Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

QUOTE(Beautiful Life @ 2008 05 16, 19:43)
Ir dar girdejau nuomone, kad  daug zaislu mamos perkasi sau , o ne vaikams  lotuliukas.gif

teciai taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruone @ 2008 05 16, 13:20)
Nu kiek forume sutinku ragnez pasisakymu, tiek ji visiems kisa savo poziuri ir aiskina savo tiesas doh.gif  doh.gif Jau net nika isidemejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nes ne vienoj temoj draskosi uz savo besalygiskas tiesas.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sorry uz off-topic.  4u.gif

Oj oj oj, koks gi piktumas!! Mano manymu viena is sio forumo paskirciu - svietimasis smile.gif . Ir jei nebus tokiu mamyciu kaip ragnez, tai is ko gi pasimokyti pirma kart tapusioms mamytems jei ne is tu, patyrusiu, nuosirdziai dalijanciu patarimus ir besistengianciu mums padeti thumbup.gif . Ir piktumui cia - tikrai ne vieta. Atsirinkit kas jums tinka ir kas ne. O kitu mamyciu nuomones issakymo nebutina priimti kaip prievartinio kisimo, juk niekas jums prievarta neliepe isijungti kompiuterio ir atsidaryti supermamos psl. g.gif Jei jau tiek isdristat, tai isdriskit priimt ir ivairia nuomone ir pasisakymus, o ne tik "rozinius pukucius" lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 05 18, 11:35)
Oj oj oj, koks gi piktumas!! Mano manymu viena is sio forumo paskirciu - svietimasis smile.gif . Ir jei nebus tokiu mamyciu kaip ragnez, tai is ko gi pasimokyti pirma kart tapusioms mamytems jei ne is tu, patyrusiu, nuosirdziai dalijanciu patarimus ir besistengianciu mums padeti  thumbup.gif . Ir piktumui cia - tikrai ne vieta. Atsirinkit kas jums tinka ir kas ne. O kitu mamyciu nuomones issakymo nebutina priimti kaip prievartinio kisimo, juk niekas jums prievarta neliepe isijungti kompiuterio ir atsidaryti supermamos psl. g.gif  Jei jau tiek isdristat, tai isdriskit priimt ir ivairia nuomone ir pasisakymus, o ne tik "rozinius pukucius" lotuliukas.gif .

O as kaip tik jokio pyktumo nepastebejau g.gif , mano manymu tiesiog pastebejimas bei savo nuomones issakymas drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes!norejau paklausti ar perkat atskirus pataliukus i vezimuka?ar reikia ten pagalvele kazkokia det..?ar uztenka tik i pleduka vaikiuka isupt ir paguldyt?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 05 25, 14:03)
sveikutes!norejau paklausti ar perkat atskirus pataliukus i vezimuka?ar reikia ten pagalvele kazkokia det..?ar uztenka tik i pleduka vaikiuka isupt ir paguldyt?? 4u.gif

Kudikiams pagalves nerekomenduojamos. Jei labai norisi, tai koki vystykliuka flanelini galima po galvyte padet.
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 05 25, 14:03)

