Įkraunama...
Įkraunama...

kraitelis

tai zinok duos ten gimdymo namuose,ar neduos...geriau jau savo turet,kad nereiktu poto lekt pirkti....megstu viskuo iskart apsirupinti 4u.gif tai dabar ta Bepanthen reikia nuplauti,ar ne??iskilo cia dilema dabar..... smile.gif tikekimes kad nereikia....paprasciau tada butu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2007 10 27, 18:40)
va dabar maciau pirkt kur ne tik garsas  girdisi, bet vaika ir filmuoja, tokio daikto tai noreciau  thumbup.gif

jei namie yra du kompiuteriai, šitą labai nesunku padaryti naudojant skype programą thumbup.gif
Atsakyti
Del Bepantheno, jeigu neklystu tai ju yra kelios rusys, kai kuriuos reikia nuplauti, o kai kuriuos ne. O gal ka nors painioju g.gif
Atsakyti
o kaip dėl vystyklų ir marliukų? aš aišku žadu pampersus naudot, bet vystyklai kiek žinau vistiek reikalingas dalykas, pvz patiest pervystant, marliukai- pašluostyt kai atpila mažylis. pirkau kelis, bet kažkaip labai brangu man pasirodė už kažkokį medžiagos gabaliuką 10 lt mokėti (čipoline), maximoj mačiau už 6 lt vystyklų yra. marliukai 3 lt. jei jie tikrai reikalingi tai manau, pačiai nusipirkt medžiagos ir nunešt kažkur, kad kraštus apsiūtų būtų daug pigiau... gal kuri taip darėt? kur galima būtų tos "marlės" nusipirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(apvali @ 2008 05 03, 15:17)
o kaip dėl vystyklų ir marliukų? aš aišku žadu pampersus naudot, bet vystyklai kiek žinau vistiek reikalingas dalykas, pvz patiest pervystant, marliukai- pašluostyt kai atpila mažylis. pirkau kelis, bet kažkaip labai brangu man pasirodė už kažkokį medžiagos gabaliuką 10 lt mokėti (čipoline), maximoj mačiau už 6 lt vystyklų yra. marliukai 3 lt.  jei jie tikrai reikalingi tai manau, pačiai nusipirkt medžiagos ir nunešt kažkur, kad kraštus apsiūtų būtų daug pigiau... gal kuri taip darėt? kur galima būtų tos "marlės" nusipirkt?  g.gif

Marles ir flaneles vystyklams yra bet kurioje medziagu parduotuveje, flaneles kaina ~ 6lt uz metra (plotis berods 140 cm), o marles kaina sviruoja nuo 1lt iki 3lt. Marles maciau Jyske (Akropolis Vilnius), bet manau, kad ir kituose tinkluose irgi turetu buti
Atsakyti
as ir galvojau pirkt nepirkt tu vystyklu.....tai maximoj pora nusipirkau,bet galvoju dar reiks pora nusipirkti..ir tokie grazus jie,ryskiu spalvu,su katinukais,tai labai patiko man smile.gifo marliuku tai vaistinej pirkau,vienas mazesni,o kitus po 3m dydzio,bet jauciu dar reiks dasipirkti,kad poto nereiktu lekt ieskot..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apvali @ 2008 05 03, 15:17)
o kaip dėl vystyklų ir marliukų? aš aišku žadu pampersus naudot, bet vystyklai kiek žinau vistiek reikalingas dalykas, pvz patiest pervystant, marliukai- pašluostyt kai atpila mažylis. pirkau kelis, bet kažkaip labai brangu man pasirodė už kažkokį medžiagos gabaliuką 10 lt mokėti (čipoline), maximoj mačiau už 6 lt vystyklų yra. marliukai 3 lt.  jei jie tikrai reikalingi tai manau, pačiai nusipirkt medžiagos ir nunešt kažkur, kad kraštus apsiūtų būtų daug pigiau... gal kuri taip darėt? kur galima būtų tos "marlės" nusipirkt?  g.gif

