Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(nakvisa @ 2008 05 29, 21:42)
Sveikutes....man reiketu patarimo del zirkluciu ir šukyciu,pipeciu nu t.t...galvojau pirkti komplekteli,bet man pasirode ,kad is tu 24 daliu labai daug nereikalingu,beto ir firma neaiski ir dar kaina grazi...nenoriu be reikalo metytis...mama patare nusipirkti atskirai šukytes ir zirklutes bei klipsiukus ir dar sake pipete labai reikalingas daiktas,bet nezinau  apiekokybe...negaliu juk nei praplesti pasiziuret ,o ir praplesus nesuprasciau turbut.Gal galit patarti ka nors...ka jus pirkot..?iš anksto dekui...

pirk sukas arba minksta naturalaus pluosto sepeti, zirklutes nagams ir vatos pagaliuku. daugiau nieko nereikia. jei kartais vaikas susloguotu, ar tektu lasinti lasiukus, nueisi i vaistine i rnusipirksi.
is tiesu, tai net ir suku nereikia, nes labai daznai kudikiai gimsta beveik be plauku - jei gims "plaukuotas" arba susidarys "luobele" ir noresi ja pasalinti, tai ir nusipirksi tada sukas.
zirkluciu ir vatos pagaliuku tai tikrai reikia. nes nagiukai uzauga labai greitai ir buna astrus. o su vatos pagaliukais galesi valyti bambyte.
tiesa, dar labai gerai paprasti kosmetiniai vatos padeliai, kuriuos moterys naudoja makijazui valyti. man jie buvo patogesni uz paprasta vata, nes nuo vatos likdavo erzinanciu plauseliu.
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 05 29, 21:42)
Sveikutes....man reiketu patarimo del zirkluciu ir šukyciu,pipeciu nu t.t...galvojau pirkti komplekteli,bet man pasirode ,kad is tu 24 daliu labai daug nereikalingu,beto ir firma neaiski ir dar kaina grazi...nenoriu be reikalo metytis...mama patare nusipirkti atskirai šukytes ir zirklutes bei klipsiukus ir dar sake pipete labai reikalingas daiktas,bet nezinau  apiekokybe...negaliu juk nei praplesti pasiziuret ,o ir praplesus nesuprasciau turbut.Gal galit patarti ka nors...ka jus pirkot..?iš anksto dekui...

komplektelio ir as nesiulyciau pirkti. man irgi atrodo, kad šukyciu ir žirkluciu (geriau apvalintais galais) pakanka.
na pipete tai labai naudoju vitamina D duodama, bet ji gi centus kainuoja (80ct. berods). biggrin.gif
Atsakyti
Aciu...tikrai pagelbejot,begsim rytoj i vaistine paskutiniui apsipirkimui... thumbup.gif Tik va dar vienas klausimelis... ax.gif nusipirkau tu specialiu paketu po gimgymo 4 pakuotes po 10(isviso turiu 40)ir galvoju ar uzteks...kiek i ligonine ju pasiimti... blush2.gif aš visai zalia tokiuose reikalauose... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 05 30, 19:46)
Aciu...tikrai pagelbejot,begsim rytoj i vaistine paskutiniui apsipirkimui... thumbup.gif Tik va dar vienas klausimelis... ax.gif nusipirkau tu specialiu paketu po gimgymo 4 pakuotes po 10(isviso turiu 40)ir galvoju ar uzteks...kiek i ligonine ju pasiimti... blush2.gif aš visai zalia tokiuose reikalauose... blush2.gif

pasiimk viena pakuote. jei pritruksi - atves kas nors. kraujavimas po gimdymo buna smarkesnis 1-2 dienas, paskui sumazeja ir tokiu dideliu paketu nereikia. tik tiek, kad bent jau man, tie paketai buvo svelnesni uz paprastus higieninius, todel naudojau juos, nors nedaug teistepdavau.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 05 30, 18:02)
pasiimk viena pakuote. jei pritruksi - atves kas nors. kraujavimas po gimdymo buna smarkesnis 1-2 dienas, paskui sumazeja ir tokiu dideliu paketu nereikia. tik tiek, kad bent jau man, tie paketai buvo svelnesni uz paprastus higieninius, todel naudojau juos, nors nedaug teistepdavau.

