o po to,kai reikia pašildai tam šildytuve,ar kaip ten yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 11 06, 13:11)
kam reikalingai pieno šildytuvai?  g.gif
ar mamos pieną ar mišinuką paruoštą įdedį į šaldytuvą? o po to,kai reikia pašildai tam šildytuve,ar kaip ten yra?  g.gif

dėl šildytuvo tai galiu pasakyti kad jo tikrai nereiks kol maitinsi pati, mano maziukui jau beveik du menesiai maitinu pati tai jokio sildytuvo nereikia nes misinuku negaminu.

O apskritai tai as gimdymo namuose negavau pampersu mazyliui nes atvaziavau penktadieni ir kaip jie sake tai neturejo tai gavau skolintis is kitos mamytes.Dar ko prireike tai iklotu buvau pasiemus per mazus netinkamus o reikejo tu specialu (ir beje kol vyrui isaiskinau...reikejo skambint jo sesei ir pasakoti kokiu man butent reikia 4u.gif ) dar butinai reiktu manau tepaliuko krutim (pvz. man labiausiai tiko gramastan) va o daugiau tai aisku pagal poreikius ..man labai netiko ligonines maistas (gimdziau krikscioniskuose gimdymo namuose kaune) ir tiesa reikejo priemones kokios specialios paciai nusipraust (kam siuta) vaikisko muiliuko kuris geriausias sebamed turbut arba imtymios higienos prausiklio.
Manau cia pagrindiniai dalykai be kuriu man buvo neimanoma issiversti.O vaiko rubeliai ir visa kita tai liko antroje vietoje nes viska galima gauti ir ligonineje gan padoriai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2007 11 01, 22:37)
Pastebėjimas dėl siaustinukų ir bodžiukų - kol mažiuko bambutė nesugijusi, geriau siaustinukai su spaudėmis, nei bodžiukai mirksiukas.gif Ir siaustinukai dažniausiai su atlenkiamomis rankovytėmis būna, pasidaro pirštinytės. Patogu, nes kartais mažylio rankutės šąla, o kartais mažyliai gimsta su labai ilgais nagučiai ir gali apsidraskyti doh.gif o karpyti juos ligoninėje labai nedrąsu schmoll.gif
Prireiks mirksiukas.gif Pas mus bute labai šilta buvo, tai pravertė trumparankoviai bodžiukai - po kombinzonėliu dėvejom ax.gif

Klijuotė pravers, kai norėsi padėti mažiuką ant sofos - juk jie vis prasiusioja pro šoną, atpila doh.gif Aš buvau nusipirkusi tokia su trikotažiniu audiniu ant viršaus - puikus dalykas mirksiukas.gif

Niu mano neprasiusioja, bent pakolkas ax.gif o siaip pliku uzpakaliuku guli ant klijonkes, bet kitokios biggrin.gif o ta su trikotaziniu as turiu ir nenaudoju, kaip jau minejau. nes taip tai nuvalai ir svaru, o sita iskart skalb reikia...
Atsakyti