na flanele tai taip, bet kazi ar patogu marle siuti (apsiuti)? g.gif ta retesne apskritai suyra greitai, net apsiulėta. bet kuriuo atveju is patirties patarciau rinktis kuo tankesnes ir storesnes marles, ji patvaresne, o tai svarbu, nes tures atlaikyti daug skalbimu mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jo marliuku tai tikrai nemazai reikes...kalbu is savo drauges patirties,sake tikrai daug ju turi,nes tikrai labai reikalingas daiktas...as vaistinej pirkau,tai uz 3 marles apie 6lt sumokejau....bet nebandziau dar ispakuot ir pasiziuret.....tikiuosi nebus labai reta,o tankesne.....o vystykliukus gerai ant vystymo lentos patiest,nes ji vistiek salta tokia,nesmagu vaikiukui butu det nuoga uzpakaliuka smile.gif o beto kai leisim oro voniomis pasidziaugti,tai sau pakloji ant lovos ir gali sau vartytis maziukas patenkintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 05 04, 11:29)
tai jo marliuku tai tikrai nemazai reikes...kalbu is savo drauges patirties,sake tikrai daug ju turi,nes tikrai labai reikalingas daiktas...as vaistinej pirkau,tai uz 3 marles apie 6lt sumokejau....bet nebandziau dar ispakuot ir pasiziuret.....tikiuosi nebus labai reta,o tankesne.....o vystykliukus gerai ant vystymo lentos patiest,nes ji vistiek salta tokia,nesmagu vaikiukui butu det nuoga uzpakaliuka smile.gif o beto kai leisim oro voniomis pasidziaugti,tai sau pakloji ant lovos ir gali sau vartytis maziukas patenkintas 4u.gif

pasitiesti ant lovos oro vonioms ar maitinimui as naudodavau medvilninius vystyklus, ju audinys kaip paprastos paklodes, arba flanelinius. o pervystymui naudoju vienkartinius neperslampamus paklotelius (40*60cm., pokas vaistineje apie 25lt. man kokiem 3-4 menesiam užtenka), tik pirmus menesius, kadangi dazniau ir skysciau kakodavo ant to paklotelio po subiniuku patiesdavau dar perlenkta marlini vystyklą (kad nereiktu taip dažnai tu vienkartiniu paklotu keisti). taigi viskam turejau kelis medvilninius, kelis marlinius ir kelis flanelinius ir ju pilnai uzteko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 04 gegužės 2008 - 18:26
aciu visom uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
ner uz ka...tam ir esam cia visos kad padetume viena kitai,patartume mirksiukas.gif tai vat ir as iskart su klausimeliu.....ar perkat savo maziuku maudynem tas dideles kempines i vonele?reikia jos ar nelabai?? 4u.gif
Atsakyti
Nu pasidalinsiu savo patirtimi.

vaikui jau 3 men. o marliuku tai man isvis nereikejo ir nereikia. Pervystau ant tu pakloteliu, kur vaistineje yra pirkti, o atpylimams nuvalyti naudoju vienkartines nosines (buna ne iprastais pokeliais, o tokiom dezutem pirkti - labai patogu) ir kur kas higieniskiau, nuvalei ismetei - jokio vargo.
Vystyklus tai turiu kokius 5, patiesiu i vezima arba lovyteje vaikui po galva.
Taip kad cia kaip kam - man ju nelabai reikia, o ypac dideliu kiekiu.

Vonelej dedam ta porolona, bet siaip juos rekomenduoja keisti daznai, nes gi nesvarumai ten kaupias palaipsniui. Be to, galima ipilti i vonia tik nedaug vandens, jei norima ant to porolono vaika guldyti, nes kitaip i ausytes pribegs vandens. Geriausia manau butu gulteli plasmasini pirktis. 4u.gif

Drabuzeliai patogiausi tie, kur su spaustukais uzsisega, uztrukdavo laiko dirzelius raisioti ... Pirmieji sliauztukai geriausi tie, kur per visa ilgi spaustukais atsisega. Paskui jau isimiklinau ir per galva rengti (is pradziu baisu buvo blush2.gif ).

Zindymas mano labai sekmingas. Antspeniai liko nepanaudoti, o va pientrauki "panaudojau" lotuliukas.gif - du kartus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sildytuvas buteliukams irgi "panaudotas" - viena karta doh.gif lotuliukas.gif Nu gal dar prisireiks sito daikto veliau. g.gif O vat sterilizatorius tai gyvenima labai lengvina - galima sterilizuoti soskytes, kramtukus, zaisliukus, veliau ir buteliukus - labai liuks thumbup.gif

Vystymo lenta yra nepakeiciamas daiktas. Is pradziu bandziau rengti ant lovos - po triju dienu nugara isiskaudo. Pirkom paprasta komoda JYSKE uz kazkur 250 Lt (pasirinkau patogu auksti) ir ant jos uzdejom vystymo lenta. Tai labai patogu ir pamperiai , drabuzeliai kremukai serveteles stalciuose, ir vaikiukas salia.

Iklotuku i liemenele man labai reikia, nes pienuko turiu ir maitinant jis is kitos kruties bega..

O pamperiai tai geriausi buvo Happy. Dave ju ligoninej, eksperimentavom su kitokiais, bet paskui vel prie situ ir sugrizom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 09 gegužės 2008 - 12:10