aciu uz informacija... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 05 30, 19:46)

na man tai tas gausesnis kraujavimas truko kiek ilgiau, gal 4-5 dienas g.gif , bet paskui as perejau prie iprastu paketu (tik didesniu), tai tų po gimdymo skirtu liko nemažai. doh.gif bet as jų rodos dar daugiau prisipirkus buvau doh.gif , nes skirtingus norejau isbandyt, nepamenu tiksliai kiek. tačiau kas liko besilaukianciai draugei atidaviau. tad neprapuolė.
sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 05 31, 16:48)
na man tai tas gausesnis kraujavimas truko kiek ilgiau, gal 4-5 dienas  g.gif , bet paskui as perejau prie iprastu paketu (tik didesniu), tai tų po gimdymo skirtu liko nemažai. doh.gif  bet as jų rodos dar daugiau prisipirkus buvau doh.gif , nes skirtingus norejau isbandyt, nepamenu tiksliai kiek. tačiau kas liko besilaukianciai draugei atidaviau. tad neprapuolė.
sekmes tau  4u.gif

Aciu...per daug tai nieko,kad tik netruktu... biggrin.gif nenoriu poto saviškio siust,nes kai nupirks... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 01, 00:23)
Aciu...per daug tai nieko,kad tik netruktu... biggrin.gif nenoriu poto saviškio siust,nes kai nupirks... doh.gif

aj, nu nenuvertink jo taip - pasakysi, ka reikia, ir nupirks, nedidele beda. galu gale, tuscia pakuti iduosi, kad vaistininkei parodytu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 06 01, 07:24)
aj, nu nenuvertink jo taip - pasakysi, ka reikia, ir nupirks, nedidele beda. galu gale, tuscia pakuti iduosi, kad vaistininkei parodytu  bigsmile.gif

Gal istikrujų man tik taip atrodo, ax.gif beto jau dabar parduotuvej kai bunu tai parodau ka nors ir sakau imu dabar ta ir ta...jei pritruksiu nubegsi nupirkt... rolleyes.gif paziuresim kaip klausosi... mirksiukas.gif beto mama pasims atostogas,tai va ramiau truputeli,va ja tai tikrai nusiusiu... ax.gif
Atsakyti
o sakykit kam skirtos tos tinklines kelnaites ir kojines? ar jos butinybe?

ir tie bambutei valyti vatos pagaliukai ar kaip jie ten...? cia tipo kaip ausu krapstukai? blush2.gif
Atsakyti
na tos tinklines kelnaites labai gerai po gimdymo, kai gimdymo namuose duodavo palas del kraujavimo. nes pora dienu tai net neapsimoka deti tu spec iklotu. o po to juos naudoji.
o bambutei valyti as pirkausi vaikam skirtus "krapstukus" kaip ir ausutem, tik jie siek tiek kitaip padaryti, nei suaugusiems. prie vaiku prekiu ju turetu buti. bet ir paprasti turetu tikti.
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2008 06 03, 20:09)
o sakykit kam skirtos tos tinklines kelnaites ir kojines? ar jos butinybe?

ir tie bambutei valyti vatos pagaliukai ar kaip jie ten...? cia tipo kaip ausu krapstukai?  blush2.gif

Tinklines kelnaites tai labai gerai, kad viskas "ten" geriau kvepuotu ir greiciau gytu smile.gif . Man kitu (gal del to dar, kad po cezario) detis net nesinorejo mirksiukas.gif .
O ausytem (ir bambytei) valyti tinka ir iprasti iprasciausi ausu krapstukai, nes tie, kur spec. kudikiams gali buti net ir nepatogus ir visai nepasiekt tos ausytes doh.gif (taip sake parduotuvej ir kt., kurios bande). Gi visos esam atsargios su kudikiais ir su iprastais krapstukais jiems ausu tikrai neisbadysim smile.gif .
Atsakyti