nereikia jokiu atskiru pataliuku (kazin ar yra tokiu isvis), juk negules jis ten nuogas, o ir isaugs ta vezimeli greitai. pagalvele is tiesu iki metu nerekomenduojama. 4u.gif
Atsakyti
Labas,
skelbimuose apie vaiku kosmetika skyrelio neradau,tai rasau cia ax.gif
gal kam reikia Jonsons' baby pudros? as tokiu nenaudoju, bet ismest kaip ir gaila, nes gal kam reikia. gavau dovanu du buteliukus. taigi jei ka, rasykit i az. esu Siaures miestely, Vilniuje.
Atsakyti
skaiciau,kad kazkuri ieskosi pirkt pataliuku i vezima..tai galvoju gal reik tokiu..nes pleduka turiu,tai galvoju negi jo neiztenka...pasirodo uzteks.. smile.gif siandien dejausi daiktus i ligonine...taip baisu kad kazko nepamirsciau.... g.gif prisikroviau...tai tase leliukui gavosi ir tase man.... 4u.gif ileis tikiuosi su tokia manta i ligonine...ka zinai kiek ten gali tekt gulet....o ir vyru pasitiket...sakysi viena atvezt,tai atves ne bta ka reikia biggrin.gif jau skaiciau kad buvo tokiu atveju ne vienas biggrin.gif noris susidet kad nieko netruktu....nors aisku kad visko pasiimt neimanoma,nezinia ko ten gali prireikt....
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 05 27, 22:44)
skaiciau,kad kazkuri ieskosi pirkt pataliuku i vezima..tai galvoju gal reik tokiu..nes pleduka turiu,tai galvoju negi jo neiztenka...pasirodo uzteks.. smile.gif siandien dejausi daiktus i ligonine...taip baisu kad kazko nepamirsciau.... g.gif prisikroviau...tai tase leliukui gavosi ir tase man.... 4u.gif ileis tikiuosi su tokia manta i ligonine...ka zinai kiek ten gali tekt gulet....o ir vyru pasitiket...sakysi viena atvezt,tai atves ne bta ka reikia biggrin.gif jau skaiciau kad buvo tokiu atveju ne vienas biggrin.gif noris susidet kad nieko netruktu....nors aisku kad visko pasiimt neimanoma,nezinia ko ten gali prireikt....

As dar tokius daiktus, kuriu neaisku ar prireiks (pvz. daugiau rubeliu vaikui, kaldryte, adijaliuka) padejau matomoj vietoj namuose ir parodziau vyrui, kad zinotu jei ka. Nes visko gi nesusivesi, o ir neaisku kaip bus po gimdymo: kiek dienu teks guleti, ko prireiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccikas @ 2008 05 29, 13:07)
As dar tokius daiktus, kuriu neaisku ar prireiks (pvz. daugiau rubeliu vaikui, kaldryte, adijaliuka) padejau matomoj vietoj namuose ir parodziau vyrui, kad zinotu jei ka. Nes visko gi  nesusivesi, o ir neaisku kaip bus po gimdymo: kiek dienu teks guleti, ko prireiks.  4u.gif

tai jo...poto sakys,kad persikraustyt sugalvojau i ligonine biggrin.gif tik del drabuzeliu baisu...ka zinai kokie tiks,kokiu reikes ir kiek....taip baisu 4u.gif niu bet svarbiausia,kad ne nuogas mazius gules 4u.gif ir kad drabuzeliai per mazi nebutu...kai didesni tai dar ne tokia didele beda..
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 05 29, 15:04)
tai jo...poto sakys,kad persikraustyt sugalvojau i ligonine biggrin.gif tik del drabuzeliu baisu...ka zinai kokie tiks,kokiu reikes ir kiek....taip baisu 4u.gif niu bet svarbiausia,kad ne nuogas mazius gules 4u.gif ir kad drabuzeliai per mazi nebutu...kai didesni tai dar ne tokia didele beda..

Maziausiai jaudinkis del tu rubeliu 4u.gif . Kiek esu girdejusiu is pazistamu ir artimuju, tai sunkiausias gimes vaikelis (4500) visvien itilpo i tuos 56 dydzio rubelius ax.gif . Nezinau jau koks gigantas netilptu, nebent kokie uzmazinti rubeliai butu g.gif . Bet vistiek gi ne vienus turesi smile.gif .
Atsakyti
Sveikutes....man reiketu patarimo del zirkluciu ir šukyciu,pipeciu nu t.t...galvojau pirkti komplekteli,bet man pasirode ,kad is tu 24 daliu labai daug nereikalingu,beto ir firma neaiski ir dar kaina grazi...nenoriu be reikalo metytis...mama patare nusipirkti atskirai šukytes ir zirklutes bei klipsiukus ir dar sake pipete labai reikalingas daiktas,bet nezinau apiekokybe...negaliu juk nei praplesti pasiziuret ,o ir praplesus nesuprasciau turbut.Gal galit patarti ka nors...ka jus pirkot..?iš anksto dekui...
Atsakyti