QUOTE(nakvisa @ 2008 05 29, 21:42)
Sveikutes....man reiketu patarimo del zirkluciu ir šukyciu,pipeciu nu t.t...galvojau pirkti komplekteli,bet man pasirode ,kad is tu 24 daliu labai daug nereikalingu,beto ir firma neaiski ir dar kaina grazi...nenoriu be reikalo metytis...mama patare nusipirkti atskirai šukytes ir zirklutes bei klipsiukus ir dar sake pipete labai reikalingas daiktas,bet nezinau apiekokybe...negaliu juk nei praplesti pasiziuret ,o ir praplesus nesuprasciau turbut.Gal galit patarti ka nors...ka jus pirkot..?iš anksto dekui...
pirk sukas arba minksta naturalaus pluosto sepeti, zirklutes nagams ir vatos pagaliuku. daugiau nieko nereikia. jei kartais vaikas susloguotu, ar tektu lasinti lasiukus, nueisi i vaistine i rnusipirksi.
is tiesu, tai net ir suku nereikia, nes labai daznai kudikiai gimsta beveik be plauku - jei gims "plaukuotas" arba susidarys "luobele" ir noresi ja pasalinti, tai ir nusipirksi tada sukas.
zirkluciu ir vatos pagaliuku tai tikrai reikia. nes nagiukai uzauga labai greitai ir buna astrus. o su vatos pagaliukais galesi valyti bambyte.
tiesa, dar labai gerai paprasti kosmetiniai vatos padeliai, kuriuos moterys naudoja makijazui valyti. man jie buvo patogesni uz paprasta vata, nes nuo vatos likdavo erzinanciu plauseliu.